bu ne saçma bir soru olmuş yaw![]()
arkadaşlar g.p. nin 75hp 1.3 multijet max. hızı nedir ve bir hyundai getz 1.5 crdi 90 hp lik kadar performansını nasıl elde edebiliriz egsoz öttürme olayı nasıl yaparız dizel bi araç devri fazla çıkmaz ama inş. öttürecek bi yöntem vardır:![]()
Konu GP COSKUN tarafından (26/11/2010 Saat 17:42 ) değiştirilmiştir.
bu ne saçma bir soru olmuş yaw![]()
Mjtd ler 75bg ve 90bg güç üretiyor.Hyundai nin 1.5 Crdi leri 82bg(eskisi) yenileri ise 88bg ve 110bg güç üretiyor.Gets in 88bg lik modeli bizim mjtd 90bg likle aşağı yukarı aynı performansı sergiliyor.75 bg lik mjtd, chip uygulamasıyla Gets in 88bg lik modelini rahatça geçebilir...
selam abiler arkadaşlar bende yeni üye oldum.gerçekten çok güzel bi sitebenım henüz grande puntom yok ama hastasıyım askerım su anda bitince alıcam ama arabadan hiç anlamıyorum hangi modeli tavsiye edersiniz? sitesine baktım ama 1.6 motor olan modelini göremedim.1.4 de hızlı gitmez diyor herkez.arabadan anlamadıgım için de korkuyorum aldıgım zaman masraf açar dıye.çünkü 0 alıcam.bide diesel araçlardan bahsedermisiniz biraz? diesel araç motoru çabuk yiyormuş zaten seside hoşuma gitmiyor.peki 1.4 fire active model benzinli çok yakarmı ? gaz taktırmak istemem.punto evo cıkmıs o daha cok hosuma gidiyor ama grande punto tammb bi genç arabası ama malesef iç dizaynı bıraz kötü eski model araba gibi evonunki çok hosuma gitti.yardımcı olursanız sevinirim
Öncelikle hoşgeldin kardeş. Ben 1.4 fire 77 kullanıcısı olarak motordan çok memmunum sehir içinde fazla atar yapmassan çok yakmıyor ama motordan çok fazla güçte bekleme sonuçta 8v ama düz yolda 185 hafif egimde 200 yapan bir motordan bahsediyoruz, eger iki ışık arasında drag yarısı yapacam demessen Türkiye şartlarında mükemmel bir motordur.
bende de 1,4 77 bg GP vardı. Ben arabaya ne yaptıysam yapayım düz yolda 175 i geçmedi...meyilli yolda yaptıgı hız bence önemli değil. önemli olan düz yolda nasıl gittiğidir. Siz 185 yaptırıyorsanız ben size inanmam. Hele hele 200 yaptığını söylüyorsanız asla ve asla inanmam. Yapıp bir ara videosunu eklerseniz ancak o şekilde biraz inandırıcı olur. 1,4 Fire motorla 200 yaparsan herhalde devir saati de en sona dayanırZaten araç 120 ile giderken bile devir saati 4000 rpm seviyelerinde oluyor. Arkadaş, konuşmalarına bakılırsa biraz hız tutkunu olmalı. Dolayısıyla T-Jet almak onun için daha mantıklı olacaktır bence. Ya da dizel 90 lık almalı ve keyfine bakmalı.
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
1.3 multijet 75 bg aracım ile düz yolda 160 km nin üstünü çok nadir gördüm.205-45 lastik ve 17 jant var araçta.Eğimde 190 km ye yaklaşıyor ancak denildiği gibi önemli olan düz yol.İşin ilginç tarafı ise düz yolda 160 km yi zor geçen bir araç yokuş tırmanırken 140 km lere ulaşıyor.
Konu kaptan_ahab tarafından (02/02/2011 Saat 10:37 ) değiştirilmiştir.
1.3 multijet 75 hp düz eğimsiz yolda max 175 km yapıyor...
düz yol 160 bayır asagı 195![]()
I ♥ Punto
İstanbul yolu 215 . Yokus yukari ( hava alani yokusu ) 165 gormus biriyim![]()
hafif eğim 185 düz 170 e kadar gidiyorMultijet II
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
Ara hızlanmalar nasıl peki multijet sahibi arkadaşlar?
1,4 fire puntomda rekorum rapma aşağı 210 gördüm, hatta birazcıcık geçtidevir saatide elektriği kessemmi kesmesem mi diye düşünüyodu
1,3 mjtd puntomda ise aynı rampada 215 civarı gördüm ama motordan çok garip bir ses geliyodudevir saatine dikkat etmedim, uygun hava ve trafik koşullarını yakalarsam kışlık lastiklerle video kayıtlı bir test yapmayı planlıyorum...
düzde yolda da mjtd'de 165 civarını rahat görüyor...
Bazi arkadaslar duzde 200 km/h ve uzerini gordukleri iddaa etselerde, ben 75 lik GP ile DUZDE 185, 90 lik la 195 km/h rahat goruyorum
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
getz 88 bg punto 75 olcektiablamlardakı getz 190 km hızı rahatlıkla goruyor.... puntoyu bilemiycem ama aynı motorlu fıorıno 165...... tık
Düz yolda bugün 180 hafif eğimli rampada 205 yaptımBende powerbox veya chip tuning yok biraz ayıp mı ettik acaba?
![]()
![]()
![]()
![]()
Çık Depeme Bak Garşıya !
Vur Gafama Yi Beynimi !
hafif egimde 220 ye oturtturdum aracımı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri