Sayfa 3/3 İlkİlk 123
51 sonuçtan 41 ile 51 arası

Konu: Fiesta ? Punto?

görkem koçsan
    görkem koçsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 162

Alıntı messi78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim müdürümde var aynı araç titanuim x paket benzinli 1.4 Bir kere araç bizim 1.3mjet kadar atak değil hocam ayrıca en pişman olacağın nokta uzun yolda bile 600 km yapamayışın olacak. Hayırlı olsun.
    arkadaş fiestayı bilmesek dacıa logan yapacaksın hee, şurda 3 gün önce ben ford alırdım fiata bulaşmam yeni aldığım arabada bi sürü sorun çıktı diyen adam sensin, adama burda akıl veren pişman olacan diyen adam yine sensin bırak adam hesabını yapmıştır kaçıncı arabası bu adamın adam bravo multijet satmış vardır bi bildiği, ha ben adamın avukatı değilim ama bugün ona yarın bana.

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Cihan han
    hanbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 99

Serkan kardeş bravoyu kaça sattın

osman yağmur
    messi78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 111

Alıntı görkem koçsan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaş fiestayı bilmesek dacıa logan yapacaksın hee, şurda 3 gün önce ben ford alırdım fiata bulaşmam yeni aldığım arabada bi sürü sorun çıktı diyen adam sensin, adama burda akıl veren pişman olacan diyen adam yine sensin bırak adam hesabını yapmıştır kaçıncı arabası bu adamın adam bravo multijet satmış vardır bi bildiği, ha ben adamın avukatı değilim ama bugün ona yarın bana.
    Arkadaşım evet Fiat Punto aracımdan şikayetçiyim dahada bulaşmam ANCAK! bu ford fiesta benzinli aracın bizim araçlardan daha üstün olduğunu göstermiyor! Benim tek bir cümlem bile olmadı Fiesta araçlarıyla. Ayrıca aynı araç benim müdürümde var birçok kez kullandım 2012 model şehirdışı 600km bile yapmıyor(sakin kullanımda). Ayrıca AKIL isteyen adam kendisi sana ne oluyor birader ?

Cemil Şen
    fotobelit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 859

Bazen insanların kafasında bir fikir olur ama kesin olması açısından formalitedende olsa sorarız.Yani sonradan keşke dememek için..Serkan arkadaşımızda bunu yaşamış..Yani kafasında aslında Fiesta varmış(ben bunu hissettim)ama kesin karar vermeye çalışyormuş ve bayiye gittiğinde ikna olmuş..Bırakın keyfini çıkarsın arkadaş..Hayırlı uğurlu olsun kardeşim..Allah kaza bela vermesin..İyi tercih..Benimde listemde olan bir araçtı..Sadece iç mekanı biraz dar geldiğinden terciğimi evo dan yana kullanmıştım..Ama tasarım ve performans olarak sınıfına göre güzel bir araç..Fikir ve düşünceler farklı olabilir,buna saygı duyulmalı ki Serkan kardeşimizde kötü bir laf etmemiş zaten..Tekrardan hayırlı olsun kardeşim..

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

görkem koçsan
    görkem koçsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 162

Alıntı messi78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım evet Fiat Punto aracımdan şikayetçiyim dahada bulaşmam ANCAK! bu ford fiesta benzinli aracın bizim araçlardan daha üstün olduğunu göstermiyor! Benim tek bir cümlem bile olmadı Fiesta araçlarıyla. Ayrıca aynı araç benim müdürümde var birçok kez kullandım 2012 model şehirdışı 600km bile yapmıyor(sakin kullanımda). Ayrıca AKIL isteyen adam kendisi sana ne oluyor birader ?
    tutarlı konuşmak lazım birader hem sana ne oluyoda aldıktan sonra akıl veriyosun? adam arabayı almış zaten ondan sonra bırakta yaşasın görsün vardır adamında mulitjete bulaşmak istemediği bişey. adam zaten almış varmı daha akla ihtiyacı?

Serkan Demir
    serkandemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 119

Alıntı hanbjk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Serkan kardeş bravoyu kaça sattın
    Bravoyu galeriye verdim en sonunda 22 bine. O kadar sıkılmıştım artık. O araba maddi olarak mahvetti beni baya kısmetsizim bu konuda sanırım

Serkan Demir
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Bu konu başlığı olsun başka başlıklar olsun. Kalbimizi kırmaya değmez diye düşünüyorum. Birinin kalbi kırıldıysa kusura bakmasın hakkını da helal etsin diyorum.

Değerli fikirleriniz için teşekkür ederim gerçekten faydalı oldu aracı yarın alacağım inşallah o zaman kendi düşüncelerimi de buraya yazmayı düşünüyorum

Serkan Demir
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu forumda hep bu tarz tartışmalar olmuştur ve her konuda düşüncesini farklı bir markadan yana kullanan arkadaşa çeşitli iltifatlat!! söylenir.. Arkadaşlar canı yanan bilir Serkan aldığı puntodan memnun olmamış tabikide genellemesi yanlış ama bu kadar da sert çıkmayalım hani foruma yeni üye olmuş birisi olsa art niyet aranabilir diyeceğim ama Serkan uzun zamandır forumumuzda takılan bir arkadaşımız bari ona yapmayın!!
    bravoyu satarken neler yaşadığını da iyi bilenlerdenim..
    https://forum.grandepuntotr.com/sati...et-105-hp.html
    https://forum.grandepuntotr.com/gene...ekten-zor.html

birde gelip ben 2 günde sattım diyen arkadaşlarım her kör malın kör alıcısı vardır 1 günde de gider 1 yılda da gider araba piyasasında hiçbirzaman bu belli olmaz..Serkan puntosever bir arkadaşımız ama biryerde o da bıkmış olabilir..bir insan punto forumuna hangisini alayım diye başlık açmış bizde önerimizi yapmışız gidip istediğini alır parayı biz mi veriyoruz sanki? bende sıfır evo alabilirken sıfır astra aldım..bunlar olabilir lütfen Cumhuriyetin yıldönümü olan şu günde demokrasi diyoruz düşünce özgürlüğü diyoruz bunlara biraz dikkat edelim...Serkancım hayırlı uğurlu olsun kardeşim 1.4 benzinlilerin biraz fazla yaktığını duymuştum dikkat et
    Çok güzel açıklamışsın dostum teşekkür ederim

Eğer çok yakarsa takacaz artık tüp yapcak bişi yok

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Kubilay REİS
    KASIRGAAA biancoangelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 472

Alıntı serkandemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konu başlığı olsun başka başlıklar olsun. Kalbimizi kırmaya değmez diye düşünüyorum. Birinin kalbi kırıldıysa kusura bakmasın hakkını da helal etsin diyorum.

Değerli fikirleriniz için teşekkür ederim gerçekten faydalı oldu aracı yarın alacağım inşallah o zaman kendi düşüncelerimi de buraya yazmayı düşünüyorum
    Aracınız hayırlı olsun. Renkli fikirlere aldırmayın. Sizin ve ailenizin sağlığı yerinde olduktan sonra daha ne araçlara binecez. Ne tartışmalar yapcaz. Hayat sizinle ve forum sakinleriyle güzel. Hakkım varsa helal olsun. Allah aracınızın tekerine taş deydirmesin. Allaha emanet olun.
    Her ŞERDE bi HAYIR vardır...

Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ahmt cihan ökke
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. ahmetcihanokke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    06 ac 3860
    Edilen teşekkür: 48

Alıntı serkandemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese merhabalar

Uno punto ve bravo kullandıktan sonra ve siz burda fikirlerinizi benimle paylaşırken

Ben gittim fiesta 1.4 titanyum x paket aldım

Dediğiniz gibi trend çok boş geldi ve koç çalışan indirimiyle 37 bin anahtar teslim perşembe alıyorum inşallah
    hayatının en süper en müthiş hareketi olmuş vasat bi plastik kaliteli puntodansa iyidir

Güray BALABAN
    gmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 48

Merhaba,
    ben de Nisan 2013 de Emotion GP arabamı sattıktan sonra yeni kasa fiestaya geçtim, mutlaka her iki aracında kendine göre iyi ve kötü yönleri var ama şunu net söyleyebilirim, fiestadan yana hiçbir şikayetim yok ama GP keyfi bir başkaydı
    Düşmanın yoksa, hayatta hiç başarılı olamadın demektir.

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 3/3 İlkİlk 123