starjet değilde multiairinki denense güzel olur.yada komple motor şanzuman değişebilir multiairla birlikte.ama çok fazla para tutar
bu aracın motor bloğu ile multiair veya starjet motorunki ayn gibi (çapxstrok aynı ve iki motorda 1368 cc).bu nedenle bunlardan herhangi birine ait çıkma üst kapağı eksantrik millleri ile takım alarak benim araca montajlamak mümkünmü?sıkıştırma oranlarıda hemen hemen aynı motor ve pistonlar için ek yük oluşmaz.ne dersiniz?
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
starjet değilde multiairinki denense güzel olur.yada komple motor şanzuman değişebilir multiairla birlikte.ama çok fazla para tutar
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
nedense bu motor bana hic bi modifiyeyi kaldırmıcak gibi geliyor![]()
hala ustalardan TIK yok
yada 1.4 turbonun turbo şile birlikte komple eksozu manifolt kısmı alınarak bu araca montelenebilrmi.Ufak bir beyin fırtınası yapalım diyerek yeniden kuyuya bir taş atıyorum.
77 liğe turbo uygulanabilir ama bunu yapmak için değiştireceğin çok parça var
bu masrafı yapmaktansa tjet alıp kullanabilirsin daha uygun fiyata gelir
starjetin ve multiair ile bloklar aynı fakat özellikle starjetin üst kapağını koymak için
manifoldtta değişmesi lazım subap uzunlukları aynı değil piston tepesine çarpma yapar
üstelik starjet çift egzantirik ve değişken subap zamanlama sistemi mevcut vvti
multiair ise başlı başına bir dert subaplar elektronik biliyordun ecununda değişmesi gerekli
yani anlattığın yada düşündüğün diyelim 3 projede oldukça sorunlu ve masraflı olur istenildikten sonra yapılır ama astar yüzünü kat kat geçeceği ortada en mantıklı yol satıp ya starjet yada tjet almak derim ben
Konu GP COSKUN tarafından (15/12/2010 Saat 12:28 ) değiştirilmiştir.
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Bu işlemin olduğunu kabul edelim,dualogic şanzıman bu gücü nasıl idare edecek?
zaten amaç fikir edinmek ayrıca 90 hp 240nm dizellerin dualogic versiyonu vardı GP olarak.görünen oki 600-700 tl verip chip yapacağız oradan +7-9 hp sonrada filtre ile +2 hp yaklaşık 10 hp alınabilir kanaatindeyim bu yorumlardan sonra.diğer bir konu zaten benim ecu üst kapak ve sübaplar ile yeni alınacak multi air kapak ve ecu takaslanır.multi airin sübaplarının çok aşağıda açıldığını sanmıyorum sıkıştırma oranları aynı çünkü piston üç aşağı beş yukarı aynı seviyeye çıkıyor.105 liğin otomatiği olsa idi kesinlikle alırdım ama maalesef yoktu.aracımıda sevdim açıkçası satmak da istemiyorum...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri