70 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: punto evo VS i 20

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    erk ııııı
    motor delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 152

Alıntı karizmatik_boy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    i20 troy un vites geçişleri kesinlikle çok güzel... Çok yumuşak bir şekilde geçiyor... Özellik olarak katlanan yan aynalar, arka cam otomatiği falan belki ucuz özellikler ama prim yaptırıyor... Şimdi iç tasarımı güzel diye evo da alınmaz ki... Çünkü insan bazı özellikleri de standart istiyor... Mesela evo da halen arka camlar manuel... usb ipod bağlantısı güzel... yol bilgisayarı kalan yakıtla gidilecek km yi, motorun çalışma süresini, ortalama yakıt, anlık yakıt vs vs gösteriyor... Vites değiştirme göstergesi ise + özellik bana göre ki benim yakıt ekonomime katkısını hissedebiliyorum... Malzeme olarak kapı içleri falan hep plastik anlaşılmaması için koyu renk ve kıvrımlı yapılmış ancak iç donanım sert plastik... Deri direksiyona çok takılan biri değilim corsanın deri direksiyon modeline bindim direksiyonun %50-60 civarı deri kaplama... Araç aşırı derecede atak bunu çok iddalı bir şekilde konuşuyorum... Hani bazıları diyor ya kalkışta şunu yaptım bunu yaptım doğrudur belki ama i20 troy 1-2-3. vitesler şehir içi düşünelerek seri ve hızlı... Puntoyu kullanmadım almak çok istedim ancak fiat hiç indirim yapmadığı gibi bindirim yaptı... Bende daha cazip olan i20 Troy a yöneldim... Direksiyon şehir içi kullanım için gayet yumuşak... İlerleyen hızlarda daha sert... Süspansiyon ise sert olduğu doğru... Sert çukurlara tak tak diye düşüyorsunuz...
    Evonun arka camlar otomatik değilmi ? Siz bence fiat bayisinde evo diye fiorinoya falan binmişsiniz Torpidodaki yarı deri delikli kaplı kumaş tarzı şey bikere çok hoş. kapılarda ve torpidodaki ambians aydınlatması vs süper skydomelu ise tadından yenmez bikere ebat olarak i20 den kesinlikle daha geniş he i30 deseniz ona lafım yok, içten kararan ayna, city direksiyon, viraj aydınlatması, s&s, eco mode, blue-me özelliği, perde ve diz hava yastıkları vs vs bi dünya özelliği var kışın virajlara girerken yol bilgisayarının kaygan zemin diye uyarması bile güzel birşey bence hava derecesine göre uyarı veriyor bende corsa veya aveo alacaktım iyiki evo almışım diyorum çok memnunum yakıtı bi hayri güzel 6.2 bile gördüm 1.4 otomatik araç sonuçta.

Ama yeni i20 nin sakaryada üretildiğini unutmayalım helal olsun valla türklere aslında kalıtelı araç yapabiliyoruz fakat bir markamız yok opel chevrolet vs nasıl dizel motoru fiattan alıyorsa bizde motor alıp yerli otomobil yapabiliriz fakat devlet devlet değil
    Konu motor delisi tarafından (23/08/2012 Saat 09:17 ) değiştirilmiştir.

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Selim Soyisim
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. karizmatik_boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 95

Alıntı motor delisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evonun arka camlar otomatik değilmi ? Siz bence fiat bayisinde evo diye fiorinoya falan binmişsiniz Torpidodaki yarı deri delikli kaplı kumaş tarzı şey bikere çok hoş. kapılarda ve torpidodaki ambians aydınlatması vs süper skydomelu ise tadından yenmez bikere ebat olarak i20 den kesinlikle daha geniş he i30 deseniz ona lafım yok, içten kararan ayna, city direksiyon, viraj aydınlatması, s&s, eco mode, blue-me özelliği, perde ve diz hava yastıkları vs vs bi dünya özelliği var kışın virajlara girerken yol bilgisayarının kaygan zemin diye uyarması bile güzel birşey bence hava derecesine göre uyarı veriyor bende corsa veya aveo alacaktım iyiki evo almışım diyorum çok memnunum yakıtı bi hayri güzel 6.2 bile gördüm 1.4 otomatik araç sonuçta
    Hocam bindiğim aracı gayet iyi biliyorum... Ancak neden herkes evo ların full versiyonundan bahsediyor... ? Evo bence iç tasarım olarak 10 numara ama fiyat açısından etmeyeceği rakam isteniyor 5-8 Bin TL aşağı çekmeli...ki yeni punto evo dan da kötü tasarım da... Ayırca bir çok özellikle alt modellerinden çıkarılmış buna ek olarak fiyat artmış durumda... Gece görüşlü ayna, elektrik destekli direksiyon,ipod, yol bilgisayarı,4 cam otomatik, katlanan aynalar, arka park sensörü vs vs opsiyonel değil standart... Full versiyonlarında daha çok özellikler olduğunu da unutmamak lazım...

6.2 görmüşsün ben 4.7 gördüm...

erk ııııı
    motor delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 152

Alıntı karizmatik_boy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam bindiğim aracı gayet iyi biliyorum... Ancak neden herkes evo ların full versiyonundan bahsediyor... ? Evo bence iç tasarım olarak 10 numara ama fiyat açısından etmeyeceği rakam isteniyor 5-8 Bin TL aşağı çekmeli...ki yeni punto evo dan da kötü tasarım da... Ayırca bir çok özellikle alt modellerinden çıkarılmış buna ek olarak fiyat artmış durumda... Gece görüşlü ayna, elektrik destekli direksiyon,ipod, yol bilgisayarı,4 cam otomatik, katlanan aynalar, arka park sensörü vs vs opsiyonel değil standart... Full versiyonlarında daha çok özellikler olduğunu da unutmamak lazım...

6.2 görmüşsün ben 4.7 gördüm...
    zaten yeni punto 5 para etmez... avrupada hala evo satılırken bize tuhaf bir punto getirdiler tüm özellikleri almışlar tasarımda kötü birde aynı fiyat çok saçma işler yaptı puntoda. ne varsa doblo lınea ya yuklendi puntoyu arka planda kaldı. evo da ise active paketinde bu özellikler yok mylıfe ve dynamıcde bunlar hep standart opsiyonel olarak jant skydome vs giriyor. i20 nin bence ne güzel kısmı sakaryada parça üretiminin olması parçaları çok ucuz 4.7 gordunuz fakat yengemde var 2010 i20 1.4 tam otomatik vites 4 ileriydi sanırım, 105hp mıydı neydi çok iyi gidiyor ama 11-13 litre benzin yakıyor sizinki dizelmi

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Yer imleri

Yer imleri