tamek salça :D
Printable View
Salça işine mi başladınız yokkksaaaa
pazar olsun o zaman hemde fıratla beraber gelirler :D :D
gelebilirlerse tabii:w00t2000::w00t2000:
bilemem artık orasını :D yaw hakkaten haftasonu bişey yapmıcazmı fırat ve yasemin abla size sesleniyorum :D
Arkadaşlar, Cumartesi günü Fırat'ın möğümm işleri var :D :D Buluşma yaparsak o gelemez. Ayrıca benimde başka bir programım var o gün için. :S Cuma günü olabilir veya Pazar günü akşam üstü veya akşamı. Bana uyar ;)
krakercocuksuz buluşma istemiyorum! :D :D pazar günü akşamı buluşalım diyorum ben tabi herkesin ortak fikrini bilmiyorum ama öneri benimki :)
pazar cumartesi farketmez buluşma olcaksa geliriz :)
Helal sana atala yaışır kardeşime... :D yasemin abla ne diyosun ? :)
gelmek istiyorum ama yine gelemezsem forumda yüzüm olmaz ya :)
haklısın mehmet artık gel yaw yeter bu hasretlik birazda metalik beyaz evo görelim :D
sayın arkidişler ben konu açmıyorum ayrıca. buraya yazalım listeyi ozaman pazar gunu bulusabılırız.. buluşma yeri forum bornova olsun bu sefer;) saat 6 da
1-krakercocuk
2-
1-krakercocuk
2-atalayx
3-
iki kişimi:D
tek kişi gitmekten iyidir :D
Bende geliyorum. Karting marting bişiler yapalım ???
1-krakercocuk
2-atalayx
3-Axi
iyiki akşama kadar giremedim foruma hemen beni dışlamışsınız fırat ayıp sana gelceğimi bilmiyomusun :D bende varım ona göre daha eren'in bravo'yu görcez :D
1-krakercocuk
2-atalayx
3-axi
4-sabancı
Olm araba 3 gündür aydında yarın öğlen gelecek.. Hanımı anasının yanına yolladım kafa dinliyim diye.... Ama arabasızda olmuyo beyaa:D:D.. çağırdım Berrini yarın geliyo:D:D
kardeşim bravo başı boş bırakılırmı hiç yaw hemen çağır geri :D arabasız olurmu hiç ben olsam bırak eşime vermeyi kendim binmeye bile kıskanırım :D :D
Bide kayınço iş oluyomuş orada bnm arabaya.. Ayarım kaçırıyo aga