Ben fabrikada çalıştığını falan sanmıyorum...
Bu konuyu bu arkadaşı araştıracak neden böyle yaptığını öğrenebilecek kimse yokmu muhakkak bu arkadaşın fabrikada çalışıp bize üye olan arkadaşları vardır
bilen yokmu
Ben fabrikada çalıştığını falan sanmıyorum...
firması ile görüşülebilirmi acaba? elemanınız böyle seyler soyluyor diyip siteden bakmaları sağlanabilse ne olur acaba?
bende merakla bu konuyu takip edenlerdenim
bir deyim vardır hani - özrü kabahatinden büyük diye -
punto dedi arkadaş, sonra özür linea bahsettiğim di dedi
harbiden özrün kabahatinden büyük oldu şimdi, yeni satışa sunulmuş bir aracın
hakkında yazdığın bu ithamlarla , hem çalıştığın firmayı ki çalışıyorsan eğer, hem de yeni satışa sunulmuş arac hakkında böyle yazarak fiat camiasını zan altında bıraktın
Martus tan veya Fiattan gelen cevabı veya yorumu da merak ediyorum bu arada, bu konuyla ilgili yetkili yerlerle irtibata geçen arkadaşlara hala cevap gelmedi sanırım
kıssadan hisse dersek ; burası feyk yeri değil arkadaşlar, bu siteyi Türkiyenin her yerinden , meslekleri ve ilgi alanları birbirinden çok farklı , farklı yaş gruplarından oluşan sorumlu ve aklı başında insanlar takip ediyor. Böyle bir konu açıldığı zaman, buradaki herkes bi şekilde anında yetkili yerlere tanıdıkları veya çevresindekilerinin de yardımıyla yetkili mecralara ulaşabilir, bilgi alabilir. Bunun bilincinde olalım...
arkadaşlar faksa cvp verilmesını beklıyorum verıldığı gıbı burda sızınle paylaşacağım?
Arkadaşlar bende e-mailime cevap bekliyorum hala.. Daha önce de söylemiştim, Fiat çağrı merkezinden telefonla teyid aldım, mail kendilerine ulaştı çoktan ve konuyu inceliyorlar.. İlgili birimden yanıt gelir gelmez sizlerle paylaşacağım..
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
1 deli kuyuya taş attı 40 akıllı çıkaramadı. sallayın gitsin. puntomuz temize çıktı yakapayın bence artık bu konuyu
fiat'tan yada tofaş'tan acıklama gelmedi mi?
gelmesi lazımdı şu saate kadar.
valla arkadaşlar bi hafta tatile gittik... ortalık karışmış... de bu konu çok enteresan bi hal almış... ben bu iddayı ortaya atan kişinin yazdığı mesajları okuyamıyorum... ve konu eksik kalıyo.. ama şu bir hafta içinde olmuş en enteresan konu...
2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...
konuyu kapatmamışlar arkadaş da bütün mesajlarını silmiş.
o zaman ya art niyet var.. yada bu arkadaş konuşulanların bu noktaya geleceğini tahmin etmedi... yada çalıştığı şirketten korktu... kendi mesajlarını sildi...
2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri