korkacak bısey yok derken yani![]()
multiair in içini ilk defaa görüyorum ama ne cooler borusu ne turbo vs gremedim yani standart m.air seninki korkacak işi yok 105 hp...
korkacak bısey yok derken yani![]()
bnde yok biliyrum servıstkı eleman var deyince iştaha geldik
![]()
105 HP multiair makineler atmosferik emişlidir, bu fotoğraflarda da açıkca gözükmekte, üst plastik kapağın ne önünde, ne de arkasında turbo ve ısı kalkanı bulunmadığı, ayrıca da motor bloğunun her iki tarafında da emme manifolduna giden basınç borusu olmadığı net bir şekilde izlenmekte arkadaşlar.
Bazi seyler ne yazmaya nede ogretmeye deger olmus artik bu forumda..omrunde motordan 1 vida sokmemis adamlar ustalik bilmislik tasliyo..bildiginizi okuyun siz kardesim boyle devamorkun abicim sizde hic paylasim yapmayin bu tarz bence buralarda deger gormez ustune bide dalga gecer alay ederler inanmayip emeginize yazik sizi bilen iyi biliyor zaten
sunu derimki cok samimi arkadaslarim oldu bu forumdan ama bunun disinda paylastigim yazdigim binlerce mesaji hic yazmayip vaktimi yemis olmasaymisim keske..daha bu foruma uye bile olmamis arkadaslarin 250-300hp arasi tjet araclari var bilmislik yapmasin bazi arkadaslar.once gozunle gor sonra yorum yap..cok sacma kafadan atip tutmak..cok merakliysaniz acar internetten arastirirsiniz bu motorlara neler yapilmis..
Konu Romeo_er2 tarafından (20/10/2012 Saat 18:49 ) değiştirilmiştir.
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Eksik olma Ertuğ'cuğum, ben bu forumda bulunmanın amacını gerçekten ve samimiyetle teknik ve hobi anlamında bilgi ve deneyim aktarımı olarak görüyordum, fakat malesef haklı olduğunu gördükçe, doğru aktarımlara şüphe ile bakmaya özen gösterenlere sadece gülmeye başladım.Bu arada, arabanı değiştirmişsin, hayırlı uğurlu olsun.
![]()
Konu OAGP1960 tarafından (20/10/2012 Saat 19:25 ) değiştirilmiştir.
son zamanlarda açılan bu tarz konuların çoğu tatsızlıkla sonuçlandı... her defasında konuyu temziledik veya kilitledik... olanlara ve söylenenlere hoşgörü ile yaklaştık... tartışmalar yaşanması normal ama kırıcı ve küçükdüşürücü mesajlara bu defa hoşgörü göstermeyeceğiz...
Ertug bilmedigimden yaziyorum 250 300hplik tjetler varsa dyno ciktilarindan 1 ornek buraya ekleyebilirmisin? Bu araba bu hpleri goruyorsa ben bundan sonra varimi yogumu zamanimi bu ise harciyorum.benim tum ailem otobuscu yani istanbuldaki butun sanayilerde 10larca tanidigim parcaci motorcu kaportaci turbocu var.birinin 5e yapacagi isi ben 1e cikaririm.sen ekleyebilirsen burdaki herkes ben dahil birdaha tjet icin agzini acamaz.
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
mutlaka elbetteki benimde gerçekten sert yazılarım oluyor ister istemez karşı görüşteki insanlar kırılıyor yada bi şekilde tahrik olup onlarda sivrileşebiliyor haklısınız benimde dahil olmak biraz daha kelimeleri yumuşatmam gerek.. ama bazen öyle bi raddeye geliyorki yumuşatsanda bişey ifade etmiyor.. benimle birlikte fikrime katılmayanlarında dillerini biraz yumuşatması gerekiyor..
ayrıca aykutun aracında turbonun olmadıgını açıklamıştık aykutun kendisine daha ilk konu başında dahi tjeti disklere bak yada kendi kaput içi fotonu çek demiştik kendisine ki nitekim ebedi sonuç için aykut kardeşimiz kaput içini çekip buraya koymuş ve bizde multiairda turbo olmadıgına iyice emin olduk bu konuda allahın izni ile açıklığa kavuştu![]()
hocam arkadas tüp baglatmaya gitmiş ustası motorda turbo oldugu ıcın sıradan kıtlerle sıkıntı yaratabılır demıs konu burda https://forum.grandepuntotr.com/lpg/...tml#post753105
bence ustaların bahsettigi turbo farklı birşey gibi geldi bana ... vesselam
Araclar sonucta benim degil elimde dyno ciktisi vs tabiki yok haliyle..biz cikiyoruz otobana denk araclarla deneyip goruyoruz..osmanin bravo tjet in birsuru dyno ciktisi var 250hp nin ustunde nerdeyse her gun gorugum gozumun onunde olan arac.kendisi isterse veya erhan konuyu gorurse ekler.ayrica 5 liralik isi 1 liraya malesef yapamayiz..kimse 5000 tlik aftemarket parcayi CP firmasina pazarlikli yaptiramaz..anca sanayide iscilik maliyeti dusurulur..merak ediyorsaniz su an bile ps chiptuning bir tjet yapiyor istanbulda forget motor buyuk turbo vs ugayin bakin..
Tesekkurler orkun abicim goruselim yakin zamanda![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
aykut kardeşim turbonun benim bildiğim kadarı ile bir şekli var oda senin aracında bulunmuyor.. onlar turbo değilde başka bişey demiş olabilir..
multiair motorda turbo yok yani.. ama senin söylediğinede yanlış demiyorum belki ustalar başka bişey demiş olabilirler ama tekrar dediğim gibi senin aracında turbo maalesef bulunmuyor..
Valla hemşerim antepteki lpg cilere bakarsak puntoların hepsi turbolu herhalde.Benim de fire motora lpg takan usta kaputu açmadan bu araç turbolu olduğu için lpg takılmaz demişti.Kaputu açınca hımm buna takılır demişti tabi.Boşver sen t-jet m-jet geçmeyi erken saatlerde ipekyolun çık gazla.Kesmezse urfa antep otobanında gazla![]()
ipek yolu kesmıyor abe yakarataş otobanına gıdıcemde zaman bulamıyorum
![]()
ipek yoluna dikkat et müthiş radar kuruyorlar oraya özellikle nizip istikametinden gelirken zeugma müzesinin oraya. giderkende mezarlıgı geçtikten sonra. hız yapacaksan derimki çevreyoluna çık karataş -ibrahimli arası yada karataş- gatem arası müsait olurtabi hiç çıkmasan daha iyi olur
kul yapımı sonuçta fazla güvenmemek lazım
Bu konu benim ve benim gibi dusunenler icin kapanmistirallah herkese 300hplik tjet versin.bol gazlamalar.
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri