Alıntı Murat Gürakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Keşke bu işler kullanmayla falan olsa . Ahh keşke gerçektende yüz yüze olsakta bi denesek aynı arabayla aynanızda kaybolduğumu görebilsem çok merak ettim doğrusu. Ama fazla yadırgamadım bu tarzda o kadar insan gördümkü kendileri kullandığında arabanın +20hp verebilceğini falan düşünen alıştım artık...
-----
benim size verdiğim link yeni kasa 5.30 girip bakmıosan o sizin sorununuz. Oraya girersen verilerin güncel 5 kasa ya ait olduğunu çok rahat anlayabilrsiniz.
-----
Konuları saptırıp tuhaf taraflara çekip konuyu saptırmayalım lütfen. Ben burda böyle polemik oluşturabilccek tek bişey demedim ancak malesef oluyor işte bazen...
--------
Bu arada benim size verdiğim linkler türkiye şartlarında türkiye yollarında canlı canlı testler sonuu alınmış veriler. Sizler o gönderdiğiniz linklerdeki verilere inanmaya devam edin. Ben kanıtı olan şeye inanırım yazan şeye değil
Arkadaşım bak yine yanlış algılamışsın aynı aracı kullanmıyacağız sen kendi aracını ben geçtiğini idda ettiğin x5 yada x6 yı kulansam demek istemiştim.
Ben senin bu heveslerini geçeli uzun yıllar oldu pilotajın +20 hp vermiyeceğini senden daha iyi biliyorum ama sen hızlanmada pilotajın ne derece önemli olduğunu bilmeyip birde söyleyeni ti ye alıyorsun.