Alıntı playboyy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
selam abiler arkadaşlar bende yeni üye oldum.gerçekten çok güzel bi site benım henüz grande puntom yok ama hastasıyım askerım su anda bitince alıcam ama arabadan hiç anlamıyorum hangi modeli tavsiye edersiniz? sitesine baktım ama 1.6 motor olan modelini göremedim.1.4 de hızlı gitmez diyor herkez.arabadan anlamadıgım için de korkuyorum aldıgım zaman masraf açar dıye.çünkü 0 alıcam.bide diesel araçlardan bahsedermisiniz biraz? diesel araç motoru çabuk yiyormuş zaten seside hoşuma gitmiyor.peki 1.4 fire active model benzinli çok yakarmı ? gaz taktırmak istemem.punto evo cıkmıs o daha cok hosuma gidiyor ama grande punto tammb bi genç arabası ama malesef iç dizaynı bıraz kötü eski model araba gibi evonunki çok hosuma gitti.yardımcı olursanız sevinirim
Öncelikle hoşgeldin kardeş. Ben 1.4 fire 77 kullanıcısı olarak motordan çok memmunum sehir içinde fazla atar yapmassan çok yakmıyor ama motordan çok fazla güçte bekleme sonuçta 8v ama düz yolda 185 hafif egimde 200 yapan bir motordan bahsediyoruz, eger iki ışık arasında drag yarısı yapacam demessen Türkiye şartlarında mükemmel bir motordur.