gp nin işçiliği çok iyi değil de bu kadarı dahada ilgiç geldi..
ahmet abi ben sadece daha esnek olalım diyorum bu konu acılması yanlış değilki sadece bilgilendirme hepimiz here konuyu birbirimizle link olarak paylaşmıyomuyuz firma yetkilileri bitiremedimi daha 3 sayfa konuyu bişi yazın artıkkkkk roman değilki bu buarada herkez bilgilensin...
gp nin işçiliği çok iyi değil de bu kadarı dahada ilgiç geldi..
Arkadaşlar biri kuyuya bi taş attı bizde onu çıkarmaya çalışıyoruz. Benim şahsen koltuklarımdan bi şikayetim yok. O yüzden fazla uzatmayalım ne dersiniz. Ayrıca Puntonun İtalyada yapıldığını biliyoruz. Ama keşke Tofaş'ta yapılsaydı. Son yıllarda Tofaş'taki değişimi yatırımları ve çalışmaları görmenizi isterdim harika şeyler oluyor.
arkadaşlar konu hakında gereklı bilgi talebi yazısını fiata faksladım en kısa sürede bizlere döneceklerdır bu şekıldede konu açığa çıkmış olacaktır.
faita faksladığım aşağıdadır. cevap beklıyoruz
![]()
ben de tofas in bolge yonetmenine de ayni sekilde ben bir mail attim...cevabini bekliyorum...
Bu konu bugün yarın açıklığa kavuşucaktır.
Bu konunun açıklığa kavuşması için çaba gösteren arkadaslarımıza teşekkür eder,yorumlarınızı konuya açıklık geldikten sonra yapmanızı rica ederim![]()
Bi de kaale alıp cevap verseler, en azından "değerlendirmeye aldık, cevap verilecektir" diye teyid etseler süper olacak..Benim dün gece yolladığım e-mail e hala yanıt gelmedi..
düzeltme; e-mail Fiat'a ulaşmış, teyidimi kendim aldımGerekli birime iletilip, incelemeler yapıldıktan sonra bizlere bilgi vereceklerini belirttiler..
Konu GaladrieL tarafından (11/07/2007 Saat 14:30 ) değiştirilmiştir.
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
arkadaşım 23000 ytl küçümsenecek bir rakam değil.ben 23000 ytl lik bir aracı satın almak için 24 ay bir şey harcamadan maaşımı biriktirmem gerekiyor.dolayısıyla bu zorluklarla alınan arabadan tabiki insanlar bir şey bekleyecek.
2.si gp 1.3 mj emotion 90 hp nin fiyatı yaklaşık olarak 36000 ytl.yani 23000 değil.
23000 ne var dersen
1-daihatsu sirion(kullanılan malzeme kalitesini bir inceleyin isterseniz)
2-nissan micra
3-seat ibiza
4-citroen c3
5-skoda fabia
ha bunlardan tercihim yenede gp.ama fiyat düşük diyede çok kalitesiz olması gerekmiyor.
peki gp nin en üst versiyonuyla aynı fiyata neler var birde ona bakalım.
36000ytl
1-citroen c4 hdi 110 hp
2-peugeot 307 hdi 110 hp
3-ford focus collection tdci
4-opel astra cdti
5-seat leon stylence
6-nissan ra 1.6 visia
7-mazda3 dynamic
8-toyota auris
9-yeni honda civic
10-renault megane
11-smart four four
12-golf 5 1.6
bunları dahada artırabilirdim ama gerek yok.sonuçta burda yazdığım araçların çoğu bir üst segment araçlar.
bence daha kaliteli olabilirdi puntolarımız.
ama baen genelde memnunum arabamdan o da ayrı bir mevzu.![]()
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
eyer 36 milyarım olsaydı kesinlikle punto almazdım arkadaşlar bunu herkes farkında bir fort dururken bir honda dururken benmce mantıksız gercekten bu böyle ama 23 e aldım arabamı ben o rakamlarda alınabilicek en yi arabaydı o tarihlerde tabiki
ben aldim ve cok memnunum....
Bak güzel kardeşim.
öncelikle puntonun bazı donanım seviyeleri için gerekli koltukları senin çalıştığın firma üretiyor diye(beli de üretmiyor) punto italyan -türk karışımı bir araç olmuyor.
bir üretici ürününün her parçasını kendi üretmez.üretemez
örnek fiat abs beynini bosch dan alıyor.şimdi punto italyan-alman karışımı mı oldu
punto nun burda üretilmediğini de fiat ın melfi fabrikasında üretildiğini de burda öğrendin.
linea ,grande punto platformu kulandığı için bant isminde punto geçer.
senin çalıştığın firmaya tofaş ya da diğer üreticilerden bugüne kadar şikayet gelmediğine göre sana göre anlattığın hataları düzeltmeniz yeterli.
şikayet gelmeden siz düzeltin.kalite ve güvenilirliğinizi arttırın.
efendim kaliteli duran emotion koltuğun içini açın kalitesiz olduğunu görüceksiniz.
neden üretilmesini bekliyorsun koltuk aksamının? titanyum alaşım mı kullanılsın?
küçük sınıf ya da kompakt sınıf araçlardan bahsediyoruz.
mercedes slr,ferrari f430 dan değil.
sizin koltuklardan şikayet gelseydi emin olun tofaş sizi uyarırdı.
gerektiği taktirde fiat da sizinle tedarikçi olarak çalışmayı bırakırdı.
sadece koltuk siz üretmiyorsunuz .
martur u kötüledin,tofaşı kötüledin.
gerekli ispatları buraya koymadan.bu işin içinden kolay kolay çıkamazsın.üstelik
punto kullanıyorum diyorsun.
punto nun güvenli bir araç olduğunu tüm kullananlar gibi sen de gayet iyi biliyorsun.
Konu Akincl tarafından (11/07/2007 Saat 15:30 ) değiştirilmiştir.
Konu karıştı kaçınnn![]()
Arkadaşlar konunun silinmesini talep ediyorum..Yanlış bilinçlendirme sonucu sizlerede yanlış bilgiler verdim..Evet dedğiniz gibi linea punto standında üretildiğinden bi karışıklık söz konusu olmuş durumdadır..yanlış bilgilerden dolayı herkezden özür dilerim...Bugün gereken yerlere bende şikayette bulundum ve gerçeği kendim öğrendim...Herkeze teşekkür ederim konuya ilgilerinden dolayı...
?
bu ne şimdi bana kalırsda yöneticiler bu kişinin üyeliğinide silin bize verebilecek hiçbirşeyi yok bu arkadaşın
IRCotaimer
Arkadaşlar konunun silinmesini talep ediyorum..Yanlış bilinçlendirme sonucu sizlerede yanlış bilgiler verdim..Evet dedğiniz gibi linea punto standında üretildiğinden bi karışıklık söz konusu olmuş durumdadır..yanlış bilgilerden dolayı herkezden özür dilerim...Bugün gereken yerlere bende şikayette bulundum ve gerçeği kendim öğrendim.
Neymiş gerçek,söylesende herkes öğrense!Yoksa ortalığı bu kadar bulandırıp karıştırdığın yetmedi biraz daha devam edeyim mi diyorsun!
Yazmaya devam etmeden önce kim olduğunu,tam olarak ne yaptığını ve ne yapmaya çalıştığını açıklaman çok daha inandırıcı olur sanırım...
Konu krsd tarafından (11/07/2007 Saat 20:17 ) değiştirilmiştir. Sebep: alıntı
Nasıl yanlış anlaşılma ?
Şaka demi bu![]()
Arkadaşlar gerçek şudurki Linea gerçekte Punto bantına üretiliyor..Doal olarak bi karışıklık söz konusu olmuş durumda.Bugün gereken mercilere durumu belirttim.Ve bana gerçeğin punto değil lineada olduğu söylendi.gerçek şudurki şu anda üretilen koltuklar lineaya ait..sizlerden gerçekten özür diliyorum...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri