sen gel ben yalnız senın ıcın calarım kardesım sen gel yeter kı bu arda baktın mı janta nedıosun?
Printable View
buluşma yok galiba bu hafta kimseden ses gelmedi......
Arkadaşlar arayıp telefonla yanımda olan ve bizzat benimle görüşen tüm izmirli gp.ci arkadaşlara teşekkürler... akşam bir kaç arkadaşla görüştüm ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler... Müthişsiniz izmirliler güzel bir şehriniz var birgün ben izmirde bir buluşma düzenleyeyim valla canım çekti on numara organizasyonlar yapılır burda...
Arkadaşlar ben aydına eşimi almaya gitmedim otogara gidip almıştım bir türlü görüşemedik otoy la hakanla görüştüm sagnak yagış ve trafikten gelemedi arkadaşımız herkeze binlerce kez teşekkürler...
Hepiniz on numara kişilik sahibi bireylersiniz iyi ki varsınız hepinize saygılar misafirperverliginiz için teşekkürler...
Canım ya bende sizi görmeden yapamıyorum. Birşeyler noksan oluyor :) :)
Sanırım bu buluşmalar iyice bağımlılık yaptı bünyemizde.
Bu arada Hakan'cım şu arabayı artık yıkasan diyorum. 106 gün oldu.
Tamam Allah'a çok yağmur yağması için dua ediyorsun, kabul ediyor da ancak temizlenmesi için senin elinin değmesi lazım :D :D :D
hahahahhaha koptum yaaa. :D :D :D
Canım benim bundan sonra seni Pazar'ları da bulmamız zorlaşacak. ;) ;)
Asil, buluşmasız bir İzmir olur mu ya? Bak Pazar için heyecan yapmış arkadaşlar. Mutlaka bir şeyler yaparız.
Öncelikle Özkan tekrar hoşgeldin. Telefon ile görüştük ancak maalesef karşılıklı görüşme imkanımız olamadı. Bir sonraki gelişine kısmet diyelim artık. Bu arada bizim memleketimiz başkadır. Buradaki Punto dostluğuda bambaşka. Mesajında da dediğin gibi Selektör yapılması, korna çalınması sürekli karşılaşabileceğin bir şey bu şehirde :) En kısa sürede seni ve eşini gerçekten ağırlamak isteriz.
pazar günü ne yapıyorsunuz ikea ? :D falansa gelebilirim
Yarın bildiğim kadarıyla başka bir forum sitesininde İkea'da toplantısı var. Ancak bizim için fark etmez İkea olabilir, Özdilek olabilir buluşabiliriz.
izmirliler yok piyasada ya nerde bu millet soğuk die mı yoksunuz yav:D
Ben buradayım :D :D
Tek tek yoklama mı alalım?
bende budayım.. her türlü organizasyonda varım... önden devam edin takipdeyim :D
yaa Eren sen msn'den bir foto gönderdin bana şimdi. Ancak virüs programı uyarı veriyor. Msn'e virüs mü bulaşmış senin. Bi bak istersen
owww yeni mp3 ler download ettim onlardan gelmiiştir bakıorum şimdi.. teşekkrler
Eren sürekli gelmeye devam ediyor. Bilgine :D :D
bende geldim yarın napıyoz
Yarın buradan ve telefondan haberleşip yapalım birşeyler.