Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
111 sonuçtan 61 ile 80 arası

Konu: Bi konuya açıklık getireyim..

ılgın akarca
    AnKaRa iNcİsİ grande06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06p8516
    Edilen teşekkür: 12

Alıntı Lordrivendel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    []https://forum.grandepuntotr.com/genel/3862-fiat-d200-kod-adiyla-bursa-tofas-tesislerinde-uretilecek-puntoya-300-isim-onerildi.html[/]

Aynı arkadaşın açtığı başka bir konu başlığı?!?!

Hala birilerinin yargısız infaz edildiğini mi düşünüyorsunuz?
    ahmet abi ben sadece daha esnek olalım diyorum bu konu acılması yanlış değilki sadece bilgilendirme hepimiz here konuyu birbirimizle link olarak paylaşmıyomuyuz firma yetkilileri bitiremedimi daha 3 sayfa konuyu bişi yazın artıkkkkk roman değilki bu buarada herkez bilgilensin...

nihat yeşilyurt
    nyesilyurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 .........
    Edilen teşekkür: 35

gp nin işçiliği çok iyi değil de bu kadarı dahada ilgiç geldi..

Metin Taç
    BURSALI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    16 L 5385
    Edilen teşekkür: 1

Arkadaşlar biri kuyuya bi taş attı bizde onu çıkarmaya çalışıyoruz. Benim şahsen koltuklarımdan bi şikayetim yok. O yüzden fazla uzatmayalım ne dersiniz. Ayrıca Puntonun İtalyada yapıldığını biliyoruz. Ama keşke Tofaş'ta yapılsaydı. Son yıllarda Tofaş'taki değişimi yatırımları ve çalışmaları görmenizi isterdim harika şeyler oluyor.

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Misafir2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 313

arkadaşlar konu hakında gereklı bilgi talebi yazısını fiata faksladım en kısa sürede bizlere döneceklerdır bu şekıldede konu açığa çıkmış olacaktır.
    faita faksladığım aşağıdadır. cevap beklıyoruz

Muslum Kaymak
    Ticari İşletme Sahibi 06kaymak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 MCZ 24
    Edilen teşekkür: 1014

ben de tofas in bolge yonetmenine de ayni sekilde ben bir mail attim...cevabini bekliyorum...

G. K.
    I Love GPTR Gkhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 143

Bu konu bugün yarın açıklığa kavuşucaktır.

Bu konunun açıklığa kavuşması için çaba gösteren arkadaslarımıza teşekkür eder,yorumlarınızı konuya açıklık geldikten sonra yapmanızı rica ederim

Gizem T.
    GaladrieL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 332

Bi de kaale alıp cevap verseler, en azından "değerlendirmeye aldık, cevap verilecektir" diye teyid etseler süper olacak..Benim dün gece yolladığım e-mail e hala yanıt gelmedi..

düzeltme; e-mail Fiat'a ulaşmış, teyidimi kendim aldım Gerekli birime iletilip, incelemeler yapıldıktan sonra bizlere bilgi vereceklerini belirttiler..
    Konu GaladrieL tarafından (11/07/2007 Saat 14:30 ) değiştirilmiştir.
    ..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

Alıntı Lordrivendel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum,
    iddaa edilen görüşler, hakkında konuşulan firmanın çok CIDDI ithamlar altında kalmasına neden oluyor. Boyle buyuk suclamalarda bulunurken hangi delillere dayandığını açıkça ortaya koyman gerekir.Her önüne gelen ben burda çalışıyorum bunlar kötü bunlar iyi diye yorum yaparsa, kimsenin hiçbir şeye güveni kalmaz. Elbette tepki göstereceğiz. 23 milyara Turkiye'de satılan daha ne arabalar var bir anlatırmısın bana? Bu fiyata bir arabayı mal etmek için

1-) İşgücü maliyeti
    2-) Malzeme maliyeti ve kalitesini değerlendirmen gerekir.
    23 milyara Ferrari satılmamasının sebebi budur.

İstersen çin de daha ucuz malzeme ile ucuz insan gücü ile de araba üretebilirsin (Cherry) o 9 milyara satılacak...
    arkadaşım 23000 ytl küçümsenecek bir rakam değil.ben 23000 ytl lik bir aracı satın almak için 24 ay bir şey harcamadan maaşımı biriktirmem gerekiyor.dolayısıyla bu zorluklarla alınan arabadan tabiki insanlar bir şey bekleyecek.
    2.si gp 1.3 mj emotion 90 hp nin fiyatı yaklaşık olarak 36000 ytl.yani 23000 değil.
    23000 ne var dersen
    1-daihatsu sirion(kullanılan malzeme kalitesini bir inceleyin isterseniz)
    2-nissan micra
    3-seat ibiza
    4-citroen c3
    5-skoda fabia
    ha bunlardan tercihim yenede gp.ama fiyat düşük diyede çok kalitesiz olması gerekmiyor.
    peki gp nin en üst versiyonuyla aynı fiyata neler var birde ona bakalım.
    36000ytl
    1-citroen c4 hdi 110 hp
    2-peugeot 307 hdi 110 hp
    3-ford focus collection tdci
    4-opel astra cdti
    5-seat leon stylence
    6-nissan ra 1.6 visia
    7-mazda3 dynamic
    8-toyota auris
    9-yeni honda civic
    10-renault megane
    11-smart four four
    12-golf 5 1.6
    bunları dahada artırabilirdim ama gerek yok.sonuçta burda yazdığım araçların çoğu bir üst segment araçlar.
    bence daha kaliteli olabilirdi puntolarımız.
    ama baen genelde memnunum arabamdan o da ayrı bir mevzu.
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

ılgın akarca
    AnKaRa iNcİsİ grande06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06p8516
    Edilen teşekkür: 12

eyer 36 milyarım olsaydı kesinlikle punto almazdım arkadaşlar bunu herkes farkında bir fort dururken bir honda dururken benmce mantıksız gercekten bu böyle ama 23 e aldım arabamı ben o rakamlarda alınabilicek en yi arabaydı o tarihlerde tabiki

Muslum Kaymak
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 MCZ 24

ben aldim ve cok memnunum....

Akincl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 84

Alıntı IRCotaimer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar öncelikle selamlar..
    Sizlerle bi konuyu paylaşmak istiyorum..
    Amacım Gp'Leri kötülemek değil.Öyle bir niyetim olsa bende Gp kullanmam...
    uzun zamandır içimde olan bi durum bu açıklamak istedim..
    Geleyim sadade ;
    Öncelikle ben BURSA'da martur adında bi şirkette çalışıyorum..
    MARTUR Tofaş-Fiat Araçlarının koltuklarını yapan tek firma...
    Günde yaklaşık 500 çift (250 araç) koltuk imalatı yapılıp Fiat fabrikasına gönderiliyor.ve bu koltuklar 2 saat içinde araçlara monte edilip sevkiyat için garaja çekiliyor..
    Neyse asıl konu şudur ; Gp bir avrupa türk karışımı araçtır.bindiğiniz ve onlarca ytl ödediğiniz araçlar aslında iç döşeme ve koltukları bakımından 3, veya 4, sınıf..
    mesela birkaç örnek bunları sizde deniyebilirsiniz ; sağ ve sol koltukların sırt yatırma ayar yerleri tek çevirmede çıkıyor nedeni içerisindeki milin çevirici plastikle uyuşmaması bu uyuşmazlık milin ucuna sarılan elektrik bantıyla kapatılıyor..(mile bant sarılıp mili çeviren plastik darbeyle yerine sokuluyor) ayrıca söfor koltuğunun oturağında sol taraftan bi kasma mevcut bunu ilerleyen zamanlarda göreceksiniz koltuğun oturak sol tarafı siz oturunca dışarı potluk yapacaktır..(şöför koltuğu)bu potluğuda oturağın hemen köşesinden ufak bir delinmeyle ve kablo bağı denilen bi plastikle gererek alıyorlar...Ben kendim D-530 standında çalışıyorum (Linea-Punto) ayrıca absli koltukların yanlarında plastikler vardır olanlar bilir üzerinde ''ABS'' yazar...Bunlar darbede yana açılarak cama kafanızı vurmanızı önler..Ancak hiçbir güvencesi yoktur neden derseniz gerçekten çalışıp çalışmadığına bakılmıyor..Genelde bu tip koltuklarda fabrikaya gidince bi cihaza sokuluyor ve çalışır olduğu onaylanıp okeyleniyor.Bu zamana kadar hiç bir şikayet gelmedi neden derseniz ben kendimden biliyorum bikaç sefer bunun elektrik bağlantılarını yapmadan gönderdim ve geri gelmeyi bırakın bi telefon bile edilmedi..Emotion modeli mesela o görüntüsü harika olan kadife koltukların aslında arka tarafı 1 parça plastikle şekilleniyor.(çocukların beyaz dosya çantaları vardır olukludur içi) bu.Eğer dediklerime gerçekten inanmayan varsa dediğim yerleri tek tek söküp bakabilirler..Amacım sizi Aracınızdan soğutmak veya aracı kötülemek değil..Bu sadece benim çalıştığım bölümde olup bitenler.Ve bir konu daha ''MARTUR'' sadece koltuk değil aynı zamanda tavan, kapı döşemeleri, ön konsol, arka meksefe ve tavan direklerinin plastiklerinide imal ediyor.
    Bak güzel kardeşim.

öncelikle puntonun bazı donanım seviyeleri için gerekli koltukları senin çalıştığın firma üretiyor diye(beli de üretmiyor) punto italyan -türk karışımı bir araç olmuyor.

bir üretici ürününün her parçasını kendi üretmez.üretemez

örnek fiat abs beynini bosch dan alıyor.şimdi punto italyan-alman karışımı mı oldu

punto nun burda üretilmediğini de fiat ın melfi fabrikasında üretildiğini de burda öğrendin.

linea ,grande punto platformu kulandığı için bant isminde punto geçer.

senin çalıştığın firmaya tofaş ya da diğer üreticilerden bugüne kadar şikayet gelmediğine göre sana göre anlattığın hataları düzeltmeniz yeterli.

şikayet gelmeden siz düzeltin.kalite ve güvenilirliğinizi arttırın.

efendim kaliteli duran emotion koltuğun içini açın kalitesiz olduğunu görüceksiniz.

neden üretilmesini bekliyorsun koltuk aksamının? titanyum alaşım mı kullanılsın?

küçük sınıf ya da kompakt sınıf araçlardan bahsediyoruz.

mercedes slr,ferrari f430 dan değil.

sizin koltuklardan şikayet gelseydi emin olun tofaş sizi uyarırdı.

gerektiği taktirde fiat da sizinle tedarikçi olarak çalışmayı bırakırdı.

sadece koltuk siz üretmiyorsunuz .

martur u kötüledin,tofaşı kötüledin.

gerekli ispatları buraya koymadan.bu işin içinden kolay kolay çıkamazsın.üstelik

punto kullanıyorum diyorsun.

punto nun güvenli bir araç olduğunu tüm kullananlar gibi sen de gayet iyi biliyorsun.
    Konu Akincl tarafından (11/07/2007 Saat 15:30 ) değiştirilmiştir.

Ahmet Öztürk
    ^^^ViPeR^^^ viper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 17

Konu karıştı kaçınnn

' łŔĊστλімέя ҳ̸Ҳ̸ҳ̸
    IRCotaimer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 0

Arkadaşlar konunun silinmesini talep ediyorum..Yanlış bilinçlendirme sonucu sizlerede yanlış bilgiler verdim..Evet dedğiniz gibi linea punto standında üretildiğinden bi karışıklık söz konusu olmuş durumdadır..yanlış bilgilerden dolayı herkezden özür dilerim...Bugün gereken yerlere bende şikayette bulundum ve gerçeği kendim öğrendim...Herkeze teşekkür ederim konuya ilgilerinden dolayı...

Muslum Kaymak
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 MCZ 24

?

ertan yıldırım
    brvhgt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 515

bu ne şimdi bana kalırsda yöneticiler bu kişinin üyeliğinide silin bize verebilecek hiçbirşeyi yok bu arkadaşın

ertan yıldırım
    brvhgt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 515

Alıntı grande06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahmet abi ben sadece daha esnek olalım diyorum bu konu acılması yanlış değilki sadece bilgilendirme hepimiz here konuyu birbirimizle link olarak paylaşmıyomuyuz firma yetkilileri bitiremedimi daha 3 sayfa konuyu bişi yazın artıkkkkk roman değilki bu buarada herkez bilgilensin...
    sevgili arkadaşım sence bu kişiye daha ne kadar ve nasıl esnek olalım yarın birgün kalkıpta başak birisi yada ben puntoların sacı kurabiyeden 2 seneye kalmaz eriri desem ne olucak :eat00000:

a a
    krsd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 19

IRCotaimer
    Arkadaşlar konunun silinmesini talep ediyorum..Yanlış bilinçlendirme sonucu sizlerede yanlış bilgiler verdim..Evet dedğiniz gibi linea punto standında üretildiğinden bi karışıklık söz konusu olmuş durumdadır..yanlış bilgilerden dolayı herkezden özür dilerim...Bugün gereken yerlere bende şikayette bulundum ve gerçeği kendim öğrendim.

Neymiş gerçek,söylesende herkes öğrense!Yoksa ortalığı bu kadar bulandırıp karıştırdığın yetmedi biraz daha devam edeyim mi diyorsun!
    Yazmaya devam etmeden önce kim olduğunu,tam olarak ne yaptığını ve ne yapmaya çalıştığını açıklaman çok daha inandırıcı olur sanırım...
    Konu krsd tarafından (11/07/2007 Saat 20:17 ) değiştirilmiştir. Sebep: alıntı

G. K.
    I Love GPTR Gkhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 143

Nasıl yanlış anlaşılma ?

Ahmet Öztürk
    ^^^ViPeR^^^ viper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 17

Şaka demi bu

' łŔĊστλімέя ҳ̸Ҳ̸ҳ̸
    IRCotaimer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 0

Arkadaşlar gerçek şudurki Linea gerçekte Punto bantına üretiliyor..Doal olarak bi karışıklık söz konusu olmuş durumda.Bugün gereken mercilere durumu belirttim.Ve bana gerçeğin punto değil lineada olduğu söylendi.gerçek şudurki şu anda üretilen koltuklar lineaya ait..sizlerden gerçekten özür diliyorum...

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon