teşekkürler...
İnanılmaz bir şey... Mutlaka okuyun derim
Çoğu insanımızın derdi ya da korkulu rüyası olan kalp damarlarının tıkanması, ilaç tedavisine ya da cerrahi müdahaleye gerek duyulmadan
bir mucizeyle tamamen ortadan kaldırılabilir mi?
İnanılması güç ama tıpta devrim yaratacağı söylenen bir buluşla bunun mümkün olduğu saptandı.
Rus doktorların bulduğu ve uyguladığı, adeta "gençlik iksiri" olduğu söylenen bu "ilaç" tıkalı kalp damarlarını açmakla kalmıyor; damar
sertliklerini ve hipertansiyonu da önlüyor...
Kolesterol ve lipidi düşürüyor, zararlı yağları yakıyor...
Bitmedi...
Kilo verdiriyor, şekeri düşürüyor, pankreasın yenilenmesini sağlıyor...
Vücudun bağışıklık sistemini son derece kuvvetlendiriyor ve her türlü
alerjiyi, özellikle damarsal kökenli ve strese bağlı cilt alerjilerini kökünden kesiyor; kansere karşı tüm vücudu koruyor.
Yüzde 100 kanıtlanmış daha da yararları var.
Peki, nasıl bir "ilaç" bu?
Bir an önce öğrenmek için sabırsızlandığınızı sanıyorum. Bu yüzden hemen tarifine geçelim.
Limon suyu ve sarımsak mucizesi
"İlacı hazırlamak için 2 litre limon suyu, 40 diş soyulmuş ve ezilmiş sarımsak, ağzı sıkı kapanan koyu renkli veya üzeri kağıtla kapatılmış bir kavanoz lazım.
Limonlar iyice sıkılıp suyu kavanoza doldurulur. Soyulmuş 40 diş orta boy sarımsak yıkanmadan ve ezilerek limon suyunun içine atılır ve kavanozun kapağıkapatılır. 25 gün boyunca normal ılık bir yerde saklanacak ve her gün çalkalanacak. Sarımsaklar iyice erimiş olacak.
25 gün sonra kavanoz açılıp her sabah aç karnına mümkünse aynı saatte yarım veya
bir çay bardağı, kavanoz bitene kadar içilecek.
Kavanozun kapağı hep kapalı tutulacak. Kavanoza asla su, şeker v.b. karıştırılmayacak
ancak içerken bardağa su katılabilir.
İşte bu kadar!
Yüzde 100 kanıtlanmış yararları
1-Tüm damar iltihaplarını (vaskülir) tedavi ediyor, tıkanan damarları açıyor, damar sertliklerini ve hipertansiyonu önlüyor...
2-Kolesterol ve lipidi düşürüyor, zararlı yağların yakılmasını sağlıyor, kilo verdiriyor
(bazal metabolizmayı hızlandırıp yağların yakılmasını sağladığı için iştahı açıyor (Bu dönemde diyete dikkat etmek gerekiyor), şekeri düşürüyor, pankreasın yenilenmesini sağlıyor...
3-Böbrek ve safra taşlarını eritiyor, idrar söktürüyor, vücuttaki şişkinlik ve tüm dokulardan ödemi kaldırıyor...
4-Helycobeacter pylori adlı ülser mikrobunu öldürerek mide ve on iki parmak bağırsağı ülserinin kesin tedavisini yapıyor...
5-Tüm romatizmal iltihabı önleyip, her tür romatizmal ağrıları dindiriyor, kireçlenmeyi önlüyor, eklem düzeylerinin yenilenmesini
sağlıyor, her türlü ağrıyı kesiyor...
6-Beyin hücreleri ve tüm sinir sistemlerinin yenilenmesini sağlıyor; sinirdeki aksiyon potansiyelini düzenleyip ileri-refleks hızını
artırıyor, felçlere ve vertigo'ya fayda veriyor...
7-Vücudun bağışıklık sistemini son derece kuvvetlendiriyor ve her türlü alerjiyi özellikle damarsal kökenli ve strese bağlı cilt alerjilerini kökünden kesiyor, kansere karşı tüm vücudu koruyor.
Not: İlacı hazırlayanın babasının koroner by-pass ile üç damarı değişecekken bu ilaç sayesinde yüzde 100 tıkalı damarları açılmış.
İlaç hazırlandıktan sonra sarımsaklar erir, koku etrafa yayılmaz.
Kullanan üç kişi ile görüştüm hepsi son derece memnun olduklarını, adeta gençlik iksiri olduğunu söylüyorlar.
Bunu ilk defa Rus doktorlar bulmuş ve uygulamışlar. Şimdi ABD'de uygulanmaya başlanmış. Tıpta devrim yaratacağı söyleniyor ve sarımsak limon karışımından oluşan maddelerin kimyasal yapısı çözülmeye
çalışılıyor.
Dr. Sencer Tepe
Sağlık Bakanlığı Daire Başkanı".
teşekkürler...
TSİ Jetta.
Ağızda koku yapacak olması düşündürdü bir tek beni.. dendiğiine göre faydaları oldukça iyi..
denemek lazım, hasta olmayı beklemeden alışkanlık haline getirip düzenli olarak içmek lazım
ayrıca sarmısağın faydaları zaten biliniyor, vücuda ve kalbe oldukça faydalı.
türkiyede yaygınlaşırsa sarmısağın kilosu 10TL'yi bulur ama![]()
Paylaşım için teşekkür ediyor ve bunu daha önce sizlerle paylaşmadığım için özür diliyorum.Bu formülü uzunca bir süredir eşim ve ben uyguluyoruz gerçekten çok faydalı herkeze tavsiye ederim.
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
dedecım sen kobay olarak onaylıyorsan tamamdıryarasın şifa niyetine.
![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
bunun tahminime göre kokusu kalmazda, tadı nasıldır ben böyle şeyleri pek içemiyorum. midem bulanıyor.. bir pekmez aldık adamı demir gibi yapıyormuş gerçekten faydasını görmüştüm ama içemiyordum bıraktım..
teşekkürler...
denemekte fayda var.. paylaşım için sağol....
lokman hekim ölümün çaresini bulduğunda iksir içinde sarımsak tohumunu kullanmış. ogünden beri sarımsak tohumu yeryüzünde yokmuş. oyuzden hiç garipsemedim uygulamak lazım tbi gdo suz limon ve sarımsak bulmak lazım![]()
ilk görüşte aŞk'a inanmazdım...taa ki evomu görene kadar![]()
BiZ ŞaMPiYoN TaKıMı TuTMaDıK, TuTTuĞuMuZ TaKıMı ŞaMPiYoN YaPTıK..!!
iNaDıNa T-e-X-a-S
teşekkürler bilgi için
Daha önce kanser hastası bir yakınım için bunu hazırlamıştım. Hastalığı ileri derecede olduğu için çok etki edemese de yine de kullandığı dönemde kendini daha iyi hissettiğini söylemişti.
Şafak kardeşim. Bu reçeteyi 1 yıl önce harfiyen uyguladım. O zamanlar 105 kiloydum. Kısmen bedenimden doğru tepkiler aldım. Mesela iştahım açıldı, kendimi zinde hissettim ama bunun dışında başka bir faydası olmadı. Sonradan (3 ay sonra) az yemek ve bol yürüyüş ile 22 günde önce 7 sonra 6 kilo verdim. Sonuç itibariyle sağlıklı yaşamanın tek şartı az yemek (doğru yiyecekler ile) bol hareket olduğunu bilmenizi isterim.
Belki tansiyon, şeker hastaları için iyi gelebilir. Ama bu tür rahatsızlığı olmayan kişilerin sadece yapması gereken doğru beslenme ve hareket ile sağlıklı yaşamaları mümkündür.
serdar abi tabiki haklısınız benimde kilo problemım var 105 kg 1.90 boyundayım sizinde dediğiniz tek şart az yemek bol hareket sağlıklı beslenmek kesinlikle katılıyorum benım bunu yayınlama amacım kesinlikle kilo verdirmek için değil sağlık için yayınladım damar rahatsızlıkları,kolosterol için vs
Ah şu kiloyu bi verebilsem de rahatlasam 10 kg versem puntomda rahatlar hemde yakıt tasarrufu sağlamış olurum![]()
O zaman sana çok sağlıklı bir diyet önereyim. Hiçbir şekilde sıkıntı da yaşamazsın. Olay şu. Sadece lifli yiyecekler yiyeceksin. Arada beyaz peynir, yoğurt, süt gibi yiyecekler de az miktarda alabilirsin. Kesinlikle yağdan uzak duracaksın, ben şekeri çok sevdiğimden malesef kısıtlayamadım ama şeker biliyorsun en yüksek enerjiyi veren madde. Kısıtlamak ta yarar var. Sonuçta biraz hareket de yaparsan 20 gün içerisinde farkı görebilirsin.
Vaktievvel okuduğum yazıların birinde, bir erkek günde 2600 kcal, bir bayan günde 2400 kcal enerji harcıyormuş. Bu veri sadece normal hareketleri kapsıyormuş. Şimdi 2600 kcal harcarken 3500 kcal alırsak artan miktar göbek ve kalçalara yağ olarak depolanıyormuş. Gerisini sen tahmin et artık.
Dostlar moralinizi bozmak gibi olması ama yazının altında Dr. Sencer Tepe Sağlık Bakanlığı Daire Başkanı" yazıyor.Bu adam kimdir? Gerçekten var mıdır? Azıcık devlet memurluğu tecrübesi olan sorar.Sağlık bakanlığında hangi daire başkanısın diye. googledan bile araştırabilirsiniz.
Bir de kullandım diyenler var ama ben gene de uyarayım.bu tür şeyler Allah korusun çok büyük sorunlara yol açabilir. Hergün içilmez,kullanılmaz. Mesela Avokado yaprağı çayı. tamam bitki çayı faydalıdır ama her gün içilmez. Ben her yıl böbrek taşı düşüren birisiyim. Avokado çayı önerilir. Ama her gün bir 2-3 satte bir içilir denmez. En fazla 1 hafta hergün içilir gece yatarken.Taş düşmediyse bile 1 hafta ara verilir. Yoksa böbreklerinizi daha kötü edebilirsiniz.Oysa etrafımda bunu bitki çayı içiyorum diye bilinçsizce içen arkadaşlarım var.Özellikle bayanlar.Nasıl olsa bitki çayıdır diyemeyiz. Belki bilenler vardır: Bir zamanlar da zeytin çekirdeğini yutun çok şifalı diye yaygaralar çıkmıştı. Hergün bir zeytin çekirdeği yutanlar vardı. Ancak bağırsaklarını mahvetti o kişiler. Çünkü zeytin çekirdeğini mide özsuyu bile sindiremiyordu.
Konu ibrahim06 tarafından (05/03/2011 Saat 02:24 ) değiştirilmiştir.
Paylaşımın için çok teşekkürler şafak arkadaşım...
Kilo vermek isteyen arkadaşlarım size uzun bir tedaviden sonra aldığım kilolardan 14 kilo vermemin sırrını söylüyeyim bakmayın 1-2 sene kendimi saldım ama 1 haftadır tekrar kendimi tutmaya başladım ve 4 kilo verdim...
Sabahları aç karnına bir bardak ılık suyun içine yarım limon sıkın ve için. Arkasından bir bardak daha ılık su için... Beyazlardan uzak durun ekmek yok tuz şeker yok... Diğer yemekleri normal yiyebilirsiniz... Gün boyuncada bol bol ılık hatta biraz sıcak su için... Bukadar işte benim diyetimmi perhizimmi diyeyim... Olay bu...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri