2006 1.3 mjet sehirici ortalama 8.1 lt ort. Hiz 22 km/sa saygilar![]()
kamuran evom.jet kullanın sürüş zevkine bakın,ayrıca dizel masraflı diye bişi yok kandırıyorlar sizi
müşteri temsilcilerine sordum bir defa; neden bana skydome'lu model satmaya kalkışmadınız diye.cvp:kaza anında sıkıntı oluyor boşverin onu dedi
aslında ellerinde yoktu
sizde içeri girdiniz baktılarki dizeli almayacaksınız,niyetsizsiniz.sizede bakım maliyetinden bahsetmeye başladılar sizde inandınız
BEDAVA geziyorum şu güzelim bahar günlerinde
siz devam edin benzin ibresine ve fiyatına bakmaya
kazasın belasız günler
2006 1.3 mjet sehirici ortalama 8.1 lt ort. Hiz 22 km/sa saygilar![]()
Sana kamuran dedimde sen KAMURAN da olamassın Kamurana hakaret etmişim hakkını helal eder inşallah
sana dizel kötü dedimmi ?
Zaten kafasında beyin yerine saman taşıyan bile bilirki dizel masrafı diye birşey yoktur.yıllık periyodik bakımı benzinliden biraz daha pahalıdır.
ben senmiyim ne alıcağimi bilmeden bayiye gidiyim.baydie beni kandırsın
Zaten dizel almaya gitmedim alıcağım araç benzinliydi.O an cebimde 3-4 bin tl daha olsa dizel alırdım....iş ekonomiye gelirse LPG 22-25 kuruş arası yakıyor.....
Sana 1,4 fire sakin kullanımda şehir içi 600-650 km yapıyor dedim.Sallama diyerek seviyeni gösterdin.insanlar benimle aynı şeyi söyleyince başlamışsın boşboş konuşmaya.
Dizel şuanki ekonomik koşullarda candır.
Ama dizel araç benzinliden konforlu diyen ilk seni gördüm sonda sen olucaksın.nasıl birşeysin sen ya![]()
kızma yaaaabyüzyüze konuşsak sadece 2 dk lık konu ne hale geldi
birazda gülmeye yazıyorum böle şeyler,herkes kendi zevkine kesesine göre araç alıyor.kimsenin bana aracını beğendirme zorunluluğu yok.valla şaka yaptım,kırdıysam özür dilerim herkesten.ama ben pişmanım fiat aldığıma bunu saklayamam
paran varsa wv yoksa bianci bisiklet
hayırlı günler...
beğenme beğenmeme yada şaka olayı değil.
-kendi kafana bir laf atıyorsun
-cevap yazılıyor yalan konuşmayın diyorsun
-sonra resmen benzinli alan salaktıra getiriyorsun
-oda kesmiyor kafana göe yorumlayıp yok seni kandırmışlar vb. abuk sabuk laflar ediyorsun
-ne senin aracını sewmen nede sewmemen kimsenin de umrunda değil
-Bura 13-15 yaş ergenlik formu değil herkez yaşını başını almış insanlar.ona göre yazın ona göre yorum yapın.
karşındaki insanı yalancılıkla suçlamak espiri değildir
ukalalıktır terbiyesizliktir.
karşındaki insan hala size değer verip açıklama yapıyorsa değişik değişik cevap vermek espiri değil başka birşeydir.onuda yazmıycam.
muhabbet fazla uzadı dahada uzatmanın anlamı yok iyi günler
Konu since1453 tarafından (21/05/2012 Saat 14:56 ) değiştirilmiştir.
yazdıklarına kızsamda cvp vermeyerek bu konunun kapanmasını tercih ediyorum![]()
Bana göre dış görünüş olarak 1.GP 2.Yeni Punto 3.Evo .
Ben yeni punto aldım ve bilerek orta donanımlısını aldım çünkü baz modeli konsolu standart GP ile aynı ancak orta donanımlısının konsol EVO gibi.Yani yeni punto 2012 dıştan EVO+GP içten ise direk EVO gibi.
yeni punto çok güzel
biz gp'yi çok sevdik
daha düne kadar Evo şöyle iyi böyle iyi güzel mükemmel araç diyenler şimdi Punto iyi diyorlar.Son punto tmamamen saçmalık ve hezimet oldu fiat içinnnnn....
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Yeni Punto daha guzel. Kirmizi rengi psiko gibi.
Oz Büyücüsü
En güzeli benimki![]()
yani gp
![]()
HTC Sensation Z710e cihazımdan gönderildi
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
hiçbiri yok maalesef.
Yeni punto Easy orta donanımlı model olup;
-15 inch çelik jant
-sis farı
-viraj içi aydınlatan sis farları
-follow me home farlar
-gündüz farları
-2 airbag
-koyu zeminli ön farlar
-deri direksiyon+vites
-ABS-ASR-EBD-ESP-MSR-HBA (bu özellik 1000 liraya extra)
-Start & Stop (bu özellik 1000 liraya extra) içerir.
Az önce sahibinden com da araba karşılaştırma bölümüne baktım. evonun tüketimini 6,2; yeni punto modelinin tüketimini ise 5,2 gösteriyordu. evo 1180 , easy ise 1105 kg. fark bundan kaynaklanıyo olabilir sanırsam.
ikinci el araç alacağım evo ile yeni punto arasında kaldım. evo mylife 2011 model. 15 binde easy ise 2012 model 22 binde.evo 29 bin tl easy ise 30 bin tl. siz hangisini alırdınız. evo da yeni puntodan fazla olarak start&stop var.
bırak fire motorlu araç sahipleri kendi aracıyla mutlu mesut yaşasın, keza multijet motorlu araç sahipleride öyle. herkes kendi ihtiyaçları dahilinde araç alır ve kullanır. hiç bi şeyi olduğundan daha yukarılara taşıyıpta, eskiden yaşadığımız sorunları yaşamayalım. sende güzel güzel forumda vaktini geçir demek istedim.
kavgasız, gürültüsüz bir forum istiyorum, karşıma dizel araç aldığım için enayi olduğumu düşünen insanlar istemiyorum. motorunuzun yağını erken değiştirin, hatta para toplayıp yağ alayım v.s. diye başlayan mesajlar yazan ama aynı zamanda sözünü tutabilecek insanlar istiyorum.
ayrıca
Tüm insanlık için, tüm haklar için, tüm hayvanlar için, tüm menekşeler için, tüm dağ çilekleri için, tüm kardelenler için, hepimiz için, herkes için, bu dünyayı var eden bu dünyada var olan herkes için, hepimiz için adalet ve sevgi istiyorum! Teşekkürler Türkiye! by kaybedenler kulübü
sence çok mu şey istiyorum ?
Konu Ziyaretçi034 tarafından (02/08/2012 Saat 12:10 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri