tamam bilader ne zaman istersen
![]()
asil bir arada beraber deneyelim senin aracı yaw merak ettim![]()
tamam bilader ne zaman istersen
![]()
baba bendede 2006 model 75ps var 190.000 kmye geldım tem yolundan okuluma gıdıyorum bazı sabahlar gazlıyorum net 190 var duz yolda 17 ınc jant olmasına ragmen saygılar....
valla ben 1,3 75 lıkle egımlı yolda 195i gordum dahada gıtmezdı zaten.
Captaİn Jack Sparrow
arkadas arabami vericem dedim daha ne tartisiyosunuz? ben söförüm diyen gelsin. bu arabayla 200 bassın, bi tanede hediye evo alıcam ona sıfırından. erkek işte şöför bu dicem.
düz yol da baya süre beklersek 190 cıvarı anca ama 200 imkansız![]()
Max. sürati sadece motor gücü ve torku belirlemez aynı zamanda şanzuman ve hava sürtünme direncide önemli bir faktördür. Kadran hatası olmadan, düz yolda, arkadan rüzgar almadan ve modifiye görmeden 75 bg. lik mj. gp. nin 185 km. yi geçmesi mümkün değildir. Kadran hatası bazen gerçekten % 20 lere kadar çıkabilir, birde rüzgarın arkamızdan geldiğini anlamamış olabiliriz. 90 bg. mj. imle 195 km. geçemedim. Birde o süratlerde ciddi bir sürücü kapısından gelen rüzgar sesi vardı Araçlarımızın aslında çok daha güzel özellikleri var mesela yol tutuş (özellikle kısa virajlar) ve frenaj, bence sınıfının referans gösterilecek araçlarından.
Unutmadan city modu kapalıyken bile tepkileri gayet yerinde kolay yönlendirilebilen bir direksiyon sisteminide unutmayalım.
arkadaslar bende chip yaptırdım araca ama kafama takılan bişey var sorduğum birçok kişi 120 lik le 150 lik motorlar aynı diyor bu doğrumu
arkadaşlar power box diye bişey varmış bi puntoya takmışlar izmirde 20 ps falan oynatmış ölçümlerde ama sadece hızlanması aynı arabanın 175 geçemiyomuş bende şuna kanatliyim 220 yapan 75 ps motor açık motordur devir saati 55 çıkan bilir![]()
benim tjet 120hp eğer 150 hp ile sadece yazılım farkı varsa ben chip lendikten sonra 147 hp oldum(sorunsuz) (bu değerin üstü oluyor fakat tavsiye edilmiyor) 150 hp olan chipten sonra 173(sorunsuz) çıktı şindi olay şu eğer ikiside aynıysa neden benimki o değere sorunsuz ulaşamıyor bunu anlayamadım hersey aynıysa ikiside 173 sorunsuz olması gerekmiyormu?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri