evoefe ortami germe yarin bana burger ismarla akilli ol la :D
Printable View
sız ne zaman ıstersenız.yalnız evolodi de orman korkusu varmıs o gelemez herhalde :D
ben ortamı degılde senı germek ıstıyorum yalnız gererken eren ve hakan a ıhtıyacım var :D
nufus cuzdanınıda getır evlatlıga alayım barı.burder ıcınde : hadı canım allah versın :D
Onun aşısı bende abi rahadolun:D:DAlıntı:
Eren lutfen gel bız bu evolodıden bıktık ayaralarını yapıver sana zahmet :D
maminin eline geçtinmi hırpalar seni..:D üzülürsün:D bi dağınık dönersin İzmire.. Bi kere daha düşün:DAlıntı:
erencim yeter ki sen gel gündüz işleri ben yaparim mami ile :D
akşam buluşuyız gençler sabancıyla konuştum 8 gibi özdilek otoparkında buluşuyoz
otto
leon48 geliyoz ;)
Yine mi Özdilek :S :S
Sonra yemek için tekrar Agora'ya gitmek yerine başka bir yerde ornegin Kipa'da buluşsak ya bu sefer
çok yeni güncel liste
sabancı
evoefe
evolodi
otto
leon48
jasmine
axi
asil
Jass Abla, Bülent Abi, Hakan ve benim konsensusumdan çıkan ortak karara göre 6.30'da Özdilek Otopark'ında buluşup sahilde midye olaylarına giriyoruz, bekleriz :)
Eeeee hani midye partisi diyenler kaçırmasın :)
Ozdilek otopark en dipteyim ancak bugün inanılmaz dolu. Yan yana alma ihtimali büyük olasılıkla zor olacak. Boş yer bulan park etsin :)
buluşalım diyen bendim ama internete giremedim bugün gelen bütün arkadaşlara teşekkür ederim çok keyifliydi :) özellikle sana bülent abi :D
Bizde sana teşekkür ederiz ama kadroda eksik olduğu için birlikteyken konuya girmedim..Şu senin arabayı ıslatma işini diyorum?? nasıl yaparız diyorum?* hıı sabancı holding:D??
tabi arabamız yok ya:sp_ike00:
yaw arkadaşlar ıslatma işini sizin düşünmeniz lazım bi çuval para saydık aldık şu arabayı bi kıyak yapında ıslatma konusunda siz sponsor olun :D :D :D
Yok artık daha neler? Biz yeni araba için hediye alırız sadece ama sponsor olayını geç kardeş. Islatma olayıda tamamen sende :D :D
Ayrıca, Onur'la dolaşa dolaşa sende de sponsor arayışı başlamış. Geçenlerde de aynı şeyi söyledi. Her araba değiştirene sponsor olunacaksa ben yarın Giulietta almaya gidiyorum hemen. Bu kadar arkadaşım, kardeşim varken ödenir gider :D :D :D