atalay kaçırdın ama kardeşim :D
Printable View
atalay kaçırdın ama kardeşim :D
yav hakan o karaduman neydi be:D ama iyi tokaltladın griyi:D bende katılıyodum ama jasminayt hanım börüm börüm bağırmaya baslayınca vazgeçtik napalım:D
ama ikimiz ilk aramıza alıp geçtik ya adam afalladı :D iki modlu araba birden sarınca şaşkına döndü:D ben bide kornayla başlattım çeteciliği tam geçerken mal oldu herif:D
Bu aralar çok kotü hasta oldugum için forumu takip edemedim ama siz yine bir buluşma yapmışsınız inşallah başka bir buluşmada gorusuruz ;)
eve gittiğinde kesin yazarsın diyodum ama bugün yazmışsın :D dediğin gibi sağından solundan geçince bi aptal oldu elemanlar aslında ben yine uğraşmazdımda bi bayanın(yasemin abla :D ) önünde artislik yapana hiç dayanamam :D 4ü bitirip direk 6 yaptım bıraktım kahramanlar çıkışında yanımda yavaşladılar eyvallah abiiiiiiiii diye bağırıyo gençler :D ama b,ir dahaki sefere senide bekliyorum ona göre izlemeyle olmaz bu işler :D :motorcu:
biz olaydık bunlar olmazdı :) şansıma..ne oldu nasıl oldu ayrıntılı bilgi lütfen :)
arkanızdan da ben geçtim hafiften denyoyu, sonra aynadan bi baktım boğa gibi yardırmaya başladı, sonra Hakan tokatladı zaten, neye uğradığını şaşırdı dingil :)
hakkaten öyleydi ama 2 tane egzotik kırmızı'yı görünce delirdi herhalde :D :D
Hakan abi yazık değil mi adama klima filtresini tıkamışındır :D
yazık adama ya keske kameraya cekebılseydık:D
off :D adam o arabayı kesin uçurumdan falan atmıştır :D sana makas atmak haaa çok yazık..
İyiki erken ayrılmışım.. Bende olsaymışım tam katliam olacakmış =)