çıkıyorum hemen görüşmek üzere... izmirliler nerde :)
Printable View
çıkıyorum hemen görüşmek üzere... izmirliler nerde :)
ben forumda çalışıyorum biliyorsunuz geldiğinizde belki yanınıza uğrayabilirim
iyi buluşmalar fethiye den sevgiler
iyi eğlenceler...
bir daha ki buluşmada yanınızda olmak dileğiyle...
arkadaşlar havalar iyice ısındı benım gibi ev de kalanlar varsa aksam forum guzel oluyor park sorunu olmuyor bı kucuk buluşma yapsak 3 aydır kayıtlıyım bı kardeşimi yakından tanıya bıldım :) iftar sonrası toplanıp bı kahve içsek?
herkese iyi geceler bi buluşma şart oldu pek yakında iftar buluşmamız olur puntom restoranda ;) puntolarla
punto rest. kapandı..:/
Yakın bir zamanda İftar buluşmamız olacak. Şu an mekan arayışlarımız devam ediyor.
Konuyu buradan görebilirsiniz.
herkese selamlar. Cuma günü kısmetse alıyorum bende puntomu teslim :)
selam millet.eski grandemi sattığımdan beri aranızda yoktum.pazartesi günü punto evo aldım.bu cuma veya en geç önümüzdeki pazartesi teslim alıyorum inşallah.1.3 multijet dynamic 75 evo grisi skydome evo kit esp paket ne varsa koydurdum bu sefer.görüşürüz bakalım.
normali 43.600 civarı geldi.41.000 TL ye aldım.
1.3 95hp dualogic sanz. evo kit + skydome gercekten ii paraya almısım o zmn 42000e
Arkadaşlar kardeşim sınava gireceği için ailem izmir-bornovaya gidecek 3 kişilik ucuz normal konaklayacak bir yer arıyoruz öğretmen evinde zaten yer yokmuş yardımcı olursanız sevinirim yarım akşam için kalacak yer lazım
pztesi ama bu hafta sonuna veya onumuzdeki hafta elimizde olcak. gerci baya kişiyi araya soktuk sanırım değmiş buna
dualogic şanzımanlar fazla tercih edilmediğinden indirimin oranı yüksek olmuş olabilir.ama neticede iyi fiyata almışsın gerçekten.kazasız belasız günlerde kullan.
hayırlı olsun