Günaydın millet...
Printable View
Günaydın millet...
Günaydın Mert
izmire ara verildi baya bi
ewet ya baya ara oldu
Güzel bir İZMİR sabahından herkese GÜNAYDINNNNNNN
https://img1.loadtr.com/b-14844-izmir.jpg
Yeni egzotik kırmızı hayırlı olsun diyelim ama kime diyelim ? :D :D
Arkadaşlar, Babası sağ olmayan, maddi olanakları sınırlı, yetenekleri sınırsız ilköğretim öğrencileri için Darüşşafaka sınavı 29 Mayıs'ta yapılacak.
Bunu yayalım mı? Belki bir çocuğa ışık oluruz :)
Örneğin, engelli çocuklarımız için 23 Nisan'da veya havaların güzel olduğu bir haftasonu miniklerimizi arabalarımız ile gezdirmek olabilir.
o belki zor olur yaşananlar malum belki imtahana girecek çocukları ziyaret olabilir birde darüşafakanın şehit çocukları için kontenjanı ne kadar acaba?
Aslında istedikten sonra hiç te zor değil. Çocuk esirgeme kurumunu ziyaret etmek, onlarla öğretmenleri kontrolünde gezmek, oynamak ne kadar güzel olur. Şahsen ben kimse olmasa bile tek başıma elimden geldiğince yanlarında olmak istiyorum. :)
böyle bir organizasyon olursa bende varım..
uygun oldugum takdirde severek ;)
ille de yazmaniz için bulusmami yapalim ortami germeyin akilli olun olaylara karişmayin :D
Buluşmaları hep kendi keyfimiz için yapıyoruz. Bu seferde güzel bir iş yapalım da hem kendimiz eğlenelim hem de minikler diye düşündük.
Bülent ile birlikte araştırmalarımız devam ediyor. Yakın bir zamanda detayları size aktaracağız arkadaşlar.
Senin için özel olay oluşturacağız Onur'cum :D :D
birkaç gündür şifre sorunlarım vardı foruma giremiyodum ama yasemin ablacığım sağolsun haletti burdan sevgiler ve saygılar gönderiyorum... :)
lan evolodi özlemedinmi beni :D
İyi akşamlar arkadaşlar, keyifler nasıl? :)