Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
70 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: punto evo VS i 20

Barış Çekkin
    yengecbaris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    06 BC 1907
    Edilen teşekkür: 94

75lik i20de 225nm; 90lık i20de 220nm tork var bu nasıl oluyor? Daha güçlü ama daha az torka sahip. Birde sizin alıntı yaptığınız yerde yanlışlık var ön ve arka lastikler lounge puntoda 175 65 15 lik lastiklere sahip.

EMRULLAH AKCA
    akca37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095
    Edilen teşekkür: 335

Dostlar i20 vs bilmem ben, ben pazar günü Afyon dan Manisa istikametine doğru özdilek kavşağını geçtikten sonra arkamda bir araç belirdi xenonlu , aracı eco moddan çıkartıp normal auto da değiştirim dedim yapıştırmıştım , bizde 4 yetişkin bir de yeğenimle 5 sayılır ve bagaj dolu haldeyken ardımdan gelen ve yardırarak geçmek istiyen aracın Toyota Corollanın yeni kasasının olduiğunu rampayı aşıp merakımdan ve abimin yavaş gidelim uyarısından dolayı kenara çektiğimde farkettim, epey bi km sonra ışıklara takıldı, bende yanındaydım aynı anda bi kalkış daha yaptık 3,4 viteslere kadar başbaşa gitmemize rağmen 5 e geçerken biraz öne geçti toyota ancak yine abimin ihtarı sonucu 6 ya geçmeden yavaşlamak zorunda kaldım, yani diyceğim o ki toyotanın dizeli bile ki muhakkak f1 şanzumanmıştır, o kadar çok zorlandı ki beni geçmek için resmen gurur duydum aracımla... Hyundai deyince de hep aklıma getz geliyor kast da bir tane 110 hp lik dizel getz vardı, onu kullanan ark da çok seri ve makas atarak kullanan biriydi, iki kez arka plakamı okuttuğum için midir nedir geçen yeni focus a binerken gördüm Saygılarımla...
    Özgürlüğün Yolunu Aç...

Hasan Urfalıoğlu
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Lemoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 6

Hyundai i20 tip olarak puntodan 2 kat üstün Bence i20

Ziyaretçi034
    Ziyaretçi Ziyaretçi034 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ya ben bu parazitten sıkıldım artık. foruma girme isteğimi törpülüyor resmen.

Hasan Urfalıoğlu
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Lemoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

i20 güzel ama i30 bence ondanda güzel.. punto B sınıfı araçlar arasında tasarım olarak hepsinden sonra geliyor bence corsa polo i20 kia rio falan puntodan tasarımı iyi araçlar

engin kavraloğlu
    ...Makinist... segin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    35 DA 2407
    Edilen teşekkür: 344

Alıntı Lemoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    i20 güzel ama i30 bence ondanda güzel.. punto B sınıfı araçlar arasında tasarım olarak hepsinden sonra geliyor bence corsa polo i20 kia rio falan puntodan tasarımı iyi araçlar
    haso ozaman hyundai ye bin ne **** yemeye biniyosun puntoya
    1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER

engin kavraloğlu
    ...Makinist... segin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    35 DA 2407
    Edilen teşekkür: 344

arkadaşlar dedim ya bir oynadık diye i 20 ile 0-100 arası punto daha önde tamamlıyor, roll de de i20 öne geçemiyor. biz bu verileri yolun çok musait olmadığı bir yerde denedik en kısa zamanda vidyo ile paylaşıcam yeni oynamaları i 20 ile
    1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER

Cüneyt T
    Oz Büyücüsü Luc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 559

Alıntı segin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kamuran bu Lemoon nickli hüsamettin
    Oz Büyücüsü

Onur Ö.
    Kablonet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 60

Suc kamuranda degil onun altina tjeti verende

Hasan Urfalıoğlu
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı segin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lo punto ucuz diye punto aldık heraldee yoksa polo puntoyla aynı para olduda biz polo almadıkmı

Kaan Karabin
    punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 143

Alıntı Lemoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lo punto ucuz diye punto aldık heraldee yoksa polo puntoyla aynı para olduda biz polo almadıkmı
    aldıgımız donanımda polo daha ucuzdu yinede fiyat/donanım oranında punto daha iyi oldugundan punto aldık mesela
    Bravo HGTurbo
    Kaan

Selim Soyisim
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. karizmatik_boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 95

Alıntı Hutne Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya ben bu parazitten sıkıldım artık. foruma girme isteğimi törpülüyor resmen.
    Ben ne demek istediğinizi anlamadım ama şöle diyim. Herkesin aracı kendisine güzel gelir... Benim i20 Troyum elalemin mercedesinden, BMW sinden Audisinden kat kat üstün... Çünkü neden o araç bana ait ve çok şükür ki benim ayağımı yerden kesiyor...

Bazı arkadaşlar gerçek mi söylüyor bilmem ama sanki altlarındaki araçlar ferrariymiş gibi yolda sokakta ralli yapıp herkesi geçtiklerini iddaa etmelerini şaşkınlıkla okuyorum Onlara hız felakettir diyorum...

Engin Tok
    Engin_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 636

Alıntı karizmatik_boy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben ne demek istediğinizi anlamadım ama şöle diyim. Herkesin aracı kendisine güzel gelir... Benim i20 Troyum elalemin mercedesinden, BMW sinden Audisinden kat kat üstün... Çünkü neden o araç bana ait ve çok şükür ki benim ayağımı yerden kesiyor...

Bazı arkadaşlar gerçek mi söylüyor bilmem ama sanki altlarındaki araçlar ferrariymiş gibi yolda sokakta ralli yapıp herkesi geçtiklerini iddaa etmelerini şaşkınlıkla okuyorum Onlara hız felakettir diyorum...
    Size demedi herhalde Lemoon nickli üyeye söylemiş gibi anladım ben
    Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active

Selim Soyisim
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. karizmatik_boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Kar Beyaz

Alıntı Engin_T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Size demedi herhalde Lemoon nickli üyeye söylemiş gibi anladım ben
    Anlamadım ki kime dedi... Ayrıca bu Lemoon Kamuran kim sürekli forumda duyuyorum ama kimdir nedir bilmiyorum ?

Ziyaretçi034

uzun uzadıya yazıp konuyu bulandırmak istemiyorum, engin zaten ne demek istediğimi anlamış.

mantık dahilindeki her konuya bilgim ve tecrübem kadarıyla katılım yapmayı, bilgi paylaşmayı seven bir insanım. çünkü bende edindiğim bilgileri ya kendi tecrübemle ya da bir başkasının bilgi paylaşmasıyla öğrenmişimdir.

ama bazı mantıksızlıklar temcit plavı gibi önümüze çıkınca. forumda biraz sahipsiz kalınca ister istemez canımız sıkılıyor.

Selim Soyisim
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Kar Beyaz

uzun uzadıya yazıp konuyu bulandırmak istemiyorum, engin zaten ne demek istediğimi anlamış.

mantık dahilindeki her konuya bilgim ve tecrübem kadarıyla katılım yapmayı, bilgi paylaşmayı seven bir insanım. çünkü bende edindiğim bilgileri ya kendi tecrübemle ya da bir başkasının bilgi paylaşmasıyla öğrenmişimdir.

ama bazı mantıksızlıklar temcit plavı gibi önümüze çıkınca. forumda biraz sahipsiz kalınca ister istemez canımız sıkılıyor.
    Hocam tecrübelerinizi merak ediyorum... Paylaşırsanız memnun olurum... Ben i20 troy 1.4 CVVT 100 PS kullanan biri olarak olumlu olumsuz yaşadıklarımı yazıyorum... Sizden de bekliyorum...

Hasan Urfalıoğlu
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

bu konuda haklısın 1.3 75 beygirlik arabayla başka arabaları geçtiklerini iddaa ediyolar bunlar aile arabası spor araç değil roll kapışma drag yapılcak araçlar değil. Kendi çapında giden arkadaşlar boşa zorlamayalım araçları 1.3 motor sonuçta zorlamaya gelmez.

Ziyaretçi034

Hocam tecrübelerinizi merak ediyorum... Paylaşırsanız memnun olurum... Ben i20 troy 1.4 CVVT 100 PS kullanan biri olarak olumlu olumsuz yaşadıklarımı yazıyorum... Sizden de bekliyorum...
    aynı araçtan ofis arkadaşımda var, ilk aldığında bir kaç tur atmıştım, başka bir forumda paylaşmıştım deneyimlerimi, ordan copy edeyim. aracı test ettiğimde henüz evo'mu almamıştım. o zaman 2004 corsa 1,3 cdti van modeli vardı

ofisten arkadaşım aldı, bi test sürüşü yapayım dedim. Benzinli 1,4 CVVT Mode, araçta ilk dikkatimi çeken vitesi, sanırım vites mekanik değil vites geçişleri aşırı derecede yumuşak, debriyaj sert değil kullanımı güzel geldi. iç malzeme kalitesi vasat her zamanki gibi, kesinlikle direksiyon ve vitesin deri kaplı olması gerek

arac çok atak geldi bana, henüz 304 km'de ve depo full, kalan km 468 km yazıyordu, deposu 45 litre, zamanla 550-600 km menzile çıkabilir.

en dikkatimi çeken olay iphone/ipod bağlantısı, yanlız sadece aux görevi görmüyor, çalan parçanın adı v.s. görebiliyorsunuz.

son olarak baş mesafesi oldukça güzel, üstten çok basık gözükmüyor.

--

öğle arasında küçük bi gezinti daha yaptım, iphone bağlantısında direksiyon üzerinden parçalar arasında geçiş yapabiliyoruz, tam kontrol sağlıyor yani, ön göğüs ve direksiyon malzeme kalitesi idare eder ama vitesten pek hoşlaşmadım. trip tuşu çok alakasız bi şekilde orta konsolun en sağ üstüne konumlanmış, kapılar corsaya göre ince geldi ama getz kadar ince değil tabi aynalar otomatik katlanabilir ve son olarakta emniyet kemeri bütün oturma yerlerinde sensör var, arka orta yolcu için bile emniyet kemeri sensörü mevcut

sonuç olarak araç bende puntoya oranla aman aman bi izlenim bırakmadı. gözümün kaldığı tek özellik iphone şarkılarını tam kontrol olarak kullanabilmek

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Cudi Kaan Okmeydan
    Viraj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 57

Dizel i20 'yi kullanma şansım olmuştu, Punto da 1.500 lü devirlerde yaşadığım turbo boşluğunu i20 de daha az hissettim o açıdan kalkışlarda biraz daha seri gibi geldi bana. Ancak konfor, kabin tasarımı ve malzeme kalitesi derseniz kesinlikle punto derim...

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Selim Soyisim
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Kar Beyaz

aynı araçtan ofis arkadaşımda var, ilk aldığında bir kaç tur atmıştım, başka bir forumda paylaşmıştım deneyimlerimi, ordan copy edeyim. aracı test ettiğimde henüz evo'mu almamıştım. o zaman 2004 corsa 1,3 cdti van modeli vardı

ofisten arkadaşım aldı, bi test sürüşü yapayım dedim. Benzinli 1,4 CVVT Mode, araçta ilk dikkatimi çeken vitesi, sanırım vites mekanik değil vites geçişleri aşırı derecede yumuşak, debriyaj sert değil kullanımı güzel geldi. iç malzeme kalitesi vasat her zamanki gibi, kesinlikle direksiyon ve vitesin deri kaplı olması gerek

arac çok atak geldi bana, henüz 304 km'de ve depo full, kalan km 468 km yazıyordu, deposu 45 litre, zamanla 550-600 km menzile çıkabilir.

en dikkatimi çeken olay iphone/ipod bağlantısı, yanlız sadece aux görevi görmüyor, çalan parçanın adı v.s. görebiliyorsunuz.

son olarak baş mesafesi oldukça güzel, üstten çok basık gözükmüyor.

--

öğle arasında küçük bi gezinti daha yaptım, iphone bağlantısında direksiyon üzerinden parçalar arasında geçiş yapabiliyoruz, tam kontrol sağlıyor yani, ön göğüs ve direksiyon malzeme kalitesi idare eder ama vitesten pek hoşlaşmadım. trip tuşu çok alakasız bi şekilde orta konsolun en sağ üstüne konumlanmış, kapılar corsaya göre ince geldi ama getz kadar ince değil tabi aynalar otomatik katlanabilir ve son olarakta emniyet kemeri bütün oturma yerlerinde sensör var, arka orta yolcu için bile emniyet kemeri sensörü mevcut

sonuç olarak araç bende puntoya oranla aman aman bi izlenim bırakmadı. gözümün kaldığı tek özellik iphone şarkılarını tam kontrol olarak kullanabilmek

i20 troy un vites geçişleri kesinlikle çok güzel... Çok yumuşak bir şekilde geçiyor... Özellik olarak katlanan yan aynalar, arka cam otomatiği falan belki ucuz özellikler ama prim yaptırıyor... Şimdi iç tasarımı güzel diye evo da alınmaz ki... Çünkü insan bazı özellikleri de standart istiyor... Mesela evo da halen arka camlar manuel... usb ipod bağlantısı güzel... yol bilgisayarı kalan yakıtla gidilecek km yi, motorun çalışma süresini, ortalama yakıt, anlık yakıt vs vs gösteriyor... Vites değiştirme göstergesi ise + özellik bana göre ki benim yakıt ekonomime katkısını hissedebiliyorum... Malzeme olarak kapı içleri falan hep plastik anlaşılmaması için koyu renk ve kıvrımlı yapılmış ancak iç donanım sert plastik... Deri direksiyona çok takılan biri değilim corsanın deri direksiyon modeline bindim direksiyonun %50-60 civarı deri kaplama... Araç aşırı derecede atak bunu çok iddalı bir şekilde konuşuyorum... Hani bazıları diyor ya kalkışta şunu yaptım bunu yaptım doğrudur belki ama i20 troy 1-2-3. vitesler şehir içi düşünelerek seri ve hızlı... Puntoyu kullanmadım almak çok istedim ancak fiat hiç indirim yapmadığı gibi bindirim yaptı... Bende daha cazip olan i20 Troy a yöneldim... Direksiyon şehir içi kullanım için gayet yumuşak... İlerleyen hızlarda daha sert... Süspansiyon ise sert olduğu doğru... Sert çukurlara tak tak diye düşüyorsunuz...

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Yer imleri

Yer imleri