herkese slm gençlik nasılsınız haftanız nasıl gidiyo
Printable View
herkese slm gençlik nasılsınız haftanız nasıl gidiyo
iyidir sen nasılsın
sen Yasemin abladan önce benim ledleri hallet :)
Yasemin abla her servisteki her ustaya bakarsak işimiz iş :) parklara plakalıklara sinyale takınca neden uyarı lambası yakıyo ozaman deseydin ne cevap verirdi çok merak ettim :D
iyi akşamlar arkadaşlar......
iyi akşamlar mert abi nasılsın :)
teşekür ederim.. hareketli bir başlangıç yaptım bu ilk iş gününde biraz yorgunum
seni sormalı ...
bende iyiyim abi saol
Utah'tan selam arkadaslar ;) Nasilsiniz? Valla izmirin havasindan sonra burda karli yagmurlu serin bir havayla karsilastim, neyse ki cuma donucem. Burda en uzuldugum sey hic gp'ye rastlamamis olmam; 8 silindirin 3.0 motorun standart oldugu bi yerde bekledigim bisi degildi tabi gormek ama yine de gozum ariyor :) Jass Abla, GP-Utah subesini acmaya karar verdim, gerekli altyapiyi hazirlayinca senle iletisime gecicem :) Bu arada liste yollamadin hala, burda aklina ne gelirse yari yariya daha ucuz :) Herneyse, herkese sevgiler saygilar; 30 mayista gorusmek dilegiyle...
nasılsınız arkadaşlar nasıl geçiyo gününüz
teşekkür ederiz. gün çalışarak geçiyor :)
benim gün daha başlamadı yoldayım okula doğru gidiyorum akşama kadar yoğunluk başlicak hayırlısıyla
iyi akşamlarrrrrrrr millet ................
bu arada bu fotoğraf Yasemin için
herkese iyi geceler millet iki gündür uzak kaldık foruma iş güçten nasılsınız
Nişanımı yaptık geldik. 4 gün İstanbul sonrası İzmir' e daha yeni yeni alışıyorum : ) İzmir' in havası bile başka ya
tebrik ederim..allah tamamına erdirsin...
bu arada operatör murat abinin doğum gününü kutluyorum katılamadığım için üzgünüm..nice yaşlara abicim. rakı makı içip kutlama yapacaksanız k@pl@n nickli bi üye vardı hani ona dikkat edin tehlikeli adam:D..şişenin dibini görmeyi çok sever..:D
çok sağol fırat bugün sağolsunlar ortakarkadaşlarımız yasemin, m.kaplan,,atalay.barış sürpriz bir ziyaretle yaşgünümü kutlamaya geldiler,çok eğlenip tatlı sohbetler ettik,kulağını çınlattık,senin canın sağolsun güzel kardeşim,en yakın buluşmada yine beraberiz nasıl olsa....
herkese iyi geceler millet nabersinizz :board_yu: