slm buluşma işi için yönetimden bekliyoruz gelmezse kaçak toplantıya başvurabiliriz:shocking: en kısa zamanda toplantı............
Printable View
slm buluşma işi için yönetimden bekliyoruz gelmezse kaçak toplantıya başvurabiliriz:shocking: en kısa zamanda toplantı............
ewet toplantı istiyorum ben kendi adıma konuşayım :)
çok yoruldum çoook
14 haz p.tesi akşamı izmirde hava süper olacakmış bana uygun o gün :)
bende varım eğer herkes müsaitse?
:) ben zaten kordondayım :D 700 metre var aramızda :P
walla kandırıyorum herkesi :) ben de buluşma olabilir diye erken saatte geliyorum. Ailemle bir yemek yerim hemen izmirde 3-4 tur atmaya çıkarım :)
bana 14'ü p.tesi akşam uygun salı günü iş çıkışı direk dönücem istanbul'a
iyi hafta sonları
İyi haftasonları İzmirrrrr
Çok sıcak cok sıcakkkkkkk
Günaydın, güzel izmir :)
bugünün 10 günlük özlemim son buluyor akşamüstü izmirdeyim. Biraz işlerim var eğer bir görüşme olursa 9 gibi katılmak isterim.
25-27 si haftasonu da yine İstanbul'dan İzmir'e ve sonra İzmir'den İstanbul'a arabayla gidip geleceğim kardeşimle. 1 veya 2 arkadaş gelebilir de uygun saat olursa.
herkese iyi haftalar sıcak havalarda zor bir hafta bizi bekliyor işleri yoğun olanlara da kolay gelsin diyorum
Ertan hoşgeldin dıyelım sımdıden..Çok sıcak ızmır bılgın olsun yanıyoruz...
ertan arkadaşımızın gelişi şerefine aksam 20.00 de forum bornovada ikea'nın yan otoparkında buluşucaz. gelmek isteyen arkadaşlara buradan duyurulur. ayrıntılı bilgi almak isteyen jasmine ablayı arayabilir 0,506 513 63 01
benide arayabilirsiniz : 531 462 44 98
çok teşekkürler arkadaşlar. ben akşamüstü geleceğim ama aile işleriyle ilgilenmem gerekiyor. 8:30 9'a doğru biter. ikea'ya yakınım gelişim uzun sürmez. isterseniz yarım saat veya 1 saat geç yapalım veya ben biraz geç geleyim.
adını 20,00 koyalımda.. zaten anca buluşuruz o saatlere .. sorun değil:)
tamamdır ben 8'de haber veririm sizlere
hiç acele etmeyelim akşam :)
arkadaşlar teşekkürler çok güzel sohbet ortamı oldu
tanıştığıma çok memnun oldum
İzmir 38 derece yanıyoruz cayır cayır....