Alıntı Romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şu işi kesinleştirelim şimdi...bi kere muratcım yanlış bilgilendirme yaptın esseesse garrett gt1446 kullanıyor fakat bu turbonun dışarı satışı yok..ona en yakın versiyon olarak GT1548 takılıyor sonradan takma olarak..

elmedin sana benim bikaç fikrim olucak muratında dediği gibi..

t-jette turbo büyütme-abarth tubosu ve bunların hepsinin örnekleri var avrupada..yakından takipteyim bende..sana tavsiyem kolay bulman için garrett GT1548--forge veya uygun boyutlarda başka bir intercooler..kaliteli bir down pipe..eğer yaptırabilirsen headers..sona kadar düz boru..forge-bmc veya gsr cai kitleri..krom inlet pipe..daha kaliteli ve sağlam forge hortum kitleri..enjektörler...iyi bir yazılım yada uydurabilirseniz beyin..gerekli gösterge saatleri boost-egt-afr..coilover kit...önlere 5 arkalara 20mm spacer seti..abarth baskı balata seti..brembo diskler-ebc balatala...aklıma gelenler bunlar en öncelikli =) şu an benzer hatta çoğu aynı sistemlerle 260+hp alan puntolar var..fiat 500 lere hiç gelmiyorum onlar daha iyi
----
nerde yanlış bilgilendirme yaptım ule bende gt1446 dedim abarth essesse dedim
ertuğ sende abarthmışın haa
Dediklerinin çoğu gereksiz valla. Gidipte hortum seti almak tamamen gereksiz bizim horrtumlarımız zaten güzel kaliteli peugeotlardaki gibi dandik plastik değil bi karşılaşırsanız bakın anlarsınız.
Sonra brembo diske falanda aşıır gerek yok sanki o kadar ne bascaz Onun yerine biraz erken frene basarım tamamdır.
inlet pipe hiç gereksiz bence Bizim kendi borularımızdaa krom zaten sadecec parlak krom olcak diye para verilirmi ule
O saatlerin çoğuna gerek yok En gereklisi videband çünkü artık araban ona göre yürüycek sen kontrol etceksin sorun varsa yüklenmeyeceksin yoksa motoru kırar diğerleri biraz fantaziye kaçıyor
abarth turbosu ebayde var diye biliyorum yoksada sorun yok dediğin gibi en yakını gt15 oda cuk diye oturmuyor bizim orjinal turboların manifold girişi 48 lik değil. Buna adım gibi eminim
------
Bide benden liste
aem videband = 450tl ( maksimum gereklilik )
garrett gt1548 700-1000tl arası
çıkma intercooler( forge alıpta fazlada para vermek yazık günah bence Bi adı için hayatta vermem) sökme takma en fazla 500tl
mutlaka gerekecektir manifold minimum 500tl isterler yapmaya.
İntercooler için gerekirse 2 tane hks silikon hortum 200tl ye yakın tutar.
Benim düşünceme göre %90 ihtimalle yeni enjektörler( mevcutu bencce yetmez )
downpipe 700-1000tl arası