.
.
Konu IRCotaimer tarafından (11/07/2007 Saat 19:51 ) değiştirilmiştir.
konunun tam bir açıklığa kawuşmasını merakla bekliyorum..
doblo ve linea turkiyede uretiliyo kardes, punto degil , karıstırdın sen...![]()
.
Konu IRCotaimer tarafından (11/07/2007 Saat 19:50 ) değiştirilmiştir.
evet konu gitgide ilginçleşiyo eyer bu koltuklar bursada yapılsa şimdiye kadar kesin bi yerlede söylenirdi
.
Konu IRCotaimer tarafından (11/07/2007 Saat 19:50 ) değiştirilmiştir.
arkadas gp nin sadece koltugunun turkiyede uretildigini solese ok ,a dan z ye komple turkiyede de uretildigini soluyo... ben gp nin sadece italyada uretildigini biliyodum...
.
yani şimdi bizim koltuklar feyk mi![]()
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
bu pek bilinmeyen bir şeyde değil aslında.
tofaşın giriş kalite kontrolde diğer yerli üreticilere göre esnek davrandığını pek çok otomobil yan sanayi firması söylüyor. bu maliyet politikası ile ilgili bir durum. yan sanayinizden ne kadar kaliteli ürün isterseniz o kadar yüksek ücret ödersiniz , fiyatı öldürdükcede kalitenin dibe vurmasını göze alırsınız. sadece tofaş için değil pek çok firma için bu durum böyledir.
arkadaşa tek katılmadığım nokta grande puntonun Tofaşta üretildiği kısmı. İtalyadaki durum nedir bilemiyoruz.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
arkadaşlar eşimde bızım gp nın koltuklarının kalıtesını eleştırmıtı bu açıklamaya şaşırmadım eşim toyota koltuk imalat ve montaj kısmında görevli
IRCotaimer sizin cümleleriniz bütün olanları hiçe saymakta.Madem sizler bu işi yapıyorsunuz yarın buraya bi fotoğraf koyarsınız ?![]()
tavan direkleri zaten inanılmaz kötü ve kalitesiz yapılmış üzerindeki plastık kaplama salmaya başladı koltuklar zaten dedğin gibi kumaş kalitesi kendini belli ediyor arabalarımız bu fiyata ancak bu kadar olur ama başka araçlarla karşılaştırırsan kimbilir neler vardır..sonuçta bmw veya ww almıyosun cok fazla işçilik ve kalite beklememek lazım bu fiyata bu kadar...
.
futbol maçındamıyız ne?
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Bence de doğruluk payı kesinlikle var.Ancak sınıf standartlarını karşılayan ve 5 yıldızlı bir aracın koltukları bu kadar kötü ve güvensiz olamaz.Demek istediğim bu...
Herkes ilgilendiğine göre bu konu bu hafta içi açıklığa kavuşur herhalde?
Eğer dediğiniz gibi ise kaliteli iş çıkartmışsınız.Ben koltuklardan rahatsız olan duymadım
.
Peki ben bir şey daha soracağım üretilen her mal kalite kontrol den geçmiyormu yani siz hemen dikip yapıştırıp araçlaramı takıyorsunuz bunu bir kontrolü yok mu ..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri