Benim bu ay websitem ve yeni projelerim için harcamalarım olacak. Normalde almayı çok istiyorum ancak diğer projelerimi de gerçekleştirmem lazım. O nedenle son ana kadar bekleyeceğim sanırım :(
Printable View
Benim bu ay websitem ve yeni projelerim için harcamalarım olacak. Normalde almayı çok istiyorum ancak diğer projelerimi de gerçekleştirmem lazım. O nedenle son ana kadar bekleyeceğim sanırım :(
ben spoiler için varım
Arkadaşlar spoiler + marşbiel takım olarak astarlı 170 ytl
ayrı ayrı isteyenler için 100 ytl spoiler 80 ytl marşbieller....
Lütfen kesin olan arkadaşlar yazsın ....
Fiyatlar bu şimdi asıl listeyi oluşturalım
spoiler+ marşbiel
1- femoli
2- berk
3- cesspool
4- TunFeb
5-
spoiler
1- forevega
marşbiel
1-
ALP abi çıktı mı ?
Kesin olarak istemiyormuş alp arkadaşımız yerini hazırlığını yapıp ona göre haber verecek..
femoli bu ikisine taksit yapabiliyormuyuz
Hayır adamın pos makinesi olduğunu zannetmiyorum bunlar nakit fiyatı ...
ok tamam.saol
Walla görünen o ama istanbuldan yapmaya kalksak yine daha pahalıya gelicek gibime geliyo abi.. çıkar belki istanbuldan 1 2 kişi daha..
femoli cumartesiye geliyorum spoileri takabilirz değilmi cmtsi.benim kesin taktırmam.acaba spoilerin boyasını adam tutturabilir mi.benim aklıma takılan bu oldu ne dersin?
:D burak abi mehmet en az 10 kişi olmanız lazım demiş ama
Daha hiç bir şey yaptırmadıkki :( en az 10 kişi olunca yaptırabileceğiz çoğunluk olduktan sonra paraları toplayıp yaptıracağız yani sadece isim yazmak yetmiyor herkes önceden parasını verecek çünkü daha sonra ben istemiyorum derlerse elimizde patlar anlatabildim inşallah :)
ewet haklısın.sanırım cmtsiye kadarda kesin sayıyı çıkartamayız gibime geliyor.
neyse sende benim xenonları takarsın ozaman :-)
Erken gelirsen sevinirim :):)
merak etme belki senden bile önce gelirim:-d 9-9,30 gibi gelicem inşallah
ya 10 kişi toplanmazsa yazık olcak şu fiyatlara....
bencede yazık olcak çok güzel fiyat her ikisi içinde
artık etrafımdaki punto sahiplerine de söylüyorum 10 kişiyi bulabilmek için : )