Egimli yolda 195 max oda ruzgar arkadan alirsa veya cok ruzgarsiz bi havada oluyo 75 lik evoda
Egimli yolda 195 max oda ruzgar arkadan alirsa veya cok ruzgarsiz bi havada oluyo 75 lik evoda
bu kadar komik bişey yok bende düz yolda zorlanarak 190 gördüm tjet çok kısada sürede 200 görür bizde çok uzun süre 190 görürüz aradaki fark bu
şu 75 tane gülücükleri koymasanız inanın insanın ne siniri gerilir ne bişey olur. Kaç basıyosa basıyo millet sizene abiler
Arabam 9 binde 180'e zor yanasıyor ibre.Ondan yukarısı zaten olmuyor.
Oda arkadasların dediği gibi yokus vs olacak.
Duzde ise 150-170 arası ki bir iki defa denedim.
Ama yokus yerde çekişinden memnunum.Onda bir hız kontrolu yapmadım.
Aracım 2012 1,3 mjet lounge
Arkadaşlar yanlış anlamayın ama işiniz gücünüz yokmu sizin? Bende 200 gördüm , adamın yanındamıydınız yok tjet aldık mjet alırdık bilseydik şu bu falan. ? Ne kadar gereksiz polemik yaratıyorsunuz. Bizim memlekette buna Aşağılık kompleksi diyoruz. Ayrıca eğimde rahat 200 ü var o aracın haberiniz olsun.Denemeden konuşmayın.
düdük mü bu öttüresin
cevap: hava filtresi + egzost. ama güzel ses olmaz yinede. ayrıca araç gitmedikten sonra sesi çıksa ne olur dalga geçer millet . şahsen ben öyle yapıyorum bağıracak ama gitmeyecek kuru gürültü![]()
bence temiz araç olsun gerisi boş . dış görüntüye odaklan derim
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
bu arada yazılımsız gp görebileceği max. 200 dür daha da olmaz. ben ankara çevre yolunda bayır aşağı allah ne verdiyse max 195 falan gördüm. daha da gitmedi . ama yazılımlı 220 ye çıkıyorlar tabi baya bi zorlanırsa öbür türlü gitmez. yukarıdaki t jet konusuna gelince öyle çok para verdik vs ne alakası var ? tjette bastın mı akar gider dizelde ıkına ıkına öle bayıla gider aradaki farkı top speed olarak görmek saçmalık olur. ayrıca aynı koşulda tjetle yapıştır daha fazlası görülür. o yüzden boşuna tartışma yapmaya gerek yok![]()
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
Vallaha 2 sene önce Mersin anamur'a saat öğlen 12 de gölbaşın'dan çıktım ve akşam 17.30'da anamurda kontak kapattım yanlızdım ve 190 ı gördüm belli yerlerde rahat bir şekilde.
Bişey daha var tjet ile mjet arasındaki fiyat farkı nedirki yani?
2000-3000 ?
1,3 multijet 75 bg 185 sallamada zorla gördü düzde 180-175
Hayır 2 sininde temizini çok açık söylüyorum aynı paraya alırsın 2. el olarak.İlk alıştada fiyatlarını zaten hatırlamıyorum arabalar eski.Bence arada sadece tercih ve yakıta ayıralacak bütçe meselesi oynuyor.Ben çok geziyorum ailem var 4 kapı araba şart o yüzden dizel tercih ettim.Başkasıda seri araba istiyordur ve yakıtı dert etmiyecek bi bütçesi vardır yada az geziyordurOlay bundan ibaret. Bence geyiği dönmemeli.
Benim yakın bir arkadaşımda 90 lık mtj var onla bile 200 km ler zor görüyor 75 likler nasıl 200 210 görüyor 75 bg mtj te kullandım gerçekleri söylediğimi düşünüyorum.Ben kimseylede dalga geçtiğimi düşünüyorum sadece abartılmasına tepki gösterdim.
Ben gerçeklere bişey demiyorum şahsen 75 lik ilede basmadım ben 90lık kullanıyorum ondan bahsettim.Baktım multijetler nasıl yapar denince kendi yaşadıklarımı savundum.90 lığın gördüğünüde hala savunuyorum.Tabi T-jetle karşılaştırmanızda çok yanlış bence.Zaten hız iyi birşey değil.Ama mesajlardan dalga geçiliyor gibi bir hava seziliyor.Ayrıca diğer mesajınızdada haklısınız topspeed düz yolda rüzgarsız havalarda denenir.Ama bizim denediğimiz biz kaç yapabiliriz.Ben 210u yokuş aşağı gördüm yalan yok.Hız felakettir diyelim =) tatsızlık yaşanmasın![]()
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
hız felakettir...
ikili tartışmalara girip ceza almayalım genedeÖncelikle şöyle anlatayım evet belki dizelle tjet aynıdır ama benzili araca 42 bin vermek ayrı dizele 42 bin vermek ayrı
gelelim hız konusuna isterseniz 1.3 75'lik gp'ninde videosunu çekeyim 170'ten tırt fırt , benim tjetin videosunu çekmiştim zaten bilenler bilir.. öncelikle 1.3 motor 75 beygirin 210-220 km görmesi diye bişey olamaz eğer yapan varsa hadi bi video çeksinde görelim , ben tjetin nekadar gittiğini çektim gösterdim bide siz çekin bide biz görelim 190km'yi görün öpün başınıza koyun.. tekrar söylediğim gibi tartışmaya lüzum yok uçuk kaçık hiç bir veri delilsiz iddaalarınızı ben şahsen kabul etmiyorum olamaz diyorum , gelelim 90'lığa ben şahsen onunda 200'ü geçebileceğine inanmıyorum zaten siz kadranda 200 falan gördüğünüz zaman o araç anca 185te falan olur eminim o kadranlar sapmadan çok sapıtmışlardır
(arkadaşın tekide yazmış bu kadar çok gülücük ifadesi koymayın diye
yahu bu yazılanlara nekadar gülsem azdır
)
Konu dicaser tarafından (09/11/2012 Saat 23:14 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri