eren abi bende seni görmeden olmuyor ses sistemi bilgini paylaşmak güzel oluyor. :D
hakan abi ne yapcaz bigün bile görüşmeden olmuyor :D
pazar görüşecez mi gençler :D
Printable View
eren abi bende seni görmeden olmuyor ses sistemi bilgini paylaşmak güzel oluyor. :D
hakan abi ne yapcaz bigün bile görüşmeden olmuyor :D
pazar görüşecez mi gençler :D
ben her yola varım o zaman herkes birbirini görsünki işi ras gitsin :D
"izmirli355" nickli arkadas gelmezse ben gelmem pazar ona göre:D
Arkadaşlar ben sabah 8den beri izmirdeyim yagmuruda getirdim sizler için
Mikrop mu? yapıyoruz müsait olan arkadaşlar varsa aranızda ararsa sevinirim izmir sıkıcı gelmeye başladı valla biraz işim vardı hallettim ama ortam görmemiş adamda degiliz nedense tuhaf geldi yalnızlıktan sanırım :)) müsait olan arkadaşlar varsa görüşmek isterim...
Özkan 0541-648-02-52
Ne o yaaa yagmur yaramamış bu şehre galiba beklemedeyim arkadaşlar...
pc.nin şarjı bitiyor umarım birileri ile görüşürüm arkadaşlar... cumartesi akşamı dönecegim istanbula...
kaptan şuan herkez çalışmakta valla:) seninde şansın yokmus bea her gelen misafirimizi en iyi şekilde karşılamaya çalıştık ama sende ole olamadı kusura bakma artık zamansız geldin. aksama doru belki müsait olan arkadaslar arar:)
Bornova küçük parktayım!! Deniz evolodi ve hakan sabancı yoldalar geliyorlar sanırım saolsun bu yagmurda yalnız bırakmıyorlar...
İzmirliler yagmuru getirdim sizlere hep bu kadar yagdıgında bilin ki ben izmir yoluna düşmüşümdür. Arkadaşlar arayan tüm arkadaşlara teşekkürler... Birazdan biraraya geliyoruz birkaç arkadaşla valla küçük park süper tuttum bu izmiri tam benlik mekanlar var şehrinizin degerini bilin süper bir kente sahipsiniz ama şu trafikte sıkıntı kornacı danalar dolu şehrinizde :) ama herşeye ragmen tam benliik bir şehir
Cumartesi akşamı dönecegim kısmetse. Görüşemedigim arkadaşlarlada bir dahi sefere görüşürüz işşallah buralardayım izmiri alt üst edeyim biraz sabaha kadar umarım gecede açık yerler vardır varmı tavsiyesi olan...Sabahlıyorum. :)
nerde bu mıllet ya????
pazar buluşma varsa ne güzel olur
İzmirliler misafirinizi ağırladınız mı ses seda yok yanlış olmasın :)
:):)günaydın millet...:):)
ben işten en erken 22,30 çikiyorum özkanla görüştüm kipadaymiş hakana haber verdim onlar yola çikmiş oto da ikeanin orda beklemiş ama sanirim özkan da aydina eşini almaya gitmiş yalan oldu bulusma :)
millet gunaydın buun ıns jantlanıorum