onu femoliye sormak lazım o organize ediyor çünkü
Printable View
onu femoliye sormak lazım o organize ediyor çünkü
o zaman sormuş olalım. takip ediyodur sanırım.
şuan tatilde sanırım 3-4 güne kadar gelir.gelince sorarız
hala 10 kisi olamamis olmaniz iyi olmus eylul e kadar bekleriz o zaman hep birlikte yaptiririz hem bende bu firsati kacirmis olmam :)
femoli gelsin şu fiyat farkını öğrenelimde olmazsa 5 kişi yaptırırız
tuncay sanırım 10 kişi olunca kalıp parası odenmicekti,şimdi 5 kişi oldugunuz için sanırım kalıp parası 5 e bolunecek...ayrıca kalıp parasıda baya bi tuzlu bişey olabilir,yani fiyatlar baya yuksek çıkabilir...
ewet tolga haklı.zaten az olursa fiyat pahalıya geliyordu bunun hesabını yapmıştı mehmet yanlış hatırlamıyorsam.
bi ara takip edemedim forumu o zaman konuşulmuş demek ki. neyse yinede bi gelsin bakalım femoli :)
ben spoiler yaptırmıyorum arkadaşlar :ohmy0000:10 kişi toplanırsa marşpiyel yaptıracam
Bende arada girip kontrol etmekle yetiniyorum suan forumu + yaptirilcak olan parcalarin resimlerin gorme sansimiz warmi ?
Beyler kaç kişiyiz diye sayarken, birini, hani konuyu açmış olan birini unutmuş olabilir misiniz? :)
+1 yazın bakem, Berk de burada, unutmayın :D
Yakup, bahsi geçen parçaların monte edilmiş haldeki resimlerini, yine bu başlık altında, 5. sayfa 93 numaralı mesajda ve 6. sayfa 107 numaralı mesajda görebilirsin.
berk abi,sen misin???
benim, BER plakalı kaç yakışıklı puntocu var? :)
valla oyle BER plakalı ve yakışıklı bitane bi abim var :)
abi bian hacklandin sandım,diyorum acaba arabayı mı sattı diye,çünkü nick değişmiş ya haberim yoktu....korktum valla :D
allahın paranoyası
geldinmi sen :D
isme bak hizaya gel
Gördünmü arkadşlar konunun fikir babasını unutmuşlar :D
mehmet abi aman dikkatli ol,bak adam paranoyaymış baksana :D:D:D
6 kişi olduk sanırım
su konu acıldıgından beri sigara ıcenler içmeyip cay ıcenler ıcmeyıp parasını bırıktırse sımdı herkes kalıbı kendi yapardı :) yaptırın artık yawww
femoli yaptıralım artık yaw :)