Alıntı pilotender Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bende de 1,4 77 bg GP vardı. Ben arabaya ne yaptıysam yapayım düz yolda 175 i geçmedi...meyilli yolda yaptıgı hız bence önemli değil. önemli olan düz yolda nasıl gittiğidir. Siz 185 yaptırıyorsanız ben size inanmam. Hele hele 200 yaptığını söylüyorsanız asla ve asla inanmam. Yapıp bir ara videosunu eklerseniz ancak o şekilde biraz inandırıcı olur. 1,4 Fire motorla 200 yaparsan herhalde devir saati de en sona dayanır Zaten araç 120 ile giderken bile devir saati 4000 rpm seviyelerinde oluyor. Arkadaş, konuşmalarına bakılırsa biraz hız tutkunu olmalı. Dolayısıyla T-Jet almak onun için daha mantıklı olacaktır bence. Ya da dizel 90 lık almalı ve keyfine bakmalı.
1,4 fire puntomda rekorum rapma aşağı 210 gördüm, hatta birazcıcık geçti devir saatide elektriği kessemmi kesmesem mi diye düşünüyodu

1,3 mjtd puntomda ise aynı rampada 215 civarı gördüm ama motordan çok garip bir ses geliyodu devir saatine dikkat etmedim, uygun hava ve trafik koşullarını yakalarsam kışlık lastiklerle video kayıtlı bir test yapmayı planlıyorum...

düzde yolda da mjtd'de 165 civarını rahat görüyor...