arkadaş fiestayı bilmesek dacıa logan yapacaksın hee, şurda 3 gün önce ben ford alırdım fiata bulaşmam yeni aldığım arabada bi sürü sorun çıktı diyen adam sensin, adama burda akıl veren pişman olacan diyen adam yine sensinbırak adam hesabını yapmıştır kaçıncı arabası bu adamın adam bravo multijet satmış vardır bi bildiği, ha ben adamın avukatı değilim ama bugün ona yarın bana.
Serkan kardeş bravoyu kaça sattın![]()
Arkadaşım evet Fiat Punto aracımdan şikayetçiyim dahada bulaşmam ANCAK! bu ford fiesta benzinli aracın bizim araçlardan daha üstün olduğunu göstermiyor! Benim tek bir cümlem bile olmadı Fiesta araçlarıyla. Ayrıca aynı araç benim müdürümde var birçok kez kullandım 2012 model şehirdışı 600km bile yapmıyor(sakin kullanımda). Ayrıca AKIL isteyen adam kendisi sana ne oluyor birader ?
Bazen insanların kafasında bir fikir olur ama kesin olması açısından formalitedende olsa sorarız.Yani sonradan keşke dememek için..Serkan arkadaşımızda bunu yaşamış..Yani kafasında aslında Fiesta varmış(ben bunu hissettim)ama kesin karar vermeye çalışyormuş ve bayiye gittiğinde ikna olmuş..Bırakın keyfini çıkarsın arkadaş..Hayırlı uğurlu olsun kardeşim..Allah kaza bela vermesin..İyi tercih..Benimde listemde olan bir araçtı..Sadece iç mekanı biraz dar geldiğinden terciğimi evo dan yana kullanmıştım..Ama tasarım ve performans olarak sınıfına göre güzel bir araç..Fikir ve düşünceler farklı olabilir,buna saygı duyulmalı ki Serkan kardeşimizde kötü bir laf etmemiş zaten..Tekrardan hayırlı olsun kardeşim..
Bu konu başlığı olsun başka başlıklar olsun. Kalbimizi kırmaya değmez diye düşünüyorum. Birinin kalbi kırıldıysa kusura bakmasın hakkını da helal etsin diyorum.
Değerli fikirleriniz için teşekkür ederim gerçekten faydalı oldu aracı yarın alacağım inşallah o zaman kendi düşüncelerimi de buraya yazmayı düşünüyorum
Aracınız hayırlı olsun. Renkli fikirlere aldırmayın. Sizin ve ailenizin sağlığı yerinde olduktan sonra daha ne araçlara binecez. Ne tartışmalar yapcaz. Hayat sizinle ve forum sakinleriyle güzel. Hakkım varsa helal olsun. Allah aracınızın tekerine taş deydirmesin. Allaha emanet olun.
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Merhaba,
ben de Nisan 2013 de Emotion GP arabamı sattıktan sonra yeni kasa fiestaya geçtim, mutlaka her iki aracında kendine göre iyi ve kötü yönleri var ama şunu net söyleyebilirim, fiestadan yana hiçbir şikayetim yok ama GP keyfi bir başkaydı
Düşmanın yoksa, hayatta hiç başarılı olamadın demektir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri