Ne aç gözlülermiş bee.Adamları sipariş manyağı yapıcaz onlar hala açgözlülük yapıyor.Dacia bile tüm arabalarına ekranlı multimedia cihazı koydu , biz hala falanca filanca adamlarla uğraşıyoruz.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Şeytan diyo sat arabayı git sandero al bide üste para kalsın![]()
valla ümit abi, bi kere sandero bakmaya gitmiştim radio ya bile +1800 lira demişlerdi bende billur mu geçiyonuz diyip çıkmıştımhangi dacia ymıs o?
MERHABALAR ARKADAŞLAR
Ben BlackPather Oto Multimedia Sistemleri Satış Müdürü Gökhan Ali TAŞÇI
Forumu kısa süredir takip etmekeyim ve Fiat Grubunun hem fiyat olarak daha diğer rakiplerine göre daha ekonomik ve diğer modellerine göre en spor aracı olan Punto ve Punto EVO araçlarının multimedia gibi gereksinimlerinin olduğunun farkında olan bir firma olarak tüm gücümüzle en hızlı şekilde AR-GE çalışmalarını bitirerek sizlere sunmak için gün saymaktayız.
Cihaz şu anda kendi arabamda ilk numunesi takılı vaziyettedir ve ben kullanmaktayım cihaz sizlerin tüm isteklerini karşılayacak özelliklere sahiptir ve kesinlikle pişman olmayacağınız ve arabanızın torpidosunu olduğundan çok daha güzel,şık ve çekici gösterecektir.
Fakat cihazın işlevsel olarak değil de dış aksamındaki kozmetik parçalarında kalitesizlik gördük ve bunların düzeltilmesi için çalışmaktayız normal sizlerinde araçlarınızda bulunan dörtlü butonunun sağ ve sol kısmındaki tuşlar cihazın üzerinde farklılık göstermekte ve uğraşımız aracın orjinalindeki ne ise aynı görüntüyü ve kaliteyi yakalamaya çalışmaktayız. Ebay da gördüğünüz cihazın aynısı bizim elimizde fakat biz cihaz üzerinde değişikler yapabilmek ve tam uyumu sağlayabilmek için tekrar bir aksilik çıkmaz ise 2 Ocak 12 Ocak 2013 tarihleri arasında Üretici firma mühendisleri firmamızda olacak ve tüm hatalar onlar ile birlikte düzeltilecek ebayda gördüğünüz cihazı da bizim çalıştığımız üretici firmanın italya da bir satıcı firmaya gönderdiği numune üründür cihazın satışı hala yapılmamaktadır çünkü cihazın direksiyon kumandasındaki kanal eksiltme tuşu çalışmamakta bunun çözümü içinde bizimle görüşmedeki denemelerde çözüme kavuşulacak.
Tuncay bey ile diğer forum sitesinden görüşmeler yapmaktayım buradan kendisine sabrı ve anlayışı sizlere yardımcı oluşundan dolayı çok teşekkür ediyorum.
Cihazın satış fiyatı konusunda Tuncay Bey'e 1250 TL fiyat olacağını söyledim ve emin olun ki bu cihaz için en uygun fiyattır. Sizler diğer firmaların diğer marka araçlara sattıkları cihazlar ile karşılaştırma yaparak bizim uyguladığımız fiyat politikasını yüksek bulmaktasınız fakat tek üretici firma olduğu için cihazın fiyatını da yüksek tutmaktalar kalitesinide yüksek tutmaktalar ama ve bu cihazlar üzerine kalite ve güvenilirlilik için ne gerekiyorsa yapmaktalar onlarda bizde.
Son olarak cihazın tam hazır hale gelmesi ve satışa sunulması Şubat ayı sonu Mart başı gibi stoklarımızda olacak ve satışa sunulacaktır.
Sabrınız ve anlayışınız için çok teşekkür ediyorum herkese iyi forumlar diliyorum
Evet bunu ben de düşündüm.Mesele benim evoda start&stop yok .Bende aktif olan tuşlar city mod - merkezi kilit - esp off.Bazı ülkelerde buradaki tuşlardan depo kapağı bile açılabiliyor.Şimdi bu nasıl olucak.Cihazın yanında her araca göre tuş takımı mı verilicek ?
araçların dolu orta ve boş modellerine göre üstteki tuş takımları değişecek fakat bu tuş takımı ayrı verilmeyecek direk cihazla beraber bir bütün parça olarak geliyor bu parça
Grande puntolar icin olanida gelecekmi?
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Malesef grande punto için cihaz üretimi olmayacak kendi teyp kısmının dar olması sonucu randıman verecek bir boyutta ekran koyulamıyor bu sebepten cihaz üretimi olmayacak
Gökhan Bey , cihazda kullanılan ekran ne tür bir ekrandır ? Videodan gördüğümüz kadarıyla mat ve cansız bir görüntüsü var. Daha temiz ve net bir görüntü veren yeni nesil , güncel bir ekran kullanılabilirmiydi acaba ?
Konuyu takipteyim. Toplu ya da bireysel her türlü alıma beni de ekleyin. Alternatif navigasyon cihazı takma yeri yapmaktan yorulmuştum.
ekran kalitesi rezistif ekran dır ve emin olun ki ekran kalitesi piyasadaki cihazlara göre çok kalitelidir hem dokunmatiği hemde görüntü netliği cihazı canlı gördüğünüzde bana hak vericeksiniz
Cihaz Android olsa daha iyi olurdu bence çünkü artık oraya doğru bir yönelme var.
Adroid cihazlar için daha en az 2 yıl var Android cihazların denemesi yapıldı fakat beklentileri karşılayacak düzeyde değil
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri