ya hala şu 10 kişi toplanamadık ya.
Printable View
ya hala şu 10 kişi toplanamadık ya.
bi toplansakta yaptırsak artık şunları
yapılmayacak gibi 2 ay olacak ses seda yok kimseden :busted_b:
arkadaslar benide ekleyin gruba
ah bir gurubu toplasak:-)
ya şu an kaç kişiyiz
herhalde bi 5 kişi filanız
o zamn listeyi biz kendimiz oluşturalım.mehmet yapıyordu en son listeyi.olmazsa biz kaç kişi oldığumuzu belirliyelim mehmet tatilden gelince hemen yaptırırız.
1-forevega
2-grandecaglar
3-tunfeb
4-kirkpinar
bu kadar mı ya
kimseden ses çıkmıyor
evet listeye yazdıralım arkadaşlar isimleri bekliyoruz :cool:
mehmetde yaptırcaktı sanırım onuda ekleyim.
1-forevega
2-grandecaglar
3-tunfeb
4-kirkpinar
5-femoli
uzadı artık yaptıralım veya yaptırmayalım ben arabanın ses sistemini güclendirecem biraz daha sizi bekliyorum :agri:
gerçekten çok uzadı bu hafta sonuna kadar bekleyelim diyorum ben sayı tamamlanırsa yaptırırız yoksa mecburen herkes kendi başının çaresine bakıcak.bende birşeyler yaptırmak istiyorum.o yüzden kesinleşse ona göre yapacağımada karar vericem.
ne yapılıyor konunun başını kaçırdık :)
orjinal spoiler ve marsbier
anlaşılan ve görünen o ki 10 kişiyi bulamıcaz:-(kötü oldu bence.
arkadaslar ben araniza yeni katildim , bu soylediginiz yontemle bir kac arkadasim leoon a bodykit attirmisti ve kesinlikle sikayetleri yoktu bende sizinle yaptirabilirim ama suan memleketim giresundayim eylul ortalarinda koceli ne gectigimde ancak yptirbilirim , nasil olucak bu is ?
öncelikle hoşgeldin yakup ii forumlar dilerim.yaptırcağımız şey spoiler ve marşpiyel.zaten 10 kişi toplayamadık toplayabilseydik baya bi ucuza yapılcaktı ama malesef şuan olmıcak gibi.eğer 10 kişiyi toplarsak sanada özelden msj atarız yada topicden takip edebilirsin
ya biz bunu 5 kişi yaptırsak bize maliyeti ne olcak?