fazla ilgi gormedi zannedersem
Printable View
fazla ilgi gormedi zannedersem
Arkadaşlar spoiler + marşbiel takım olarak astarlı 170 ytl
ayrı ayrı isteyenler için 100 ytl spoiler 80 ytl marşbieller....
Fiyatlar bu şimdi asıl listeyi oluşturalım
spoiler+ marşbiel
1- femoli
2- berk
spoiler
1-
marşbiel
1-
fiyatlar güzel bence kaçırmayın.
ben spoiler ve marşpiel istiyorum yaz :)
Spoilerde stop ışığı için yer bırakılıyo mu yoksa stop lambası içinde mi : ) ya da o kısım kapalı mı olucak ?
Lamba zaten her araçta var bu üstüne binecek hiçmi orj spoiler görmedin birde yaz kelimesi biraz sert olmuş bilgine ....
arkadaşım sonunda gülücük koymuşum iyi niyetle yazdığım anlaşılmıyosa affola emr-i vaki yapmak değil benimkisi.. Yakın gördüğümden yazmışım kusuruma bakma sen..
neyse sen kusura bakma başımda bir tane oruç (unik06) delisi var biraz kızdırıyorda biraz sert anlamış olabilim bende :)
Arkadaşlar spoiler + marşbiel takım olarak astarlı 170 ytl
ayrı ayrı isteyenler için 100 ytl spoiler 80 ytl marşbieller....
Fiyatlar bu şimdi asıl listeyi oluşturalım
spoiler+ marşbiel
1- femoli
2- berk
3- cesspool
spoiler
1-
marşbiel
1-
bu arada ben o kadar dikkatli bakmama rağmen farketmemişim spoilerin stop lambasını üstüne denk geldiğini : ) gidip garajta bulim bi tane :)
spoiler için kesin varım. marşbiyel içinse tam olarak şekil açıısndan nasıl olduğunu bilmediğim için kararsızım. örnek olarak bi araç varmı görebileceğimiz?
Tuncay kalıplar orjinal ile aynı olucak zaten orjinal marşpiellerde oldukça sade ve şık, ve FEmolinin aldığı fiyat cidden uygun servisler 170 liraya sadece spoyler veriyor. Kaçmaz fırsat gibi birşey..
Yaptırılacak parçaları alttaki araç üzerinde görebilirsiniz arkadaşlar :) (Yanılmıyorum değil mi Mehmet? Orijinal olanları bunlardı sanırım? )
https://forum.grandepuntotr.com/atta...1&d=1214865310
https://forum.grandepuntotr.com/atta...1&d=1214865321
https://forum.grandepuntotr.com/atta...1&d=1214865328
Hazır kalıp işine girmişken durmayalım, bir döküm ustası bulalım da, şu jantları da bir kopyalatalım diyorum :D
Bu arada bu parçalar boyasız değil mi?
Bir de önemli bir soru. Kargo ücretini nasıl halledeceğiz? Alıcı ödeyecekse, epey pahalı olacaktır. Daha geçenlerde bir zarf poşetleyip yolladım ist.e. 8 YTL aldılar :S Bu parçaların boylarını düşünürsek epey para gider kargoya. Ama parçaların yaptırılacağı kurum, herhangi bir kargo firması ile anlaşmalı ise, şehir dışından isteyenler kargo ücretlerini de ödeyebilirler kuruma. Çünkü anlaşmalı kurumlar aşağı yukarı 1/4 oranında ödüyorlar kargoya. tabi öğrenmek lazım bunu da ;)
hakan bu işler zevk işi ufak tefeği fazla hesaba katarsan zevk alamazsın. fiyat güzel fırsatı kaçırmayın bence sonra bunuda bulamayınca 2 kat fiyat + kargo ödemek zorunda kalırsın.
hakan evt bi zarf 8 ytl tutuyor ama ortalama buyuklukte kutu 15-20 ytl tutuyor...hani 8 ytl ve ağırlıkla oranlayıp çok uçuk fiyatlar çıkacagını dusunme,istersen bi kargoları soruştur,ağırlık ogrendikten sonra...yanlış bilgide vermek istemem ama uçuk fiyatlar çıkacagını sanmıyorum...
Sanırım bunlar : )
Arkadaşlar eğer kargo fiyatı uçuk çıkıcaksa İstanbul anadolu yakasına tek kargoda yapabiliriz birmizin iş yerine. Ama zannetmiyorum 30 lirayı geçeceğini.. ki benim evden kaıkoye gidip gelmem 20 lira : )
Benim sürat kargo ile anlaşmam var sizin 8 lira dediğiniz poşeti ben türkiyenin heryerine 3,90 gönderiyorum :D bu spoiler içinde kargo firmamla konuşurum dahada aşşağı indirtebilirim merak etmeyin
spoiler vede marşbieller örnekte gördüğünüz gibi yanlız bir sorunumuz var takım olarak 10 taneden aşşağı yaptıramyız toptan olarak anlaştım 10 aşşağısı bu fiyatlar olmaz o yüzden 10 kişi bulmamız lazım takım olarak :)
peki bu parçaların boyanmış ve arabaya montajlanmış maliyeti komple neye mal olur bize?