Bornovaya gıdelım yada spile çıkalım pazar gunu..Kar topu oynarız
I ' m c a p u l i n g . . .
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......____
Evet cuma ve cumartresi izmir civarında olacagım bir iki arkadaşın telefonu var ama fırsatı olan arkadaşlar olursa tanışmak isterim izmir grubu ile telefonum
Özkan 0541-648-02-52
Görüşmek ümidiyle arkadaşlar..
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Pascal Nouma Yasemin olarak iş başındayım.![]()
![]()
Arkadaşlar bu aralar aşırı yoğunum o nedenle sizlerle ilgilenemedim kusura bakmayın.
Ooze venue'de 28.01.2011 Cuma akşamı Yüksek Sadakat konseri var. Giriş ücreti 25,00 TL imiş.
Olmazsa Türk işi takılalım. Özkan'da göbek atmak istiyormuş. Mikrop'a gidelim.![]()
İzmir'de forumda sahipsiz değil kardeşim. Perde arkasından sizi gözetliyoruz![]()
![]()
Özkan, şimdiden hoş geldin, sefalar getirdin diyorum
Telefon numarımı mesaj olarak attım. Geldiğinde haberleşelim.
nerde izmirliler ne yapcagız![]()
Otopark sıkıntısı yaşanmaması, eğlence ve müzik (Özkan kurtlarını dökmek istiyormuş) nedeniyle ben İnciraltı olabilir diyorum. Yemek alternatifleri de fazla.
yarın akşam yemeğe davetliyim.. buluşma yarın akşam olursa ben geç katılırım.. c tesi olursa her yol izmir bana...
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
cuma akşamı yemeğe davetliyim.. oradan kalktıktan sonra katılıırm size ama cumartesi olursa her yol izmir bana.. bu arada ooze da cumartesi ne var yok??
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Ben;
Ben;
ben her yere gelirim yeterki yasemin abla yeri seçsin EF 585 'i 1 hafta görmesem işim ras gitmiyor![]()
![]()
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Ben;
Ben;
tamam işte yasemin ablayı kastetmiştim bende
eren bende atalay'la 1 gün konuşmasam araba çok yakıcakmış gibi oluyor o yüzden her gün arayığ halini hatırını soruyorum![]()
_NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Ben;
Ben;
İzmir yine geyiğin dibine vurmuş![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
gençler pazar hariç mösait değilim bilginize..![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
izmir yine iş başında
bende pazar gelebilirim
ben de hafizciğimi göremeyince farz namazlarimi kilmamişim gibi oluyorum sanki abdestsiz geziyorum hissi uyandiriyorhakani görmesem de olar
![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
pazar süper olur, ben de varım, herkes için uyuyor sanırım...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri