extra 250 ise kalıp parası ben sana 300 vereyimde sen yaptır :D:D:D:
Printable View
extra 250 ise kalıp parası ben sana 300 vereyimde sen yaptır :D:D:D:
berk abi,biliyosun ogrenci butcesi ama gerçekten fiyatlar uygun,benim merak ettiğim boya ve montaj dahil marşbiyeller ne kadar??(kesin bi fiyat olmaz tabi ama yaklaşık olarak-100 ytl ye kadar dusunebilirim)
sen nekadar düz hesabcıymışşın cosby show işin aslı öle değil işte 5 kişiye yapasa kalıp parası olarak 450 ytl alacak malzeme başı 10 olunca bu hesap çıktı yada hepimiz 2 şer adet alacağız :D:D
170*5= 850 yapar
ben vazgeçtim mehmet sana anlatmakta pes ettirdin beni.
neden bana cevap vermiyorsunuz,yohsa beni begenmiyor musunuz???? :D:D:D
tahmini ne kadar tutar marşbiyeller boya montaj dahil,
yaw bu 3. sorusum valla birazdan msj larımı silecek mod'lar flood dan veya kimse bu üyeyi takmıyor diye :D:D:D:D
Adamım ben örnekle değil gerçekleri söylüyorum kişi başı 170 ytl ödeyeceğiz bunu 5 kişiye düşersek 850 ytl yi beşe bölmemiz gerekecek yani adam 10 dan aşşşğısını bu fiyata yapmayacak boşuna msj yazaraktan konuyu dağıtma ...
170*10= 1 700
170*5=850
geri kalan 850 /5 =170
170+170= 340 ytl 5 kişi olursak ödeyeceğimiz tutar bundan daha açığı yoktur sanırım
umarım 10 kişiyi toplarızda bunlara gerek kalmaz:-)
10 kişi toplanmazsa yalan olur yazık olacak :ohmy0000:
yaw hakikaten yazık olcak şu fiyatlara....
Konuyu ayakta tutalım : )) Arkadaşlar servislerde bir dünya para istenen spoiler ve marpielleri sadece 170 ytl ye yapma imkanı bulmuşuz kaçırmayın.. Spor paket her puntonun hakkı :)
Arkadaşlar bu konu hakkında önemli bir düzeltme yapmak istiyorum:
Konuyu açarken yazdığım ilk mesajımda orijinal akesuarların toplam fiyatının 650-700 YTL civarından başladığını yazmıştım. (bana yuvarlak söylenen oydu. "abi işte spoiler 300 küsür marşpiyel de 300-400 arası veririz" şeklinde konuşulmuştu)
İşi ciddi olarak sorduğumda şok oldum! Spoiler cidden 300-350 ye alınabiliyor fakat, maşpiyelde 400'ü bulan TANE fiyatı!! Çifti yaklaşık 800 liraya mal oluyor. :ohmy0000:
Yani toplam bu orijinal aksesuarları Fiat bayilerinden aldığınızda vereceğiniz tutar en az 1.100 YTL yi buluyor. Boya ve takma işçiliği alacağınız yer ile pazarlığınıza göre değişebileceğinden hiç yazmıyorum. Ama fiyatlar bu civarda. Sizleri ilk mesajımla istemeden de olsa yanlış bilgilendirmiş oldum, kusuruma bakmayınız. :oops0000:
yenıbılgılendırme ıcın tesekkurler berk. artık daha cıddı dusunulecektır.
offff fiyatlara bak bee,gerçekten iyi fiyat alınmış arkadaşlar,dusunen varsa kaçmaz...ben marşbiyel istiyordum ama,yakın zamanda blow off işine taktım biraz,malum ogrenci oluncada biri olur biri olmaz,yada zamanla olur :)...o yuzden marşbiyel işini ertelemek zorunda kaldım,ama dusunenler için kaçırmayın derim,zaten fiyat herşeyi anlatıyor...
ee yok mu hala yeni arkadaşlar
evet alacak arkadaşlar isimlerini mehmet abiye söylesin kaç kişiyiz :cool0000:
Geçen sene bile bana orijinal spoiler, parça, boya ve işçilikle 400YTL yi bulur demişlerdi serviste.En mantıklısı aracı alırken spor paket ekletmek.Bunu yapmamışsanız yukarıdaki seçenek çok çok avantajlı bence...
Bu gün bagaj kapısını ayarlatmak için evsana gittiğimde Spoiler ve Marşpierleride sordum. Spoiler için 203YTL kdv boya ve montaj dahil fiyat.. Marşpieller içinse 350 küsür kdv boya ve montaj dahil fiyat /8 taksit fiyat verdiler. İtalyadan gelenler değil ama tofaşın Baran adında bi firmaya ürettirdiği akseuarlar resimde gördüklerinizin aynısı.. toplamda 550 YTL yapıyor taksitle nakit 480.. Biz aramızda toparlayamazsak 10 kişiyi son çare böyle yapıcam..
1 ay olacak konu açılalı kesin birşey yapamadık daha :ohmy0000: