eyvalllah hakancım..senin şu kırmızı oğlanı da bi göremedik:)
Printable View
eyvalllah hakancım..senin şu kırmızı oğlanı da bi göremedik:)
selamlar arkadaşlar nasl gidiyor
O hiç bitmeyen sorunlar, aksaklıklar sürecini ben de yaşadım, zamanla alışıyorsunuz :) Geçmiş olsun kaptan.
herkese slm gençlik nasılsınız ya
iyi aksamlar millet.....
bu aksam ustu bornova taraan donerken 20 plakali bir gp gordum ve forumu tanitmak amaci ile kart uzattigimda yeni uyemiz derya hanim oldugunu ogrendim....ayak ustu muhabbet 20 dk.yi bulmus....bundan sonraki bulusmalarda derya haniminda aramizda olmasi mutluluk verecek..... kendisini tanimaktan seref duydugumu belirtmek isterim.
iyi geceler :)
teşekkür ederim sevgili mert bey ... bende sizi tanımaktan çok ama çok şeref duydum. bu foruma katıldığımda sanal ortama alışık olduğumuz için gerçektende sizin gibi kaliteli arkadaşların olabileceğini hiç düşünmemiştim. ama sizi tanıdıktan sonra bu forumun neler vereceğini anlamış bulunuyorum. eğer her izmirli arkadaşım mert bey gibiyse ben her buluşmada varım....
merhaba arkadaşlar epeydir görüşemiyoruz şu iş yoğunluğundan,hani diyorum foça turuna çıkamadık,şöyle güzel bir deniz kenarında mangalı yaksak,isteyen denize girse isteyen top oynasa salıncağı kurup sallansak,bu arada yeni üyemiz deniz hanımıda davet edip bigüzel sohbet etsek güzel olmazmı?nedersiniz?....
ben varım adaşım. hele hele mangal olursa....
Fırat'ın başı dertten kurtulmamışa benziyor. Bu sefer de başı trafik polisleriyle dertte sanırım.
herkese slm gençlik
hayirli mesailer arkadaslar
Hayırlı günler olsun tüm ailemize..
yine ne oldu fırat ??????
arabamı çektiler:D
selamlar İzmirli arkadaşlar...
selamlar diğer hemşehrim:)