Bence 33.000 civarına düşük kmli,garantisi bitmemiş temiz donanımlı dizel Punto yada Punto Evo almak çok daha mantıklı olur
Merhabalar;
foruma ilk girdiğimde punto dynamic 1.4 77 hp aracım vardı pert oldu
sonra bravo 1.6 mjet active ikinci el olarak satın aldım...Başıma bela oldu ikinci eli hem ölü hemde boyalıydı galeriye 3bin düşüğüne verdim hatta 5 bin
şimdi üst limitim 33 bin olmak kaydıyla ;
fiesta trend 1.2 82hp 34.800 liste fiyatı üzerinden 31.300 fiyat aldım.sıfır.koç ailem indirimyle.
punto da koç indirim olayını azaltmışlar punto easy 1.4 77 33.500
siz olsanız punto forum olarak hangisini alırdınız neden kararınız o olurdu..
ikinci ele girmek istemiyorum bir kere ağzım yandı garantili olsun sıfır olsun donanımı biraz düşük olsun mantığıyla giriyorum işe artık
fikirleriniz için teşekkür ederim şimdiden
Bence 33.000 civarına düşük kmli,garantisi bitmemiş temiz donanımlı dizel Punto yada Punto Evo almak çok daha mantıklı olur
Sorman bile hataTabii ki punto :=)
aracı satın almadan size en yakın 10 bayiden fiyat alın gidemiyorsanız bile telefonla ulaşıp alın dediğiniz donanım illaki her bayinin elinde olan bir araç dediğiniz fiesta fiyatına punto alabilirsiniz
Punto 2013 S7 1.3 Multijet Lounge 95 HP S&S ESP + Sporkit
Fiesta başta sürüş keyfi olmak üzere, birçok açıdan güzel, kaliteli bir araç, severim. Ama ben olsam çok az kullanılmış 2. el, donanımlı bir Punto alırdım. Genel olarak Punto daha rahat, konforlu bir araç. Ama tabii bu benim görüşüm. Sizin araçtan beklentiniz nedir, bilemiyorum.
Trend sanırım başlangıç modeli? Epeyce boş bir modeldi diye hatırlıyorum. Ama arada epeyce fiyat farkı varmış. Zor bir karar.
hocam ben kesinlikle dizel evo derim..başınıza kötü şeyler gelmiş olabilir ama gerçekten piyasada temiz araçlar da var..
dizel punto taş gibi araba, ikinci eli değil beşinci eli bile alınır
Herkese merhabalar
Uno punto ve bravo kullandıktan sonra ve siz burda fikirlerinizi benimle paylaşırken
Ben gittim fiesta 1.4 titanyum x paket aldım
Dediğiniz gibi trend çok boş geldi ve koç çalışan indirimiyle 37 bin anahtar teslim perşembe alıyorum inşallah
hayırlı olsun.
puntoforuma gelip fiestamı puntomu diye sorup,cevaben hiç fiesta öneren olmamasına ve tamamen dizel punto önerileri gelmesine rağmen konuyu açtıktan 7 saat sonra benzinli fiesta aldım diye açıklama yapmanız çok ilginç geldi bana![]()
Evet bende almaya değil bakmaya gitmiştim aslında olay bundan ibaret. Almak nasip oldu
Bi de puntoforum olmasına rağmen herkes puntoyu savunacak die bişi yok tabikide herhalde yanlış düşünmüyorumdur.
Bi de punto taş gibi falan değil 6 sene kullandım. Evet çok rahat bir sürüş dinamiği olmakla birlikte güvenlik olarak standart bi araba. Defalarca ön takım burçları değiştirdim motor takozu değişti kulelerim değişti. Herkeste olur olmaz onu bilemiyorum tabi belkide bana denk gelmiştir ama 6 senedir bu forumu uzaktan yakından takip ediyorum genel olarak sorunlar aynıydı
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
fiatın bile kabul ettiği kronik arızaları bana savunmayın isterseniz;
-ön takım burçları (ismi böyleydi sanırım)
-city direksiyon arızası
-motor takozu
-ön konsol ve cam birleşim noktasında buluınan uzun plastik parçanın ses yapmasından dolayı garantiden değişimi (birmot beylikdüzündeki servis danışmanı arkadaş 2006 puntolarda çok sık değiştiğini söylemişti)
ayrıca;
-klima motorum garantiden değişti (sanırım kullanmayı bilmiyordum sizin tabirinizle)
-kalkışta titreme olayı vardı özellikle trafikte kalınca aracı aldığımdan beri vardı.bir kaç servis değiştirdim sorunu balata değiştirerek çözmeye çalışıp gönderdiler en son aksaraydaki fiat servisinde volan değişimi ile sorun çözüldü
daha bir kaç örnek daha verebilirim sanırım
Ne güzel işte garantiden değiştiriyorlar sonuçta.. Siz Aynı donanıma sahip aynı modelde PUNTO kadar uygun fiyata başka bir araç alabileceğinizi mi sanıyorsunuz? Fiestayıda görürsün bence 2 yıl sonra. Arkadaşım şirket aracı kullanıyor fiesta 1.4tdci 2011 model galiba yeni kasa. 110.000 de araba dökülüyor kardeşim. Yatıp kalkıp puntoya dua etmelisinBende bu saydıklarının hiçbiri olmadı gibi birşey. Motor kulağını yeni değiştirdim 7 yıl olmuş oda olsun dimi ? City arızamda olmadı göğsü çatlamıştı aracımın onuda garantiden değiştirdiler.
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
madem punto hakkındaki düşünceleriniz bu düzlemde neden puntomu fiestamı diye konu açıyorsunuz,zaten ikinci mesajınızda ''siz fikirlerinizi paylaşırken ben gidip fiesta aldım'' demişsiniz,kusura bakmayın ama buradan bakınca amacınızın sadece forumu trollemek olduğu anlaşılıyor,size benzinli fiestanızla mutluluklar dileriz![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri