Alıntı akbiyik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
serdar abi tabiki haklısınız benimde kilo problemım var 105 kg 1.90 boyundayım sizinde dediğiniz tek şart az yemek bol hareket sağlıklı beslenmek kesinlikle katılıyorum benım bunu yayınlama amacım kesinlikle kilo verdirmek için değil sağlık için yayınladım damar rahatsızlıkları,kolosterol için vs
Ah şu kiloyu bi verebilsem de rahatlasam 10 kg versem puntomda rahatlar hemde yakıt tasarrufu sağlamış olurum
O zaman sana çok sağlıklı bir diyet önereyim. Hiçbir şekilde sıkıntı da yaşamazsın. Olay şu. Sadece lifli yiyecekler yiyeceksin. Arada beyaz peynir, yoğurt, süt gibi yiyecekler de az miktarda alabilirsin. Kesinlikle yağdan uzak duracaksın, ben şekeri çok sevdiğimden malesef kısıtlayamadım ama şeker biliyorsun en yüksek enerjiyi veren madde. Kısıtlamak ta yarar var. Sonuçta biraz hareket de yaparsan 20 gün içerisinde farkı görebilirsin.

Vaktievvel okuduğum yazıların birinde, bir erkek günde 2600 kcal, bir bayan günde 2400 kcal enerji harcıyormuş. Bu veri sadece normal hareketleri kapsıyormuş. Şimdi 2600 kcal harcarken 3500 kcal alırsak artan miktar göbek ve kalçalara yağ olarak depolanıyormuş. Gerisini sen tahmin et artık.