lpgyi taktır. abdestini al ve duaya başla. düşünene icat edene ve lpg fiyatlarına..
sonra da haftada bir eskişehir bursa yaparsın canın sıkıldıkça...
garantine hiçbirşey olmaz..sonuçta bende ikinciye 4 seneye uzattım garantimi ve gereken parçaları garantiden değiştirdim..
serviste kim açıpta bakıyor acaba araç lpgli mi değil mi diye..
içini rahat tut hiçbir sorun yaşayacağını düşünme..
hemen işinin ehli bir usta ve servis bulup eskişehirde atikerini taktırt derim...
en iyisi hangisi markalardan?
herkes başka bişey söylemiş. ben de taktırcam. bu tip şeylerde pahalı olan en iyisidir diye birşey var mı? ucuzu da korkutuyo.
siteden arkadaşın tavsiye ettiği siteyi inceledim.
https://www.teleflexgfiturkiye.com/
bu markanın artılarını yazmış. 12 önemli fark diye. gerçekten var mıdır böyle bir fark. ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
Ankarada Neziroğlunda BRC taktırmayı düşündüm. usta önemli diyorsunuz. neziroğluna güvenilir sanırım değil mi?
Konu erdiyilmaz tarafından (11/04/2010 Saat 00:41 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlariniz birlestirilmistir.
usta önemli olduğu için sezer brc yerine atiker bence..
niye 600 tl daha fazla ödeyebilesin ki..
atiker taktıran ve sorun yaşamayan bir arkadaştan tavsiye alman daha mantıklı bence..
atikere güvenmiyorum içimden bir ses taktırma diyorabimde var atiker. ara sıra kırmızı lambası yanıyo filan.
biraz önce birmot ankarayı aradım. puntom var lpg taktırıcam dedim. puntolara fabrika onayı gelmedi önermiyoruz dedi. sorun çıkabiliyor dedi. ne gibi sorun dedim ikaz lambası yanabiliyo dedi
taktırsan takıyo da böyle dediginde insan nasıl taktırır ki birmota.
kırmızı lamba dediğin;
lpgnin bittiğini gösteren son yakıt gösterge lambası olmasın sezgin)
o lamba yandıktan sonra 100 km daha gidiyor benim puntişim...
taktırt atikeri ve 600 tl gaz ile (ben 88 tl ile 525 km gidiyorum) sende 3580 km yol git keyfine var...
sonra pişman olma asıl)
80 TL'ye doldurdum. 43 lt.
kırmızı lamba yanana kadar gittim. 530 km. olmuş. nerdeyse 15 krş. çok memmun kaldım.
bu arıza lambası hemen hemen her aracta yanıyor ve serviste lpg cide sonduruyor bunu. bu yakıt degerleri cok iyi ben uzun yolda 18 goruyoum. cc yaptırıdıktan sonra bi umut var icimde)
Konu pdr42 tarafından (07/04/2010 Saat 19:30 ) değiştirilmiştir.
bende pazartesi zavolli marka lpg kiti taktıracam...1350tl /12... Mayıs ayında da istanbula gidecem böylelikle sehir içi ve sehir dışı sarfiyatları test etmiş olurum...insallah bi sorun cıkmaz
Garanti bozulmadan LPG taktırabileceğime dair mesajlar okumuştum forumumuzda. aracımın garantisinin bitmesine 1 sene var. bende bi arıyayım dedim Fiat Çağrı Merkezini. malesef Grande Puntolara garanti bozulmadan LPG takılamıyormuş. LPG nin neden olduğu arızalar (motor arızaları) garanti kapsamı dışındadır dendi.
Ben 3 gün önce atiker taktırdım şimdilik fena değil gibi bugün uzun yol yaptım 90-100 arası
156 km de fulledim 10lt. yakmış buda 100km de 7 litre lpg oluyor fena değil gibi ne dersiniz.
bendede atiker var. yeni aldım şimdilik bi sıkıntı yok gibi gözüküyo.
benim aracım nisan 2006 trafik cıkıslı nisan 2008 de 2 yıllık nisan 2010 ise artı 2 yıllık garantsii bitti. ama ben nisan 2010 da tavan dosemesi ve dıs kapı kollarını degsitriyiorum garantiden. uzatılmıs garnati ustelik lpgli aracım simdi garanti olayınnı varın siz dusnun
bu arada siteyi okudum oradaki verilen taahhütler hep montajla alakalı . mantıklı seyler soyluyorlar 3 yıl garantisi var artısı litre bazında garanti vermeleri diger bir artısı
servise gelmeme ve de arıza lambasının yanmıyacagını garnti etmeside güzel.
Konu pdr42 tarafından (18/04/2010 Saat 01:21 ) değiştirilmiştir.
ben de taktırmayı düşünüyorum ama stepne işi düşündürüyor beni
2 senedir stepnem evin balkonunda duruyor..
araç kullandığından beri kaç kere stepne ihtiyacın olduğunu düşün..
ayrıca lastik şişirme tüplerinden 2 adet alıp torpidona koyarsan ihtiyacın olduğunda ki hiç sanmıyorum onları kullanabilirsin...
her geçen gün zararına..
en kısa zamanda gerçeklerle yüzleşip lpg kitini taktırmanı tavsiye ederim..
arkadaşlar ben 1.4 fire 77 benzinli aracımla ful depo ile 850_900 arası uzun yolda kesin yapıyorum bana da bu yetiyor lpg ile biraz daha kar edecem diye orjinalliğini bozmak istemiyorum ama ileride mecbur kalabiliriz sizce bu değerlerde taktımak mantıklı olur mu?
Merhaba bende uzun süredir lpg kullanıyorum araçlarımızda sorun yaratmıyor buna emin olabilirsinizi ve hatta ben İTALYAN marka ECOTECH kitini taktırdım italyan oldugu için bu marka tavsiye edildi bana 1250 liraya taktırdım defalarca çıkarttı parasını emin olabilirsiniz ki tasarruf açısından on numara benzinin fiyatını unuttum bilen varmı aranızda
Eylemlerim devam edecek...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri