Sayfa 1/2 12 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Limonsuyu sarmisak mucizesi mutlaka okuyun

ŞAFAK AKBIYIK
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. akbiyik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    06 DF 7508
    Edilen teşekkür: 151

Standart Limonsuyu sarmisak mucizesi mutlaka okuyun

İnanılmaz bir şey... Mutlaka okuyun derim

Çoğu insanımızın derdi ya da korkulu rüyası olan kalp damarlarının tıkanması, ilaç tedavisine ya da cerrahi müdahaleye gerek duyulmadan
    bir mucizeyle tamamen ortadan kaldırılabilir mi?
    İnanılması güç ama tıpta devrim yaratacağı söylenen bir buluşla bunun mümkün olduğu saptandı.

Rus doktorların bulduğu ve uyguladığı, adeta "gençlik iksiri" olduğu söylenen bu "ilaç" tıkalı kalp damarlarını açmakla kalmıyor; damar
    sertliklerini ve hipertansiyonu da önlüyor...
    Kolesterol ve lipidi düşürüyor, zararlı yağları yakıyor...
    Bitmedi...
    Kilo verdiriyor, şekeri düşürüyor, pankreasın yenilenmesini sağlıyor...
    Vücudun bağışıklık sistemini son derece kuvvetlendiriyor ve her türlü
    alerjiyi, özellikle damarsal kökenli ve strese bağlı cilt alerjilerini kökünden kesiyor; kansere karşı tüm vücudu koruyor.
    Yüzde 100 kanıtlanmış daha da yararları var.
    Peki, nasıl bir "ilaç" bu?
    Bir an önce öğrenmek için sabırsızlandığınızı sanıyorum. Bu yüzden hemen tarifine geçelim.

Limon suyu ve sarımsak mucizesi
    "İlacı hazırlamak için 2 litre limon suyu, 40 diş soyulmuş ve ezilmiş sarımsak, ağzı sıkı kapanan koyu renkli veya üzeri kağıtla kapatılmış bir kavanoz lazım.
    Limonlar iyice sıkılıp suyu kavanoza doldurulur. Soyulmuş 40 diş orta boy sarımsak yıkanmadan ve ezilerek limon suyunun içine atılır ve kavanozun kapağıkapatılır. 25 gün boyunca normal ılık bir yerde saklanacak ve her gün çalkalanacak. Sarımsaklar iyice erimiş olacak.
    25 gün sonra kavanoz açılıp her sabah aç karnına mümkünse aynı saatte yarım veya
    bir çay bardağı, kavanoz bitene kadar içilecek.

Kavanozun kapağı hep kapalı tutulacak. Kavanoza asla su, şeker v.b. karıştırılmayacak
    ancak içerken bardağa su katılabilir.
    İşte bu kadar!
    Yüzde 100 kanıtlanmış yararları
    1-Tüm damar iltihaplarını (vaskülir) tedavi ediyor, tıkanan damarları açıyor, damar sertliklerini ve hipertansiyonu önlüyor...
    2-Kolesterol ve lipidi düşürüyor, zararlı yağların yakılmasını sağlıyor, kilo verdiriyor
    (bazal metabolizmayı hızlandırıp yağların yakılmasını sağladığı için iştahı açıyor (Bu dönemde diyete dikkat etmek gerekiyor), şekeri düşürüyor, pankreasın yenilenmesini sağlıyor...
    3-Böbrek ve safra taşlarını eritiyor, idrar söktürüyor, vücuttaki şişkinlik ve tüm dokulardan ödemi kaldırıyor...
    4-Helycobeacter pylori adlı ülser mikrobunu öldürerek mide ve on iki parmak bağırsağı ülserinin kesin tedavisini yapıyor...
    5-Tüm romatizmal iltihabı önleyip, her tür romatizmal ağrıları dindiriyor, kireçlenmeyi önlüyor, eklem düzeylerinin yenilenmesini
    sağlıyor, her türlü ağrıyı kesiyor...
    6-Beyin hücreleri ve tüm sinir sistemlerinin yenilenmesini sağlıyor; sinirdeki aksiyon potansiyelini düzenleyip ileri-refleks hızını
    artırıyor, felçlere ve vertigo'ya fayda veriyor...
    7-Vücudun bağışıklık sistemini son derece kuvvetlendiriyor ve her türlü alerjiyi özellikle damarsal kökenli ve strese bağlı cilt alerjilerini kökünden kesiyor, kansere karşı tüm vücudu koruyor.

Not: İlacı hazırlayanın babasının koroner by-pass ile üç damarı değişecekken bu ilaç sayesinde yüzde 100 tıkalı damarları açılmış.
    İlaç hazırlandıktan sonra sarımsaklar erir, koku etrafa yayılmaz.
    Kullanan üç kişi ile görüştüm hepsi son derece memnun olduklarını, adeta gençlik iksiri olduğunu söylüyorlar.
    Bunu ilk defa Rus doktorlar bulmuş ve uygulamışlar. Şimdi ABD'de uygulanmaya başlanmış. Tıpta devrim yaratacağı söyleniyor ve sarımsak limon karışımından oluşan maddelerin kimyasal yapısı çözülmeye
    çalışılıyor.

Dr. Sencer Tepe
    Sağlık Bakanlığı Daire Başkanı".

Oğuz KOCA
    İl Başkanı (Isparta) izoci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    330
    Edilen teşekkür: 1913

teşekkürler...
    TSİ Jetta.

Kendi isteğiyle forumdan uzaklaştırılmıştır. Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 660

Ağızda koku yapacak olması düşündürdü bir tek beni.. dendiğiine göre faydaları oldukça iyi..

ŞAFAK AKBIYIK
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. akbiyik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    06 DF 7508

Alıntı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ağızda koku yapacak olması düşündürdü bir tek beni.. dendiğiine göre faydaları oldukça iyi..
    İlaç hazırlandıktan sonra sarımsaklar erir, koku etrafa yayılmaz

A. Can Şahin
    95+ HP Punto_Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06DA1234
    Edilen teşekkür: 779

denemek lazım, hasta olmayı beklemeden alışkanlık haline getirip düzenli olarak içmek lazım
    ayrıca sarmısağın faydaları zaten biliniyor, vücuda ve kalbe oldukça faydalı.
    türkiyede yaygınlaşırsa sarmısağın kilosu 10TL'yi bulur ama

GURUR DEMİR
    GRDEDE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 624

Paylaşım için teşekkür ediyor ve bunu daha önce sizlerle paylaşmadığım için özür diliyorum.Bu formülü uzunca bir süredir eşim ve ben uyguluyoruz gerçekten çok faydalı herkeze tavsiye ederim.
    1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO

Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.

ŞAFAK AKBIYIK
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    06 DF 7508

Alıntı GRDEDE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Paylaşım için teşekkür ediyor ve bunu daha önce sizlerle paylaşmadığım için özür diliyorum.Bu formülü uzunca bir süredir eşim ve ben uyguluyoruz gerçekten çok faydalı herkeze tavsiye ederim.
    kilo verebildinizmi merak ettim

GURUR DEMİR
    GRDEDE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 624

Alıntı akbiyik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kilo verebildinizmi merak ettim
    Kilo vermeye yardımcı olduğunu düşünüyorum ama tek başına bu karışımı içip kilo vermek hayal olur.Aralık ayından bu yana 7 kilo verdim tabiki yediğime içtiğime dikkat ediyorum.
    1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO

Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.

c®ax .........
    krakercocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1512

dedecım sen kobay olarak onaylıyorsan tamamdır yarasın şifa niyetine.
    ----------Captain Crax ------------
    gün gelecek benimde puntom olacak

ZAFER MUTLU
    zafermutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sinop
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 445

bunun tahminime göre kokusu kalmazda, tadı nasıldır ben böyle şeyleri pek içemiyorum. midem bulanıyor.. bir pekmez aldık adamı demir gibi yapıyormuş gerçekten faydasını görmüştüm ama içemiyordum bıraktım..

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

teşekkürler...

Eser HÜNER Emekli Moderatör
    Scottie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS
    Edilen teşekkür: 3581

denemekte fayda var.. paylaşım için sağol....

samet k.
    samprik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Yok
    Plaka
    16 GK 447
    Edilen teşekkür: 136

lokman hekim ölümün çaresini bulduğunda iksir içinde sarımsak tohumunu kullanmış. ogünden beri sarımsak tohumu yeryüzünde yokmuş. oyuzden hiç garipsemedim uygulamak lazım tbi gdo suz limon ve sarımsak bulmak lazım
    ilk görüşte aŞk'a inanmazdım...taa ki evomu görene kadar

BiZ ŞaMPiYoN TaKıMı TuTMaDıK, TuTTuĞuMuZ TaKıMı ŞaMPiYoN YaPTıK..!!

iNaDıNa T-e-X-a-S

erhan denizli
    erosistanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 351

teşekkürler bilgi için

Yasemin ŞENŞATIR
    JASMINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585
    Edilen teşekkür: 4817

Daha önce kanser hastası bir yakınım için bunu hazırlamıştım. Hastalığı ileri derecede olduğu için çok etki edemese de yine de kullandığı dönemde kendini daha iyi hissettiğini söylemişti.

SERDAR ÖZLÜ
    serdar2362 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BY 7694
    Edilen teşekkür: 1623

Şafak kardeşim. Bu reçeteyi 1 yıl önce harfiyen uyguladım. O zamanlar 105 kiloydum. Kısmen bedenimden doğru tepkiler aldım. Mesela iştahım açıldı, kendimi zinde hissettim ama bunun dışında başka bir faydası olmadı. Sonradan (3 ay sonra) az yemek ve bol yürüyüş ile 22 günde önce 7 sonra 6 kilo verdim. Sonuç itibariyle sağlıklı yaşamanın tek şartı az yemek (doğru yiyecekler ile) bol hareket olduğunu bilmenizi isterim.
    Belki tansiyon, şeker hastaları için iyi gelebilir. Ama bu tür rahatsızlığı olmayan kişilerin sadece yapması gereken doğru beslenme ve hareket ile sağlıklı yaşamaları mümkündür.

ŞAFAK AKBIYIK
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    06 DF 7508

Alıntı serdar2362 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şafak kardeşim. Bu reçeteyi 1 yıl önce harfiyen uyguladım. O zamanlar 105 kiloydum. Kısmen bedenimden doğru tepkiler aldım. Mesela iştahım açıldı, kendimi zinde hissettim ama bunun dışında başka bir faydası olmadı. Sonradan (3 ay sonra) az yemek ve bol yürüyüş ile 22 günde önce 7 sonra 6 kilo verdim. Sonuç itibariyle sağlıklı yaşamanın tek şartı az yemek (doğru yiyecekler ile) bol hareket olduğunu bilmenizi isterim.
    Belki tansiyon, şeker hastaları için iyi gelebilir. Ama bu tür rahatsızlığı olmayan kişilerin sadece yapması gereken doğru beslenme ve hareket ile sağlıklı yaşamaları mümkündür.
    serdar abi tabiki haklısınız benimde kilo problemım var 105 kg 1.90 boyundayım sizinde dediğiniz tek şart az yemek bol hareket sağlıklı beslenmek kesinlikle katılıyorum benım bunu yayınlama amacım kesinlikle kilo verdirmek için değil sağlık için yayınladım damar rahatsızlıkları,kolosterol için vs
    Ah şu kiloyu bi verebilsem de rahatlasam 10 kg versem puntomda rahatlar hemde yakıt tasarrufu sağlamış olurum

SERDAR ÖZLÜ
    serdar2362 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BY 7694
    Edilen teşekkür: 1623

Alıntı akbiyik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    serdar abi tabiki haklısınız benimde kilo problemım var 105 kg 1.90 boyundayım sizinde dediğiniz tek şart az yemek bol hareket sağlıklı beslenmek kesinlikle katılıyorum benım bunu yayınlama amacım kesinlikle kilo verdirmek için değil sağlık için yayınladım damar rahatsızlıkları,kolosterol için vs
    Ah şu kiloyu bi verebilsem de rahatlasam 10 kg versem puntomda rahatlar hemde yakıt tasarrufu sağlamış olurum
    O zaman sana çok sağlıklı bir diyet önereyim. Hiçbir şekilde sıkıntı da yaşamazsın. Olay şu. Sadece lifli yiyecekler yiyeceksin. Arada beyaz peynir, yoğurt, süt gibi yiyecekler de az miktarda alabilirsin. Kesinlikle yağdan uzak duracaksın, ben şekeri çok sevdiğimden malesef kısıtlayamadım ama şeker biliyorsun en yüksek enerjiyi veren madde. Kısıtlamak ta yarar var. Sonuçta biraz hareket de yaparsan 20 gün içerisinde farkı görebilirsin.

Vaktievvel okuduğum yazıların birinde, bir erkek günde 2600 kcal, bir bayan günde 2400 kcal enerji harcıyormuş. Bu veri sadece normal hareketleri kapsıyormuş. Şimdi 2600 kcal harcarken 3500 kcal alırsak artan miktar göbek ve kalçalara yağ olarak depolanıyormuş. Gerisini sen tahmin et artık.

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Dostlar moralinizi bozmak gibi olması ama yazının altında Dr. Sencer Tepe Sağlık Bakanlığı Daire Başkanı" yazıyor.Bu adam kimdir? Gerçekten var mıdır? Azıcık devlet memurluğu tecrübesi olan sorar.Sağlık bakanlığında hangi daire başkanısın diye. googledan bile araştırabilirsiniz.

Bir de kullandım diyenler var ama ben gene de uyarayım.bu tür şeyler Allah korusun çok büyük sorunlara yol açabilir. Hergün içilmez,kullanılmaz. Mesela Avokado yaprağı çayı. tamam bitki çayı faydalıdır ama her gün içilmez. Ben her yıl böbrek taşı düşüren birisiyim. Avokado çayı önerilir. Ama her gün bir 2-3 satte bir içilir denmez. En fazla 1 hafta hergün içilir gece yatarken.Taş düşmediyse bile 1 hafta ara verilir. Yoksa böbreklerinizi daha kötü edebilirsiniz.Oysa etrafımda bunu bitki çayı içiyorum diye bilinçsizce içen arkadaşlarım var.Özellikle bayanlar.Nasıl olsa bitki çayıdır diyemeyiz. Belki bilenler vardır: Bir zamanlar da zeytin çekirdeğini yutun çok şifalı diye yaygaralar çıkmıştı. Hergün bir zeytin çekirdeği yutanlar vardı. Ancak bağırsaklarını mahvetti o kişiler. Çünkü zeytin çekirdeğini mide özsuyu bile sindiremiyordu.

Konu ibrahim06 tarafından (05/03/2011 Saat 02:24 ) değiştirilmiştir.

ORÇUN ÇABUK
    aŞK 3 HaRF BMW WiSTaRiA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2431

Paylaşımın için çok teşekkürler şafak arkadaşım...

Kilo vermek isteyen arkadaşlarım size uzun bir tedaviden sonra aldığım kilolardan 14 kilo vermemin sırrını söylüyeyim bakmayın 1-2 sene kendimi saldım ama 1 haftadır tekrar kendimi tutmaya başladım ve 4 kilo verdim...

Sabahları aç karnına bir bardak ılık suyun içine yarım limon sıkın ve için. Arkasından bir bardak daha ılık su için... Beyazlardan uzak durun ekmek yok tuz şeker yok... Diğer yemekleri normal yiyebilirsiniz... Gün boyuncada bol bol ılık hatta biraz sıcak su için... Bukadar işte benim diyetimmi perhizimmi diyeyim... Olay bu...

Sayfa 1/2 12 SonSon