Bazı sorularıma cevap olarak bana bugün gelen mail :
Videoda tuş ışıkları çalışmıyor çünkü cihaz araca bağlı değil, araca bağlanıp parkların yakılması gerek.
Tv ise Türkiye'de halen analog yayın var, dijital yayına geçildiğinde yerin 3 kat altında olsak dahi tv izleyebiliyor olacağız.
Usb ve ipod iphone çıkışı torpidoda olacak, bu arada yine aracınızın orjinal usb media playerını kullanabileceksiniz.
Tüm sorularınız için beni arayabilirsiniz.
İstanbul'da yerimize gelebilecek bir arkadaş varsa buyursun gelsin çayımızı içsin tanışalım, cihazı çalıştıralım baksın dokunsun.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Üstteki tuşlar bizim parklarla çalışmıyorki!
evet parklarla bir alakası yok
yorumsuz kaldım, çok niyetliydim almaya ama şimdi tereddüt ediyorum.
FIAT LINEA 1.3 EASY
ben hala tuncay abinin kararını bekliyorum
Otomobil ihtiyaç değil, bir tutkudur aslında...
bomba oldu bu ya en iyisi arabayı bi navigasyonlu araçla değiştireyim bari
Bi aksilik cikmazsa cumartesi ogleden sonra gidip bakayim. Tripot götürüp kamerayi sabitleyip video çekerim. Ekranın görüntü kalitesini merak ediyorum. Muhtemelen kamera baglantısı yoktur.
@Tuncay abi, senin diyaloğun var adamla, şöyle bütün özellikleri aktif olursa daha iyi olur sanki
Tam teşekküllu kameraman Cevat Kelle, Papua Yeni Gine'den bildirdi
Cihazlar cuma günü yani yarın ellerinde olacakmış. Forumdan bir arkadaş gelip baksın , incelesin diyorlar.
bende baktım şimdi astraya göre de ürünleri var 1.350 lira beni aşıyor serviste necvox un 750 lira civarı diyorlardı bakalım..
İstanbuldaki arkadaslar bi gidinde inceleyin en ince ayrıntısına kadar bize yorum yazinki ona göre karar verelim alalımmı almayalimmi size kaldı ısımız acikcasi iyi degilse almaya gerek yok orjınal tayplerimiz gayet Guzel ve kaliteli maceraya gerek yok sizden haber bekliyoruz
Bu resimde hangi özellik gösteriliyor acaba ?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri