elinde kalayim bebeğim parçala beni kir belimi :D:D
Printable View
onur allah seni bildiği gibi yapsın bilader :D
ne ayaksin la sen sanayide falan napiyodun bakim patronun nasil yakisikli mi :D
Deli bende sana :D :D
Hele şu yeni oyuncağı gördükten sonra iyice hasta oldum sana :P
Aaaa uğraşmayın arkadaşımla. Birşeycik olmaz korkmayın. Ayrıca o istesin, ben arkadaşıma güzel bir eş adayı bulurum. :D :D
Ayrıca Onur'un arabasını almaya gerek yok. Onun arabası zaten bizim arabamız. Şahsen ben aldığı günden beri defalarca kullandım. Bazen fazlasıyla benimsiyorum zaten :D :D :D
herkes birbirine hasta herkes çildirmiş kafalar güzel eğlence diz boyu izmir yerinden oynuyor kim nereDE kim kiminle bilinmez sorular ihtiras aşk romantizm kışkırtıcı anlar herşey bu sohbette oh my god :D:D
pasaportta ve kordanda sabahtan çoğu barın bile kahvaltı menüleri vardır. Deniz kenarında kahvaltı için seçenek çok. Kıbrıs şehitlerinde ise daha böle sokak arası sevimli mekanlar arasıyorsanız tavsiyem Chigago dur. Ocakbaşına gelince Topçu dedin mi herkes gösterir =)
gunaydin izmir in guzel bayanlari ,yakisikli erkekleri yeni hafta hepinize sagik,mutluluk,huzur ve bol kazanc getirir insallah....
Günaydın
İzmir'im en az İzmir kadar mükemmel insanları. Süper bir hafta sonu idi. Umarım başladığımız bu haftada süper geçer.
Dostlar sizi seviyolum. :D :D