:-d ancak öyle toplicaz herhalde
:-DDD
Printable View
:-d ancak öyle toplicaz herhalde
:-DDD
Arkadaşlar fiyat gerçekten güzel fakat sorun Ankara dışı için bunları kargolatmak boyatmak ve montajlatmak benım o kadar canım sıkıldiki yaparız ederiz deyip sonradan sallıyan ustalardan emin olsam kendimle beraber en az 2 arkadaş daha getireceğim İstanbul için halen yardım ve destek bekliyorum.
fiyatlar çok uygun mehmet abi benide ekleyebilirmisin listeye 1 haftadır girmedim foruma ilerlemiş iş
ben bu gün birisiyle konustum tandıdığım puntocuların durumu müsait değilmiş diye kabul etmedi bir deneme daha yapıcam. 3 4 kişi olabilirsek istanbuldan inanılmaz uygun olucak
o da olmadı : ( istanbuldan sadece sen ve ben varız şuan alp abi
çağlar hangilerine varsın her ikisinedemi...
ha gayret istanbul sıkın biraz daha:-)
mehmet şuan ki sayı kaç kesin olan?
Henüs kesin sayı yok ama liste 5 oldu çağlarla beraber, asıl kesin sayı yaptırmadan önce paraları verdikten sonra belli olacak
mehmet abi,marşbiyel in boyanması ve montajı tahmini ne kadar tutarmış,bi bilgin var mı???
Mehmet, şu listeyi güncelleyelim, kim hangi parça için var şimdi son durumda.
İstanbul'daki arkadaşlar, Yurtiçi Kargo'da %40 kadar bir indirimim var. Sizlere yardımcı olmaya çalışırım. Kesin sayınızı belirlerseniz. Hepsini bir kutuya koyduğumuzda oluşacak ortalama boyut üzerinden, yaklaşık bir fiyat çıkarırız benim indirimden faydalanarak.
Tolga, sende var mı abicim, sen neden almıyorsun..? Hadi bakiim hadi, seni de yazdık zorunlu olarak. Yaz memocum Tolga'yı en başa..
Şimdi bu başlık altında konuyu açmak istemiyorum ama, yeni bir başlık açmak için de henüz erken sanırım. Femoli, bu işten hemen sonra, bugün konuştuğumuz Eibach 4cm e giriyoruz. Beni yaz en başa ;)
Arkadaşlar spoiler + marşbiel takım olarak astarlı 170 ytl
ayrı ayrı isteyenler için 100 ytl spoiler 80 ytl marşbieller....
Lütfen kesin olan arkadaşlar yazsın ....
Fiyatlar bu şimdi asıl listeyi oluşturalım
spoiler+ marşbiel
1- femoli
2- berk
3- cesspool
4- TunFeb
5- grandecaglar
spoiler
1- forevega
marşbiel
1-
Eğer 10 kişiyi bulamazsak fiyatları nasıl veriyolar bilgi var mı ?
kalıp parası bulunan kişi sayısına bölünür 5 kişi olduğunuzu düşünürsek 50 ytl kadar ekstra ödeme gerekebilir. :D
kalıp parası 250 ytl mi kamkze ?
hadi arkadaşlar 10 nu geçelim sayı olarak :busted_b: