1900 tl ruhsat muayene dahıl fıyatımı öyleyse taktır durma. Ben 1550 lpg ruhsat 200 muameleci muayene 200 e taktırdım. brc. ŞEHİRLER ARASI 142 şehir içi 160 yaktı.ben de cok kararsızdım ama daha öce taktırmadığıma üzüldüm
Deha Oto ile görüştüm. BRC kullanıyor.Montaj dahil 1.900 fiyat çektiler. Motor garantisinin artık olmayacağını ancak diğer parça arızası durumunda garantinin devam edeceğini belirttiler. Tabi bayiden de teyidini almak gerekir diye düşünüyorum. Ancak henüz doğru dürüst cevap alabilmiş değilim.
1900 tl ruhsat muayene dahıl fıyatımı öyleyse taktır durma. Ben 1550 lpg ruhsat 200 muameleci muayene 200 e taktırdım. brc. ŞEHİRLER ARASI 142 şehir içi 160 yaktı.ben de cok kararsızdım ama daha öce taktırmadığıma üzüldüm
forumun benzın bölümünde 50 tlye 150 km gıttığini yazmış arkadas bense 50 tlye 277 km gıtttım
Ruhsat ve muameleci extra olacak.
1.900 + 400 gibi düşünmeliyim bu durumda
Açıkçası fiyat yüksek. 2. düşündüren konu da garantinin bozuluyor olması...
Birkaç gün içinde kararımı verip ben de keşke daha önceden taktırsaydım , X TL ile 500 bilmem kaç km yol yaptım diyebilmek istiyorum![]()
zavoli kullanmıstım fıre motorda cok memnun kalmıstım
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
ATİKER yeterli geliyor arabalarımıza..
1000 tl ye taktırın hiç düşünmeyin..
43 lt ile 510 km yol yapıyorum şehiriçi...
işlemleride kendiniz yaptırın. muameleceyi filan gerek yok..200 tl bir ücret çıkar o da..
1200 tl yi 10 aya bölerseniz 10 ay süresince benzinle gittiğiniz kadar ücret ödemiş olursunuz..10 aydan sonra bedavaya gezmeye başlarsınız..
ne kadar erken taktırırsanız o kadar kârdasınız..hiç düşünmeden taktırın...
dün kemerden ankaraya geldim.. toplamda 600 km yolu 93 liralık gazla gittim.. 120-130 km nin altına hiç düşmedim.. yolların izin verdiği maksimum hızlarda gittim.. hangi marka olursa olsun hiç düşünmeyin taktırın lpgyi.. benden söylemesi![]()
Ben Eskişehir-Ankara arası toplamda 450km yol yapıp test ettim 100km hızı geçmedim sehirler arası 30lt. yaktı oda 60 lira yapar gayet başarılı. 875 lira peşin verdim 45 lira ruhsat 25 lira sızdırmazlık toplam 950 diyelim maliyetine.
Lpg kitiyle toplam 5000 km yaptım km de şehir içi veya dısı fark etmez 10 kuruş kar ettiriyo toplamda 500 lira kar etmişim bir 5000 daha yaparsam parasını çıkarcak ondan sonra kara geçecek.
İyi bir usta ve atiker tavsiye ederim bizim arabalarımızla gayet stabil çalışıyor.
İstanbul için kiti taktıntan sonra sorun yaşamadığınız memnun kaldığınız iyi usta kontak bilgisi paylaşmanızı rica ederim.
taktırında ne olursa olsun yoksa benzınle zor bınılır artık
her daim soyledik soyluyoruz markaya deil ustaya bakıııııııııııın
takip edemiorum amaa sanırım garantimiz kayboluyoo acaba dualogiz garanti kapsamı dışında kalıo mu?_?_?_
Konu denizxyz tarafından (20/08/2010 Saat 02:54 ) değiştirilmiştir.
dyucel
iki gün önce brc taktırdım.şuan çok iyi.
atiker için anakarada gün otogaz tavsiye ederim.
alfaya uyguladık memnunum şu ana kadar..
ben en kalitelisi brc . bende atiker kullanıyorum çıkarmadığı sorun kalmadı zaten bizim araçlar hassas bu konuda atikerin bazı ürünleri acayip sorun çıkarıyor ama brc de bu sorunlar minimum yani benim ikinci bir şansım olsa paradan kaçmaz brc taktırırdım![]()
Ben de 2 gün önce atiker taktırdım, nazar değmesin şu ana kadar gayet memnunum... Önceki sayfalarda biraz üstünde durulmuş ama bişey merak ediyorum, hangi istasyonlardan hangi marka gaz alıyorsunuz?? Neden katkılı tavsiye edilmiyor? Şu markayı kesinlikle almayın, o marka gaz yüzünden çok sorun yaşadım diyen var mı???
ben o aracımı sattım 12 krş yakıyodu... şimdi g p aldım onada taktırmayı düşünüyorum amaa para bulamıorum arbaya cok borclandık sanırım. taktırısam o aldığım yerden başke yerden almam kim ne dersin desin..
dyucel
arkadaşlar benim gp landironzi marka lpg sistemi ile sehirdışı 164 krş yakıyor bana biraz fazla geldi sizcede biraz fazla değilmi. eğer öyleyse hemen baktırayım.
bence fazla ama çok ta fazla değil.tabiki değerlere bakman en doğrusu. ben tüp taktırdığımda şehir içi 170-180krş uzun yolda 150krş yakarsın demişlerdi.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri