Her şey vatan için!
Ayaklarına giderler...
- Kimsiniz?
- PKK’lıyım.
- Örgütten ayrılıp geldiniz demek ki...
- Hayır, ayrılmadım.
- Pişmansınız yani...
- Yo-oo, değilim.
- Yaz kızım, tahliyesine...
*
Ayaklarına getirirler...
- Kimsiniz?
- Kuvvet komutanıyım.
- Örgüt kurmuşsunuz...
- Saçmalamayın.
- Yaz kızım, tutuklanmasına...
*
Ya da şöyle anlatalım.
*
İbrahim Fırtına, pilot, orgeneral, Harp Akademileri Komutanı, Hava Kuvvetleri Komutanı, üstün hizmet madalyası, şeref madalyası sahibi, millete 45 sene hizmet etti, evi basıldı.
*
Özden Örnek, kaptan, oramiral, Donanma Komutanı, Deniz Kuvvetleri Komutanı, üstün hizmet madalyası, şeref madalyası sahibi, devlete 45 sene hizmet etti, evi basıldı.
*
Çetin Doğan, topçu, orgeneral, Jandarma Asayiş, Ege Ordu, 1’inci Ordu Komutanı, üstün hizmet madalyası, üstün cesaret madalyası sahibi, ömrünün 43 senesini verdi, evi basıldı.
*
Ergin Saygun, topçu, orgeneral, Genelkurmay 2’nci Başkanı, 1’inci Ordu Komutanı, üstün hizmet madalyası, Kıbrıs liyakat madalyası sahibi, 42 senelik onurlu hizmet geçmişi var, evi basıldı.
*
Engin Alan, komando, korgeneral, Öcalan’ın Şemdin Sakık’ın yakalanması sırasında Özel Kuvvetler Komutanı, madalya koleksiyonu var, efsane, hayatını ortaya koydu, evi basıldı.
*
PKK’lılar ser...
Öbürleri nerede?
Emniyet Müdürlüğü’nde.
Peki, Emniyet Müdürlüğü nerede?
Vatan Caddesi’nde.
*
E boşuna demiyorlar...
Her şey vatan için!
I ' m c a p u l i n g . . .
yılmaz özdil... seviyorum şu adamı dün mail adresimdeki herkese yollamıştım
Ben mail adresimle kalmayıp buradakı arkadaslarımlada paylaşmak istedim)
süper bir yazı bence ama tabi anlayana ulu önder Atatürk zamanın da şöyle bir söz kullanmış demişki...
Türkiye'yi bölmek yok etmek istedikleri zaman dış kuvvetler önce subayları halka düşman gibi göstermeye başlayacaktır. Subayını askerini düşman gören halk zaten bölünmeye başlamış demektir.
Allah kolluk kuvvetlerimizi ( askerimizi polisimizi ) başımızdan eksik etmesin. Onlarsız bir günümüz bile geçmesin. ben ne zaman bir asker yada polis görsem içimde tarifi zor bir huzur oluşuyor. Huzursuz olanları da Allah bildiği gibi yapsın...
Amin..
Artık Fiorinolu
Sene, 1999...
*
Abdullah Öcalan, Kenya’da, Yunanistan Büyükelçiliği’nde enselendi, ağzı burnu bantlanarak, paketlendi, özel bir uçağa bindirilerek, Türkiye’ye getirildi...
Memlekete kan kusturan teröristbaşının uçaktaki o görüntüsü, Türk milletinin hafızasına mıh gibi çakıldı.
*
Bir sene sonra, 2000...
*
Ankara, Atina’yla kan davası gütmedi, iyi niyetini göstermek için tarihi bir hamle yaptı, Yunanistan’la ortak tatbikata katıldı... “Zıpkın” filomuza ve “Atmaca” filomuza ait, 12 adet F16’mız Akhisar’dan havalandı, Yunanistan’ın Nea Aghialos Askeri Üssü’ne indi. Yunan topraklarına tekerlek koyan ilk F16’mızın kokpitinde, bir korgeneral oturuyordu... 1’inci Taktik Hava Kuvveti Komutanı, İbrahim Fırtına.
*
İbrahim Fırtına komutasındaki “elçi” filomuz, çiçeklerle karşılanmış;
“Ha savaştı ha savaşacak” denilen Türkiye ile Yunanistan’ın arasında adeta “barış güvercini” olmuştu.
*
10 sene sonra, 2010...
*
Bir gazete manşet attı.
İbrahim Fırtına yönetimindeki Hava Kuvvetlerimizin, Ege’de Yunan F16’sı düşüreceğini, olmadı, kendi kendine
Türk F16’sı düşüreceğini, böylece
Türkiye ile Yunanistan arasında savaş çıkaracağını, fırsat bu fırsat, darbe yapacağını iddia ediyordu.
*
İbrahim Fırtına’nın Ankara’da evi basıldı, gözaltına alındı, terörle mücadele polislerinin nezaretinde Türk Hava Yolları uçağına bindirildi, İstanbul’a getirildi.
*
Ömrünün 45 senesini vatana millete, “barış”a adayan, jetlerimizin çelik kanatlarıyla memlekete kol kanat geren, şeref madalyası sahibi İbrahim Fırtına’nın “sanki teröristbaşıymış gibi” bindirildiği uçaktaki o görüntüsü, Türk milletinin hafızasına mıh gibi çakıldı.
*
Türk milleti unutmamalı.
-------------------------------------------
Bu da Sevgili Yılmaz Özdil'in bugünkü yazısı.
En çok zoruma giden bugün seçim olsa yine bunlar iktidar... Bunlar dediğim Atatürk ilke ve inkilaplarını içine sindiremiyenler. Safsataları birgün ellerinde patlasın inşallah... Sırf bazılarınla aynı görüşü paylaşmıyorum diye kanı bozuk denilip fişleneceksem nette bir sayfa açsınlar ben kendi kendimide fişlerim...
Erkan kardeşim duana bende amin diyorum...
Güzel TÜRKİYEM, kimlerin üzerinde kirli elleri varsa hepsinin elleri kırıla...
Unutulmasın derviş dervişin arkasına sıra ile geçermiş...
Atalarımızın kanla aldığı bu topraklarda bırakın artık oyun oynamayı, gerekirse yine torunlarının kanıyla çizilir sınırlarımız.
Ben bu coğrafyada Mehmetçik olarak doğdum, Mehmetçik oldum, gerekirse peygamber ocağımızda Mehmetçik olarakta son nefesimi veririm...
Kusura bakmayın arkadaşlar her aksam tvde haber bülteni seyrede seyrede paşalarımızın o halini göre göre doldum mesajım size abartılı gelebilir ama içimden gelenleri sizlerle paylaşmak istedim bu konunun yeri bu forum değil diyen arkadaşlarımız varsa kusura bakmasınlar artık...
● "Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir..."
● "Cumhuriyeti kuranlar onu korumaya da muktedir olmalıdır."
● Tarihi yaşadığımız gibi yazdık, fakat geleceği cumhuriyete inananlara, onu koruyanlara ve yaşatacaklara emanet etmek lazımdır.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
● İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!
● "Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Konu erdiyilmaz tarafından (25/02/2010 Saat 22:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlariniz birlestirilmistir.
Yılmaz Özdil ve Nihat Sırdar... bu ikisinin kellesi ne zaman vurulacak merak ediyorum. Yada 9 köyden ne zaman kovulacak.. Her şey ne kadar doğru değilmi...
Arkadaşlar aman dikkat burada herkesin hassasiyeti var TC halkının %99 u da sizinle aynı görüşte olsa forumu siyasileştirmeyin aman birileri çıkar dayanamaz 2 küfür eder forum kapanır herkesin siyasi görüşlerine saygı duymakla beraber forumu siyasileştireme adına herkesi sağduyulu olmaya davet ediyorum. Ha bu arada yazılanların hepsinle aynı görüşteyim +1![]()
Hakan abi burda kımseye kufur ettırecek bır konum,bir zemın hazırlamadık..Kim ulu önderimiz hakkında kotu konusabılırkı.Biz Türkiye Cumhuriyetini kuran Yüce İnsandan bahsediyoruz..
Senin temkinli davranışlarını anlıyorum...
Ayrıca geliyormusun izmire....
Benimde maile geldi bu yazı geröekten etkiliyeci teşekkürler...
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Bütün yorumlara +1 yazacak bisey kalmamış
Akp'giremediği bir kurum vardi onuda başardi, HELAL OLSUN
Konu TOLGAYOZKAN tarafından (26/02/2010 Saat 00:38 ) değiştirilmiştir.
Daha bu baslangıc arkadaslar...
bir hoşuma giden Yılmaz Özdil yazısıda benden olsun... çok güzel bir mesaj veren bomba bir yazı..
Tunceli, Dersim olsun mu?
Olmasına olsun da...
Diyarbakır itiraz eder bu işe.
*
Çünkü, Tunceli Dersim olursa,
T’den D’ye geldiği için, plakası ne olur?
21 olur.
*
Sen yıllarca mücadele et, Tunceli’yi Dersim yap, 80 vilayet içinde kaydıra
kaydıra Diyarbakır’ı yerinden kaydır! Kadere bak be kardeşim.
*
Dersim alfabetik olarak 21’e oturunca, 21’den 62’ye kadar, yani eski
Tunceli’ye kadar, herkes bir sonrakine kayıyor, Diyarbakır teee
Edirne’ye gidiyor iyi mi... Bi nevi zorunlu göç! Trakyalı Edirne, oluyor
sana Elazığ... Gaziantep’e bi bakıyorsun, Giresun plakalı otomobiller
geziyor. Karslılar
Kastamonulu...
Mardin Muğla’ya,
Ordu Rize’ye, Sivas
Tekirdağ’a taşınmış...
61 Trabzon olmuş,
62 nostalji Tunceli...
*
35’te hır çıkar...
Söylemedi demeyin.
Bu saatten sonra değil İstanbul, Fatih Sultan Mehmet bile gelse, 35’i
vermez İzmirliler... Zaten 35’i vermeye kalksak, 35.5 Karşıyaka itiraz
eder. Niyetini anlarlarsa, Kadifekale’ye çıkmaya çalışan Ulubatlı Hasan’a
tekme tokat girerler Eşrefpaşa’da, haberiniz olsun.
*
E Diyarbakır razı olur mu?
Olmaz.
Ne olur?
Amed.
Peki, Diyarbakır, Amed olursa ne olur?
06...
*
Oldu mu Diyarbakır memleketin başkenti...
Oldu.
*
Dersim kaymasından sıyıran Ankara, bu sefer sıyıramaz, tırıs tırıs doooğru
Antalya’ya.
*
Demem o ki.
Tunceli, Dersim olursa...
Türkiye allak bullak olur.
Aman arada bızde kaynamayalım![]()
İSTE BUGUNKU DURUM OZETİ....
............ bir okulu ziyaret eder öğrencilerle sohbet eder.
Öğrencilerden Temel, size 3 sorum olacak der;
1- Nasıl oldu da seçimlerde bu kadar yüksek oy aldınız?
2- Özelleştirmeden gelen bütün paralar nereye harcandı?
3- Türban'ı neden sorun haline getiriyorsunuz?
Aniden zil çalar çocuklar tenefüse çıkarlar.
Teneffüsten döndüklerinde sözü Dursun alır;
- Size 5 sorum olacak der ve sorar :
1- Nasıl oldu da seçimlerde bu kadar yüksek oy aldınız..?
2- Özelleştirmeden gelen bütün paralar nereye harcandı..?
3- Türban'ı neden sorun haline getiriyorsunuz. .?
4- Ders zili neden 30 dk önce çaldı..?
5- Temel nerede...?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri