Bornovaya gıdelım yada spile çıkalım pazar gunu..Kar topu oynarız
Printable View
Bornovaya gıdelım yada spile çıkalım pazar gunu..Kar topu oynarız
Evet cuma ve cumartresi izmir civarında olacagım bir iki arkadaşın telefonu var ama fırsatı olan arkadaşlar olursa tanışmak isterim izmir grubu ile telefonum
Özkan 0541-648-02-52
Görüşmek ümidiyle arkadaşlar..
Pascal Nouma Yasemin olarak iş başındayım. :) :)
Arkadaşlar bu aralar aşırı yoğunum o nedenle sizlerle ilgilenemedim kusura bakmayın.
Ooze venue'de 28.01.2011 Cuma akşamı Yüksek Sadakat konseri var. Giriş ücreti 25,00 TL imiş.
Olmazsa Türk işi takılalım. Özkan'da göbek atmak istiyormuş. Mikrop'a gidelim. :) :)
İzmir'de forumda sahipsiz değil kardeşim. Perde arkasından sizi gözetliyoruz :) :)
Özkan, şimdiden hoş geldin, sefalar getirdin diyorum :)
Telefon numarımı mesaj olarak attım. Geldiğinde haberleşelim.
nerde izmirliler ne yapcagız :)
Otopark sıkıntısı yaşanmaması, eğlence ve müzik (Özkan kurtlarını dökmek istiyormuş) nedeniyle ben İnciraltı olabilir diyorum. Yemek alternatifleri de fazla.
yarın akşam yemeğe davetliyim.. buluşma yarın akşam olursa ben geç katılırım.. c tesi olursa her yol izmir bana...
cuma akşamı yemeğe davetliyim.. oradan kalktıktan sonra katılıırm size ama cumartesi olursa her yol izmir bana.. bu arada ooze da cumartesi ne var yok??
ben her yere gelirim yeterki yasemin abla yeri seçsin EF 585 'i 1 hafta görmesem işim ras gitmiyor :D :D
tamam işte yasemin ablayı kastetmiştim bende :D
eren bende atalay'la 1 gün konuşmasam araba çok yakıcakmış gibi oluyor o yüzden her gün arayığ halini hatırını soruyorum :D
İzmir yine geyiğin dibine vurmuş :D
gençler pazar hariç mösait değilim bilginize..;)
izmir yine iş başında
bende pazar gelebilirim
ben de hafizciğimi göremeyince farz namazlarimi kilmamişim gibi oluyorum sanki abdestsiz geziyorum hissi uyandiriyor :D hakani görmesem de olar :D:D
pazar süper olur, ben de varım, herkes için uyuyor sanırım...