36lık depoda 30 lt gaz ile 418km yol gittim. t.dağ balıkesir arasında yazın.
kışın 320kmden fazla yol yapamadım uzun yol olarak ş.içi 270-280 km civarı 28lt gaz aldı. yani%10 yakıyorum
gp Bır depo lp ıle kac km yol gıdıyor sehır ıcı ve dısı
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
36lık depoda 30 lt gaz ile 418km yol gittim. t.dağ balıkesir arasında yazın.
kışın 320kmden fazla yol yapamadım uzun yol olarak ş.içi 270-280 km civarı 28lt gaz aldı. yani%10 yakıyorum
valla benim evo ankara şehir içi 34 lt lpg ile 395km gidiyor, lpgde ankarada ucuz oldugundan yaklaşık 22 kuruş yakıyorum.
arkadaslar kayseride tavsiye edebileceginiz LPG montoji yapan iyi bir usta ariyorum. halen 1.4 fire active arabama ne marka taktircagima karar veremedimgenelde tavsiyeler lovato, zavoli markalarini taktirmami , landirenzo nun cok ses yaptigini aracin dizel gibi calistigini soyluyorlar.... zavoli veya lovato taktiran arkadaslarin yardimlarinizi bekliyorummmmmm
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Nasıl yanı kalktı dıyor Emnıyet
Radikal / Bir belge kalktı 100 milyon TL cepte kaldı / Ekonomi / SEFER LEVENT
Zeynel KARACAN
Aaaa hadi yakeşke sorsaymışım aracın sahibini hatta baktım fire inceledim onuda nasıl takılıyo diye ama dersim vardı 10 gibi gittim mecbur akşam geldiğimde siz yoktunuz.Mocan gaz gerçekten güzel iş yapıyor.Tavsiye ederim.
Zeynel abi boş yere bekleme hemen randevu al en kısa zamanda ekonomi yapmaya başla![]()
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Zeynel KARACAN
Arkadaslar EK1 belgesını Tüvtürk istiyormus kalkan belge nıye ıstenırkı ?
Radıkal gazetesınden Sefer Levent bey haber yapmıstı Sefer beye e-posta ıle durumu anlattım sımdı gerı donus yaptı arastırıyorum Zeynel bey dıye .
Sonra Şikayet Var.com a yazdım
Bır arada Tuketıcı hakları ıle konusurum
Tuvturk ede e posta attım Tüvtürk ve
Seferbeyden cevap gelsınde
Benden 15 TL,ondan 15 tl Dunyanın parası tutar
Bakalım sonuc ne olacak
Konu ZAK1980 tarafından (27/03/2012 Saat 11:56 ) değiştirilmiştir.
Zeynel KARACAN
abı kalkmıs ama,
EGM Mart ayında tebliği mevcutmus
Aşağıdaki linklerde bu belgenin kaldırıldığına dair basında çıkmış haberlerı sunuyorum
1) Radikal Gazetesi
Radikal / Bir belge kalktı 100 milyon TL cepte kaldı / Ekonomi / SEFER LEVENT
2)Posta Gazetesi
Muameleciye darbe, araç sahibine müjde - Posta
3) Hürriyet Gazetesi
Bir belge kalktı 100 milyon TL cepte kaldı - Hürriyet EKONOMİ
Zeynel KARACAN
Arkadaşlar ek1 alıyosunuz sızdırmazlık raporu alıyorsunuz
25 dk önce çıktım tüvtürkden
Aracıma dün lpg taktırdım öğlen ivedikteki yerden gaz sızdırmazlık aldım
Ordan yolun karşısındaki tüve gittim adam sızdırmazlık raporunu aldı ek1 i aldı hepsini aldı çıkıştada teslim etti.Bunlarla birlikte emniyete götürüp yarın teslim edicem,ruhsatımın tek nüshasını yeniliycem.
Ek1 yerine göre 15-20tlye dolduruyorlar
Sızdırmazlık belgesi 25tl
tüvtürk muayene 148.8tl
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
Yokuş aşağı basar ranpada normaldede basmıyo zaten gitmşyo araç lpg yi 16 nisana randevu verdiler daha takmadım ama 1850 tl 8 taksite bölüyolar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri