52 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Fiesta ? Punto?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Sato Topal
    ST OTO AKSESUAR Arrest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 1246

Alıntı serkandemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet bende almaya değil bakmaya gitmiştim aslında olay bundan ibaret. Almak nasip oldu

Bi de puntoforum olmasına rağmen herkes puntoyu savunacak die bişi yok tabikide herhalde yanlış düşünmüyorumdur.

Bi de punto taş gibi falan değil 6 sene kullandım. Evet çok rahat bir sürüş dinamiği olmakla birlikte güvenlik olarak standart bi araba. Defalarca ön takım burçları değiştirdim motor takozu değişti kulelerim değişti. Herkeste olur olmaz onu bilemiyorum tabi belkide bana denk gelmiştir ama 6 senedir bu forumu uzaktan yakından takip ediyorum genel olarak sorunlar aynıydı
    2006 eylülden beri kullanıyorum sadece standart bakımlarını yaptırdım. Ve ilk kez bu yıl motor takozu değiştirdim. KULLANMAK İLE KULLANMAK ARASINDA FARK OLUYOR GALİBA ???
    Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk

Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Serkan Demir
    serkandemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 119

Alıntı Arrest Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2006 eylülden beri kullanıyorum sadece standart bakımlarını yaptırdım. Ve ilk kez bu yıl motor takozu değiştirdim. KULLANMAK İLE KULLANMAK ARASINDA FARK OLUYOR GALİBA ???
    fiatın bile kabul ettiği kronik arızaları bana savunmayın isterseniz;

-ön takım burçları (ismi böyleydi sanırım)

-city direksiyon arızası

-motor takozu

-ön konsol ve cam birleşim noktasında buluınan uzun plastik parçanın ses yapmasından dolayı garantiden değişimi (birmot beylikdüzündeki servis danışmanı arkadaş 2006 puntolarda çok sık değiştiğini söylemişti)

ayrıca;

-klima motorum garantiden değişti (sanırım kullanmayı bilmiyordum sizin tabirinizle)

-kalkışta titreme olayı vardı özellikle trafikte kalınca aracı aldığımdan beri vardı.bir kaç servis değiştirdim sorunu balata değiştirerek çözmeye çalışıp gönderdiler en son aksaraydaki fiat servisinde volan değişimi ile sorun çözüldü

daha bir kaç örnek daha verebilirim sanırım

Sato Topal
    ST OTO AKSESUAR Arrest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 1246

Alıntı serkandemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiatın bile kabul ettiği kronik arızaları bana savunmayın isterseniz;

-ön takım burçları (ismi böyleydi sanırım)

-city direksiyon arızası

-motor takozu

-ön konsol ve cam birleşim noktasında buluınan uzun plastik parçanın ses yapmasından dolayı garantiden değişimi (birmot beylikdüzündeki servis danışmanı arkadaş 2006 puntolarda çok sık değiştiğini söylemişti)

ayrıca;

-klima motorum garantiden değişti (sanırım kullanmayı bilmiyordum sizin tabirinizle)

-kalkışta titreme olayı vardı özellikle trafikte kalınca aracı aldığımdan beri vardı.bir kaç servis değiştirdim sorunu balata değiştirerek çözmeye çalışıp gönderdiler en son aksaraydaki fiat servisinde volan değişimi ile sorun çözüldü

daha bir kaç örnek daha verebilirim sanırım
    Ne güzel işte garantiden değiştiriyorlar sonuçta.. Siz Aynı donanıma sahip aynı modelde PUNTO kadar uygun fiyata başka bir araç alabileceğinizi mi sanıyorsunuz? Fiestayıda görürsün bence 2 yıl sonra. Arkadaşım şirket aracı kullanıyor fiesta 1.4tdci 2011 model galiba yeni kasa. 110.000 de araba dökülüyor kardeşim. Yatıp kalkıp puntoya dua etmelisin Bende bu saydıklarının hiçbiri olmadı gibi birşey. Motor kulağını yeni değiştirdim 7 yıl olmuş oda olsun dimi ? City arızamda olmadı göğsü çatlamıştı aracımın onuda garantiden değiştirdiler.
    Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk

Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var

Serkan Demir
    serkandemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 119

Alıntı Arrest Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne güzel işte garantiden değiştiriyorlar sonuçta.. Siz Aynı donanıma sahip aynı modelde PUNTO kadar uygun fiyata başka bir araç alabileceğinizi mi sanıyorsunuz? Fiestayıda görürsün bence 2 yıl sonra. Arkadaşım şirket aracı kullanıyor fiesta 1.4tdci 2011 model galiba yeni kasa. 110.000 de araba dökülüyor kardeşim. Yatıp kalkıp puntoya dua etmelisin Bende bu saydıklarının hiçbiri olmadı gibi birşey. Motor kulağını yeni değiştirdim 7 yıl olmuş oda olsun dimi ? City arızamda olmadı göğsü çatlamıştı aracımın onuda garantiden değiştirdiler.

ben bi daha 110 bine kadar kullanmam zaten.(Allah kısmet ederse değiştiririm garantisi bitmeden)

garantiden değiştirmesi iyi güzelde bu kadar sık sorun çıkarması normal değil.

ayrıca biraz da fiat harici bi araba kullanalım,kötü mü düşünmüşüz