kır zincirlerini kriminal:D
Printable View
kır zincirlerini kriminal:D
Evet örn bu bulusmalar karşıyaka-bostanlı-çiğli gb yerlerde olsa degısık arkadaslarında katılabılecegı kanısındayım...
Ben yarın akşamki buluşmaya katılamıyorum.
@Mert, Buluşma konularını sadece ben açmıyorum, yerlerinide ben belirlemiyorum. Buluşma olması yönünde herkes fikrini söylüyor ve o doğrultuda yola çıkılıyor. Genelde ani gelişen programları bile kimse sitem etmesin diye sms ile bildirmeye çalışıyorum. Cuma akşamı 'ın dükkandan çıkarken arkadaşlar böyle bir birlikte zaman geçirmek istemişler benide aradılar saat 21:00'den sonra bende kendilerine eşlik ettim. Önceden planlı bir buluşma değil.
Ayrıca en son iftar yemeğinde de bizzat sana söylediğim gibi bu tarz yorumlardan rahatsız olduğum için ben bundan sonra hiç bir buluşma organizasyonunda yer almayacağım.
@Deniz, daha önce Urla'dan, Çeşme'ye, Karşıyaka'dan Bostanlı'ya, Bornova'ya varıncaya kadar çok fazla buluşma yapıldı. Fakat extra gelen bir tek dahi arkadaş olmadı. Bu yer ile alakalı bir durum değil yani. Adamın canı gelmek isterse gelir...
Gelmek isteyen geliyor, Manisa'dan, Kuşadası'ndan, Didim'den buluşmalara katılım olurken gereksiz polemiğe girmenin anlamı yok.
Alıntıyı konu başlıgı niteliğinde yaptım sms vb.. seyleri hatırlatmana gerek yok biliyorum izmir ekibinin cogunun balçova etrafında olması ve mini buluşma yapmalarından o zaman. Konu acıldıgında herkesin fikrin dinleniyor zaten ..... Bu buluşma sadece yerel bir buluşma oluyor yani konu acılmıyaca
Moderatör Oldugun için bu tarz soruları senin cevaplamanı isterim ve organizasyon yapmıcam lafı baya eskidi
Eskidiyse o halde yenilerini siz yapın arkadaşım.
Ayrıca, Moderatörlük ile organizatörlük arasında fark var. Moderatör olmadan çok daha önceden beri buluşmalarda yardımcı olmaya çalıştım. Ancak gördüğüm bir tek şey var dışarıda durup olaya burun kıvırmak ve memnuniyetsizlik bir çok arkadaşta var. Bundan rahatsız olduğum içinde artık uğraşmayacağım.
Özel buluşmalar olmadı değil dogru bircok ilden ilçeden gelindi ama bu farklı polemik yapacak birşey yok konu acılmamış bende fikrimi her zamanki gibi belirttim ortada bir yerde herkez için ...... buluşmada ortak kararlar alınır diye düşündüm
ben moderatör değilim ve bu görevi yapacak zamanım yok.ama yeni fikirleri olan başka bir arkadaş olabilir sen yapmıyacaksan
uzatmanın anlamı yok yarın aksam buluşulucak dendi..ancak bu sefer buluşma yapılcak diye konu açılmadı, çünkü öyle genel bi buluşma olarak görülmedi..hatta genel bi buluşma yapmak için konuşuldu florya sohbeti gibi ancak yakın tarihde eskişehir buluşması olacağı için erteledik kendimizce..şu durumda illede buluşalım diyen izmir üyeleri konu açabilir diğer arkadaşların fikrinide alabilirler bunda herkez özgürdür..gelmek isteyen gelsin yarın akşama herkezi bekleriz.+ parantez; izmir üyeleri şu ara çok aktif olamadığı için herkez pasif takılma modunda..ayrıca bu tip konularda artık benimle görüşebilirsiniz.
arkadaşlar, buluşmalar tek kişinin çevresinde olan durumlar değil ki, fikri olan varsa belirtir, herkes de ona göre olumlu ya da olumsuz cevap verir, spontane gelişen anlık buluşmalar doğası gereği önceden kestirilemediğinden konu açma şansını bulamadığımız için özür dilesek acaba mantığa sığar mı?
yürü len fırat
ortalık neden böyle gerildi anlamadım fakat yasemin abla ben ve forumdan arkadaşlarımn çoğuna tüm buluşmalarla ilgili mail atıyor haberdar ediyordu o yüzden bu konuda tartışmak gereksiz bence gerginliğinde bir anlamı yok.
buluşma yapılıyormu ondan haber verin nereye geleyim yarın ? :)
Moderatörlük ile söylediklerinin birbirinden çok farklı şeyler olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Buluşma konusu açmak ve buluşma tertiplemek için moderatör olunmuyor. İkisinin arasında fark var. Sen eğer bir organizasyon yapmak ve ilgilenmek istiyorsan açarsın konuyu biter gider.Emin ol bizde boş insanlar değiliz. Hepimizin işi çok ve işlerin arasında kendi zamanımızdan çalıp buluşma için uğraşıyoruz.
emin ol boş bir insan degilsin ama ben böyle birşey demedim.üzülecek bir konu oldu bundan sonra mesajlarını alıntı yaparak msj atmam
(fırat ilgilenecekmiş)
Local bir buluşmayı genel bir buluşma olarak algılamışım konuşmalarda fikirlerimi yansıtmışım. Çok dogal ve basit bir olay abuk bir hal aldı
İkinizinde bırbırınıze saygılı ve sevgı dolu durusunuzu gormek ıcın yakında olmak gerekmıyor..Birbirinizi yanlıs anlamayın herkes aksama kadar ne turlu ıslerde calısıyorlar,stres olabılıyor.Düşüncelere agresıf yaklasmay yerıne yapıcı yaklasırsak konu algılamamız daha rahat olacaktır...
Sizin mahallenızdır evet balçova ve inciraltında cok mını bulusma yapıyorsunuz bızde ha dıyınce gelemıyoruz kendı adıma konusayım..
Benım bıtakım sorunlarımdan dolayı 2 bulusmaya katılamadım bırde sız benı ektınız ödeştık..Eşim c.tesılerı calısıyor o yuzden hafta sonları butun ıslşerımı c.tesıye alıyorum,pazar rahat olalım dıye...
Haydı bır balık tutma organızasyonu yapalım foçada yada sız bılırsınız ?
Gelecem walla bu sefer jassss
böylece olay tatlıya bağlandı ve tartışmanın yanlış anlaşılmadan ve işyerinin vermiş olduğu sitresten kaynaknaklandığı uzmanlarımızca tespit edilmiştir. herkese az biraz relaks olmayı öneriyorum. mevsim ve iş dönemi itibariyle sitres diz boyu. yazdan çıktık. nötr polenler etrafta uçuşuyor. kapatın ağzınızı ve burnunuzu :D
yarın akşam buluşulacak başta inciraltı olarak konuşulduğu için şu saat itibari ile değiştiremiycez artık..midyeci orda:7 saat olarak 8 itibari ile olur muhtemelen
fırat, bu buluşmayı organize etmek için buluşabilir miyiz? :D :D
sen bi uğraşma benle:D
Fırat olaya el attı.... :d