Bu akşam İzmirde olucam kısmetse şimdi ismimi 6. sıraya yazmak isterdim ama yanınızda olamayabilirim o yüzden size iyi eğlenceler :)
Printable View
Bu akşam İzmirde olucam kısmetse şimdi ismimi 6. sıraya yazmak isterdim ama yanınızda olamayabilirim o yüzden size iyi eğlenceler :)
Teşekkür ederim Hakan.
Fırat'cım, dün hava gerçekten çok soğuktu. Forum her zaman soğuk oluyor biliyorsun. Etrafta da hasta olan kişiler olunca kaçınılmaz oldu yani.
Tolga, fırsatını bulursan kaç gel kardeşim. İstersen alalım sizi. Aramızda görmek sevindirir.
Oooo haydi bakalım. O zaman bizimle de tanıştırda 2. sürpriz olsun. :) :)
Tamam mesaj alınmıştır. Gelmek isterseniz telefon etmen yeterli kardeşim. Gelir alırız :)
yasemin abla nasıl oldun iyileştinmi biraz daha ? bu arada yarın kaçta nerede buluşuyoruz liste yaptık ama ?
buluşucaz elbet :D
buluşcazda hadi günü belli ama yer ve saat konusu ? :D
Kardeşlerim önceki sayfalara yazmışsınız ya 18:00 İkea diye. Bende orayı gördüğüm için bir şey yazmadım :) :)
Dün geceye göre biraz daha iyiyim. Uzun süre kalamasamda yanınızda olmaya gayret edeceğim.
buluşma saatinin 6 olması bana göre çok erken oluyor.. 8 gibi sizlerle olabileceğim. Telefonla kontak kurarız
yav arkadaşlar kipa kapanana kadar ordayız işde sorun değil:D:D kacta gelırsenız gelın:D
kipa neden ön plana çıkıyor, forum bornova kapanana kadar orda olsak? :D
Bnm için zaman sorunu yok:d
toplantı için herkese teşekkürler..
her zamanki gibi güzel bir buluşmaydı gelen herkese teşekkür ederim :)
klasik güzel bir buluşma oldu. katılan herkese teşekkürlerimi sunarım.