Hakkatten ya bu nasıl iş şimdi? Hadi diyelim bizim GP lerde sorun yok LİNEA kullanıcılarının ne günahı var????????????
Haydaaaaaaaaaaaaaaaaa......GP temize çıktı...Şimdide Linea zan altına girdi.....
Konu nasrettinhoca tarafından (11/07/2007 Saat 21:48 ) değiştirilmiştir.
Hakkatten ya bu nasıl iş şimdi? Hadi diyelim bizim GP lerde sorun yok LİNEA kullanıcılarının ne günahı var????????????
silin artık şu konuyu lütfen birazdan lınea dan çıkar bravo ondan çıkar 159 en son ferrari ye gider sonu yok bunun
haydaa ben bu konuyu daha bugün farkettim yaf ama gerçekten enteresan bi konuymuş.Ama bu fiatla ve şu üretici firmayla irtibata geçen arkadaşların gereken cevabı aldığında siteye açıklama yapmasını rica ediorum gerçekten çok enteresan bi konu çünkü.
ayrıca 37.000 ytl ye aracımı aldım 37.000 ytl ye şu araçlar alınır diyen arkadaşlardan tavsiyem hangi arabaysa o buyursun gelsin bi kıyaslayalım.
ACTİVE modelle karşılaştırmayalım lütfen özellikle emotionları![]()
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
Linea punto bandında falan uretilmiyor.
Desteksiz atmaya daha ne kadar devam edilecek bakalım.
Bencede sadece konunun silinmesi yeterli degil, asilsiz iddaalarda bulunan arkadasinda gerektigi sekilde uyarilmasi gerekiyor.
wallabazen yazılarında gercekten katılıyorum sana ama tutupta 37 milyara punto almam kıyas istersende citoen c4 - fort mondeo yeni kasa- honda sport peguet 307 le yanyana bi koy istersen daha bir çok arabada war yaniiiiii ama bence bu konuyu burda değil başka bir konuda tartışabiliriz yani kavga mayetinde değilde acıklığa kavuşturma maaiyetindeee ok
yani arkadaşlar bu mevzunun özeti, "bizim koltuklar değil, konu feykmişş feykk"
![]()
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
hehehe yaw var ya bu işte bir bit yeniği varya hadi hayırlısı birisi çok emin bir şekilde ortaya çıkıp bir takım şeyler söylüyor ve bu kişi iki gün sonra tükürüğünü yalıyor bu işte bir iş var sanki derin devlet burayada el attı gibi ne dersiniz olabilirmi![]()
kurtlar vadisi ırakta,kurtlar vadisi pusu ve şimdi yaz sezonu yeni dizi kurtlar vadisi ve derin devlet punto forumda kimse kaçırmasın
saat:00-00 la 00:00 arası hergün aynı kanalda grandepuntotr.com da![]()
GP nin zaten haketmiş olduğu itibarına tekrar kavuşması güzelSıra Linea da...
bişi değil ortalığı ayağa kaldırdık..fakslar, e-mailler, telefonlar...
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
sanırım o mailler ve fax lar yerine ulaştıki 180 derece bir dönüş yaşandı ne diyelim allah ıslah etsin
evet ulasti femoli...![]()
yerse![]()
Konunun açıldığı ilk günden beri merakla takip eden biri olarak, duyarlı davranan tüm arkadaslarımı canı gönülden kutluyorum.
GrandePuntoTR ailesinin kuru gürültüye pabuç bırakmayan, sadece gerçekler üzerine kurulmuş bir aile olduğumuzu sanırım herkes anlamıştır.
Olayının aydınlanmasında rol alan tüm arkadaslara teşekkür ederim..
şimdi ne olcak tükürdüğünümü yalıyor arkadaş ? 90 derece döndü
Basindan beri soyledim, bu kasitli yapilmis bir sey, planlanmis bir sey... Arkadasin ayni gun actigi 2 topic'te de anafikir ayni...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri