Valla ankarada olanlar aynı yere boya vede montajda yaptırabilir ama diğer arkadaşlar boyacılarrı ile görüşmeleri gerekecek..
Printable View
Valla ankarada olanlar aynı yere boya vede montajda yaptırabilir ama diğer arkadaşlar boyacılarrı ile görüşmeleri gerekecek..
Sanırım boya ve montaj için bi 100 lira gider.. Ama yukarda eklediğim zender spoiler için 300 ytl istemişler sadece spoiler ve boyasız bilgin olsun Tuncay.. Ben 170 liraya komple alır uygun oluncada boyatırım..
benide ekleyin listeye. hem spoiler hemde marşbiyel için....
Bende istiyorum fakat İstanbul için bizimde ayrıca organize olmamız gerekecek !
EVET İSTANBUL GRUBU (Kargo, boya, montaj için bir araya gelelim)
Alp abi doğru söylüyo TEk pakette kargoyu paylaşır ve iyi bi boyacı ile anlaşırız maliyet iyice kısılmış olur..
Arkadaşlar spoiler + marşbiel takım olarak astarlı 170 ytl
ayrı ayrı isteyenler için 100 ytl spoiler 80 ytl marşbieller....
Fiyatlar bu şimdi asıl listeyi oluşturalım
spoiler+ marşbiel
1- femoli
2- berk
3- cesspool
4- TunFeb
5- Alp
spoiler
1-
marşbiel
1-
https://forum.grandepuntotr.com/vbga...timage&id=1093
Bu resimdekiler orjinal olan değilmi istersek yapılcak olan yani ?
vay canına 5 kişi oldu.
Evet spoiler vede maşbiel aynen bu şekilde olacak yanlız astarlı isteyen istediği renge boyatacak ..
Yaw ne çok konuşuyon :D iyiki bir arbanın resmini koydular sabaha kadar susmazsın artık:D:D
örnek olmak kolay değil mehmet buralara kolay gelmedik :D
bu arada kalıp işini nasıl hallettiniz : ) =?
bende alabilirim fiyatı belli olursa
ümit konuyu biraz daha oku bence fiyat belli oldu çünkü.
memo, lec'in kalıp dahil, boya hariç fiyatını düşünürsek (175 YTL diye aynı başlık altında 43 numaralı msjda yazmıştım) fiyat neredeyse aynı. bize avantajı kalıp gerektirmemesi mi olacak?
kalıp gerektirmeme derken örnek kalıptanmı bahsediyorsun berk sonuçta kalıpsız yapılamıyacağı kesin.
Aynen öyle berkciğim adam a yeni bir spoiler yada marşbiel almayacağız kendisi halledecek yarı fotodan yarı takılmış bir araçtan bakarak kalıpları çıkaracak...